Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
Jsi odstrašujícím příkladem, do jaké demagogie až může zajít člověk, který si chce omluvit nevěru u partnerky.
Pokud byla tvoje žena příčetná a nebyla znásilněna, pak ti zahýbala z vlastní vůle a protože to tak chtěla.
Je fajn, že jsi jí odpustil a že vám to teď klape, ale nedělej ze sebe úplného blbečka zase, zůstaň rozumným chlapem
A Ty jsi zase natolik hloupá, že nedokážeš pochopit, že nic neomlouvám, jenom to rozebírám na základě zkušeností lidí, kteří se tím zabývají léta, oproti některým rádoby chytrým „kecalkám“ na diskusích.
@sign45 píše:
A Ty jsi zase natolik hloupá, že nedokážeš pochopit, že nic neomlouvám, jenom to rozebírám na základě zkušeností lidí, kteří se tím zabývají léta, oproti některým rádoby chytrým „kecalkám“ na diskusích.
Proto se ptám, od kterého odborníka či z které chytré knihy ses dozvěděl, že nevěra se člověku může stát omylem proti jeho vůli. ![]()
@sign45 píše:
Já jsem nenapsal, pokud by jsi byla schopna porozumět psanému slovu, ale asi jsem Tě přecenil, že je to to samé. Já jenom k jednomu lidskému selhání, k lidské chybě, postavil jiné selhání, jinou chybu. Bohužel jsem nedomyslel, že je to už mimo Tvou rozlišovací schopnost. Tak to se omlouvám.
To je dost debilní příklad. Určitě nikdo nevyjede na cestu s úmyslem, že si dneska dobře zabourá. Naopak nevěrník na schůzku s milencem vyráží rád, že si dobře zapíchá. V prvním případě, byť je to nehoda zaviněná, tak to není úmyslně, druhý případ je jasný.
@káťa píše:
Proto se ptám, od kterého odborníka či z které chytré knihy ses dozvěděl, že nevěra se člověku může stát omylem proti jeho vůli.
Proto jsem psal, aby ses naučila vnínat psaný text. Nikdy nikde jsem nenapsal, že nevěra vzniká omylem, proti vůli člověka. Ale psal jsem, že vždycky nějak tak (až na vyjímky) vyplyne z nějaké situace. Ale znova opakuji, pokud je to mimo Tvé rozlišovací schonosti, tak na to nereaguj.
@jipo píše:
To je dost debilní příklad. Určitě nikdo nevyjede na cestu s úmyslem, že si dneska dobře zabourá. Naopak nevěrník na schůzku s milencem vyráží rád, že si dobře zapíchá. V prvním případě, byť je to nehoda zaviněná, tak to není úmyslně, druhý případ je jasný.
To samé jako u Káti. Pokud je to mimo Tvé rozlišovací schopnosti, tak prostě nereaguj. Upřímně, co si myslet o názorwch člověka, který si dá jako avatara Brůna.
@sign45 Je to smutné, kam až jsi klesl. Místo diskuze tady omíláš pouze jednu naučenou frázi. To jsi těch knih moc nepřečetl, když nic jiného neznáš. Vidím, že to určité nemáš vše vyřešené a nejsi tak v pohodě, jak se všem snažíš tvrdit. A to ses dokonce cítil na to, že bys někomu radil. Zřejmě tvůj psaný text pochopíš jen ty, ale nebudu ti radit, ať si to píšeš raději do deníčku a neztrácíš čas na diskuzi.
@jipo píše:
@sign45 Je to smutné, kam až jsi klesl. Místo diskuze tady omíláš pouze jednu naučenou frázi. To jsi těch knih moc nepřečetl, když nic jiného neznáš. Vidím, že to určité nemáš vše vyřešené a nejsi tak v pohodě, jak se všem snažíš tvrdit. A to ses dokonce cítil na to, že bys někomu radil. Zřejmě tvůj psaný text pochopíš jen ty, ale nebudu ti radit, ať si to píšeš raději do deníčku a neztrácíš čas na diskuzi.
Jsi hloupý rýpal. Nemám, co bych k tobě dodal. A už vůbec nemá potřebu se takovému člověku zpovídat, kolik knih a jaké jsem přečetl. Slintáš si tady jen to své rýpání a zatím jsem nepostřehl, že by z tebe Brůne vypadla nějaká rozumná rada. Je mi tě tak trochu líto.
@jipo píše:
Ale zas tak to není. Nevěrník taky nevyjde ráno do práce, že se zakouká, zamotá do něčeho a bude nevěrnej. To si představuješ jakože člověk si řekne, něco mě doma chybí a půjdu někoho sbalit, abych byl nevěrnej? Se tady podívej do diskuzí. Co holky píšou. Nechtěla jsem bejt nevěrná ale. Hrozně mě přitahoval, došlo na sex jak jsem to mohla udělat? Manželovi nechci ublížit, teď v tom lítám. Tohle celé mě dost evokuje citovou a sexuální bouračku..
