Nevěra - Jak žít dál po nevěře ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30214
2.10.15 08:04
@Honza 12 píše:
@jipo
Tak pokuď někomu něco opravdu v partnerství chybí a je si toho vědom a místo toho si jde vědomně radši vrznout jinam, než aby to řešil. Tak v tom případě je ten člověk tak trochu pitomec protože si spíš všechno zkomplikuje a život si většinou pokazí, než vylepší.

A ještě dodám. Někdo se to snaží řešit, ale partner nereaguje a hotovo, tak se nedivím, že to do stádia nevěry sklouzne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30214
2.10.15 08:07
@Honza 12 píše:
Já znám pár nevěrníků co jim fakt na ženě záleží. Udělají pro ní a rodinu první a poslední a jsou doma naprosto spokojení, aspoň to tvrdí, ale občas jsou nevěrní..

A to jsou ti, co pak sedí někde ve společnosti.. A to je kočka, a jak na mě kouká, začnou se bavit a pak víme jak to bejvá.. Hlavně ať se to doma nikdo nedoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
2.10.15 08:36
@Honza 12 píše:
Se zeptej těch ženskejch co tady píšou jak to je. Zvlášť když píšou, když se teď dívám zpět, tak nechápu jak se mě to mohlo stát. Co jsem na něm jako viděla? Ad ta bouračka, příjde mě to spíš joko když pojedeš s tankerem po moři.A špatně otočíš kormidlem, dostaneš se do kolizního kurzu. A ať děláš co děláš, zuřivě otočíš na druhou stranu, tak stejně než se ti to otočí tak ke srážce dojde. To používám jako příměr.. Na to tvoje, že si nevšimne že sundává kalhoty před špatnou ženskou.. :think:

Takovýmu člověku by měli sebrat papíry nebo dát menší loď, když tu velkou nezvládá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30214
2.10.15 08:38
@takymanžel píše:
Takovýmu člověku by měli sebrat papíry nebo dát menší loď, když tu velkou nezvládá. :mrgreen:

Já se srážce vyhnul fakt jen takt tak. Měl jsem plný ruce práce.. Takže papíry mě zůstanou. Uff.. Ale bylo to těsně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
2.10.15 08:45
@Honza 12 píše:
Já se srážce vyhnul fakt jen takt tak. Měl jsem plný ruce práce.. Takže papíry mě zůstanou. Uff.. Ale bylo to těsně.

Teď to nemyslím na tebe, ale když mi někdo tvrdí, jak se nemohl ovládat a pod., tak mě vždycky napadne, jestli by si neměl pořídit papíry na hlavu. :) Podle mě to jsou jen hloupé výmluvy, aby to nevypadalo tak blbě jako kdyby řek narovinu „já myslel, že se na to nepřijde.“ Opravdu to nebylo na tebe. Ty sis tu občanku obhájil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30214
2.10.15 08:50
@takymanžel píše:
Teď to nemyslím na tebe, ale když mi někdo tvrdí, jak se nemohl ovládat a pod., tak mě vždycky napadne, jestli by si neměl pořídit papíry na hlavu. :) Podle mě to jsou jen hloupé výmluvy, aby to nevypadalo tak blbě jako kdyby řek narovinu „já myslel, že se na to nepřijde.“ Opravdu to nebylo na tebe. Ty sis tu občanku obhájil. :mrgreen:

Jenže to právě není výmluva.. Nevím jestli by ti na to někdo papír dal. Ale protože jsem měl na mále, tak právě chápu, že to není výmluva. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
2.10.15 08:58
@sign45 píše:
No, ono to, že jde někdo do nevěry naprosto vědomě, je také dost mýtus, protože až na notorické nevěrníky to vždy nějak tak vyplyne z nějaké situace, která tomu předchází. A to, ž Tebe, nebo ostatní tahle problematika nezajímá, a nebo, že na to máš vytvořený prostě svůj názor, ještě přeci neznamená, že to tak není.

vyplyne ze situace? ale ze situace kterou můžeš ovlivnit, ty hele já nevím, jestli si chceš takhle omlouvat nevěru svojí ženy a pomáhá ti to, tak je to tvoje volba a já ti jí neberu, mě ta problematika zajímá, protože se mě týká a dost knih jsem ti doporučila i já, ale člověk má u nevěry třeba sto záchraných brzd a to jestli za ní zatáhne, nebo ne je čistě na něm a jeho rozhodování, ať už to později hodnotí jako chybu nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
2.10.15 09:05

@Honza 12 To je na dlouhou diskusi a já musím taky do terénu. Ale člověk co se neumí ovládnout ve věcech na kterých mu záleží nebo by mělo… :nevim: Pak bych řek, že je to otázka priorit. Stojí mi ten šuk za to abych si po… manželství? Myslím, že ty sis to vyhodnotil že ne a někteří, že ano. Nebo jim jaksi přestal fungovat mozek a pak je to na toho Chocholouška. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
2.10.15 10:41
@sign45 píše:
No, ono to, že jde někdo do nevěry naprosto vědomě, je také dost mýtus, protože až na notorické nevěrníky to vždy nějak tak vyplyne z nějaké situace, která tomu předchází. A to, ž Tebe, nebo ostatní tahle problematika nezajímá, a nebo, že na to máš vytvořený prostě svůj názor, ještě přeci neznamená, že to tak není.

Takže někteří lidé jdou do nevěry nevědomě? 8o :think: Tomu snad sám nevěříš. Je pravda, že je člověk pod vlivem hormonů, ale to neznamená, že ztrácí smysl pro realitu, nebo, že se snad stává nesvéprávným, všechno je to jen o vůli.