Původně jsem do k tomuto tématu nechtěl vůbec přispívat, protože mám úplně jiné názory na nevěru a nijak bych ti nepomohl. Ale po té poslední stránce, bych pro tebe jednu dobrou radu měl. Zamysli se nad sebou a běž k nějakému odborníkovi, protože evidentně nezvládáš, jakýkoli náznak nesouhlasu. Když ti dojde argumentace, snižuješ se k urážkám. Je mi víc jasné, proč se tvá žena zaháčkovala jinde a začínám i věřit tomu, že jí nešlo o sex. Jestli se k ní budeš chovat při prosazování svého názoru(který je ještě mírně řečeno diskutabilní) tak jako tady, tak ti dá brzy vale. Nic ve zlým.
@mowla píše:
Aha, tak jestli si tedy nenamlouvají, že svou partnerku milují. Já nikoho takovýho teda neznám. Já si totiž myslím, že takoví ti záletníci, co to mají od přírody si najdou schválně nějakou puťku, aby si tohle mohli dopřávat a aby i ona jim nezahýbala. Ale jinak si tedy myslím, že těm nevěrníkům ve vztahu něco chybí. Já třeba od přírody vůbec nejsem monogamní, mám s tím hodně velký problém, ale manželovi jsem věrná a to jenom proto, jaký je, vážím si ho jako člověka. A to vzhledem jak jsem žila se svým ex. je hodně velké odpírání z mé strany.
Já znám pár nevěrníků co jim fakt na ženě záleží. Udělají pro ní a rodinu první a poslední a jsou doma naprosto spokojení, aspoň to tvrdí, ale občas jsou nevěrní..
@Honza 12 píše:
Ale zas tak to není. Nevěrník taky nevyjde ráno do práce, že se zakouká, zamotá do něčeho a bude nevěrnej. To si představuješ jakože člověk si řekne, něco mě doma chybí a půjdu někoho sbalit, abych byl nevěrnej? Se tady podívej do diskuzí. Co holky píšou. Nechtěla jsem bejt nevěrná ale. Hrozně mě přitahoval, došlo na sex jak jsem to mohla udělat? Manželovi nechci ublížit, teď v tom lítám. Tohle celé mě dost evokuje citovou a sexuální bouračku..
@takymanžel píše:Promiň ale musel jsem. Ještě před tvým příspěvkem, jsem se zařek, že se tady nebudu snažit vysvětlovat rozdíl mezi bouračkou a nevěrou, ale budiž.
K bouračce stačí jeden špatný pohyb volantem, jedno ohlédnutí, zkrátka jeden okamžik a je to v p… Kdežto k nevěře vede spousta drobných krůčků a i kdyby ten dotyčný všechny ty drobnosti přehlédl a i to, že se spolu sunou někam do ústraní vzal jako soukromí k debatě. Tak mi sakra nevykládej, že je tak mimo, že si neuvědomí, že si sundává kalhoty před špatnou ženskou.
Se zeptej těch ženskejch co tady píšou jak to je. Zvlášť když píšou, když se teď dívám zpět, tak nechápu jak se mě to mohlo stát. Co jsem na něm jako viděla? Ad ta bouračka, příjde mě to spíš joko když pojedeš s tankerem po moři. A špatně otočíš kormidlem, dostaneš se do kolizního kurzu. A ať děláš co děláš, zuřivě otočíš na druhou stranu, tak stejně než se ti to otočí tak ke srážce dojde. To používám jako příměr.. Na to tvoje, že si nevšimne že sundává kalhoty před špatnou ženskou.. ![]()
@Honza 12 píše:
To si představuješ jakože člověk si řekne, něco mě doma chybí a půjdu někoho sbalit, abych byl nevěrnej?
Přesně takovou mám zkušenost, takže ty případy určitě jsou.
@Honza 12 píše:
Nechtěla jsem bejt nevěrná ale. Hrozně mě přitahoval, došlo na sex jak jsem to mohla udělat? Manželovi nechci ublížit, teď v tom lítám.
Tyto případy jsou určitě taky, spíše mi to připadá jako nenadálé nárazovky. Taky však mohou přerůst v paralelní vztah.
Bral jsem však v úvahu spíše první příklad, kdy něco ve vztahu chybí a druhý to řeší zbaběle nevěrou, místo hledání řešení s partnerem. V tomto případě to neni bouračka, ale promyšlené úmyslné jednání.
@jipo
Tak pokuď někomu něco opravdu v partnerství chybí a je si toho vědom a místo toho si jde vědomně radši vrznout jinam, než aby to řešil. Tak v tom případě je ten člověk tak trochu pitomec protože si spíš všechno zkomplikuje a život si většinou pokazí, než vylepší.