• Citovat
  • Upravit
1562
2.10.15 11:23

@Sonarka ano,co oči nevidí, srdce nebolí, takže věřím, že někomu něvěra projde, ale co mám v okolí zkušenosti, tak se to stejně jednou provalí ;) ano, vztah je o tom jak to mezi dvěma funguje celkově, ale bohužel s mojí povahou, bych se na něj nemohla ani podívat, natož s ním něco mít a ty myslíš, že ten vztah by fungoval? Možná, že to moc prožívám, ale už na začátku vztahu jsem mu řekla, že jestli hodlá být jako jeho otec(opakovaně podváděl a má min. 2 nemanželské děti)takže ať to rovnou zabalí ;) Moje heslo je :" nebudu dělat to, co nechci aby dělal on mě" a to jsem mu řekla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1562
2.10.15 11:25
@Markéta80 píše:
@beruska.sus vidim to stejně, proč se zahazovat s někym kdo o mě nestojí, at si jde ale se všema následkama svého činu :palec: Ještě ho budu omlouvat a říkat si že za to snad můžu já ne :jazyk: @sign45 právě moje volba a jsme dost zásadová takže co by z mojí osoby zůstlo kdybych přešla to co tak moc odsuzuji, a vim že tohle bych neodpustila prostě nikdy, nedokázala bych to, pro to bych volali okamžitý rozchod se všema následkama. Tim co by udělal by pro mě byl definitivní konec, nebudu zachranovat vztah kde mě někdo provedl něco takového :?. už před lety když jsme spolu začli chodit tak jsme jasně řekla že jediné co nikdy neodpustim je nevěra i jednorázová, zásun jinde = konec ;). Celý život se řídim heslem nedělej někomu to co nechceš aby dělal on tobě a stejné očekávam od něj. Manžel do ted svému otci neodpustil že byl nevěrnej a pak ten rozvod :? každý člověk je jiný, a každý z nás dokáže skousnout v manželství něco jiného ;) a u mě je to prostě nevěra ;) a to by mohl slibovat cokoliv. Jo každý musí počítat s následkem svých činů ;)

100% souhlas :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59498
2.10.15 11:28

@beruska.sus :* :palec: alespon že nejsem sama. Já to prostě nechápu, nevěrnýho omlouvat. Pokud bych byla nevěrná tak snad vědomě ne :lol: a ne že za to nemůžu :jazyk:, stačí jen používat hlavu, nedokázala bych žít dva životy :? Otázka co ybch dělala kdybych doma neměla častý přísun sexu :mrgreen: :mrgreen: ale asi bych raději volila rozvod než být za ku.vu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1562
2.10.15 11:34
@takymanžel píše: :roll: Promiň ale musel jsem. Ještě před tvým příspěvkem, jsem se zařek, že se tady nebudu snažit vysvětlovat rozdíl mezi bouračkou a nevěrou, ale budiž.
K bouračce stačí jeden špatný pohyb volantem, jedno ohlédnutí, zkrátka jeden okamžik a je to v p… Kdežto k nevěře vede spousta drobných krůčků a i kdyby ten dotyčný všechny ty drobnosti přehlédl a i to, že se spolu sunou někam do ústraní vzal jako soukromí k debatě. Tak mi sakra nevykládej, že je tak mimo, že si neuvědomí, že si sundává kalhoty před špatnou ženskou. 8o
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59498
2.10.15 11:37
@beruska.sus píše:
@Sonarka ano,co oči nevidí, srdce nebolí, takže věřím, že někomu něvěra projde, ale co mám v okolí zkušenosti, tak se to stejně jednou provalí ;) ano, vztah je o tom jak to mezi dvěma funguje celkově, ale bohužel s mojí povahou, bych se na něj nemohla ani podívat, natož s ním něco mít a ty myslíš, že ten vztah by fungoval? Možná, že to moc prožívám, ale už na začátku vztahu jsem mu řekla, že jestli hodlá být jako jeho otec(opakovaně podváděl a má min. 2 nemanželské děti)takže ať to rovnou zabalí ;) Moje heslo je :" nebudu dělat to, co nechci aby dělal on mě" a to jsem mu řekla ;)

8o 8o to máme stejné myšlení ne :mrgreen:. manželovo děda byl kurevník, jeho otec něco podobného, zrovna dneska přijde tak už zase vim co se bude řešit vždy to dojde k jeho nevěrám :jazyk: a manžel mu řekl tenkrát ve 12 že je mu z něj na blití a dal mu pár facek za to co to dělá s jeho mámou :jazyk: a do ted si tchán dva dospělé syny kupuje a ten vztah je dost chladný, před časem tchán měl super nápad a zval manžela do bordelu :jazyk:, manžel mu řekl co by tam dělal když doma má sexu víc než dost tak tchán že to on teda nemá ale sám tam jít nechce :lol: :lol: a strašně se divil když mu jeho vlastní syn řekl že k nevěře neměl žádný důvod a pokud někdy se pohádáme tak to neni důvod jít zasouvat jinam :lol: :lol: ale taky on nevěrný být může asi běžná věc ale když mu řeknu kdyby to bylo naopak tak byl vytočenej že nevěrnou ženskou by doma netrpěl :roll: ale u něj nevěřim že by byl věrnej kdyby doma měl sexu dostatek, prostě by nebyl a jak se cítil blbě když jsme před nim pronesla že největší hnus je když chlap podvádí těhotnou manželku :jazyk: prý to takhle brát nemůžu takže je to jasné no :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
2.10.15 11:37

Je naprosto jasné, že nevěra vyplyne ze situace, ale ze situace, kterou ten nevěrník úmyslně vyhledal, jinak by v ní nebyl.
A nezpochybňuji, že toho může posléze litovat a už to eventuálně i nezopakovat, ale když do toho jde, ví dobře, co dělá, jen je přesvědčen o tom, že se to nikdo nedozví.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky