Nevěra - Jak žít dál po nevěře ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2584
1.10.15 14:25
@Sonarka píše:
Jenže problém je, že spousta lidí, co podvádí, jsou ve vztahu spokojeni, tak co by měli s partnerem řešit? Prostě jen neumí být věrní, ale tu svou/svého doma, by nevyměnili. A spousta lidí ani netuší, že jim partner zahýbá a jsou ve vztahu s ním naprosto spokojeni. Vy tu nevěru moc prožíváte a hned by jste pálili mosty, ale život není černobílý, podle mě je důležitější, jak vztah funguje celkově a jak se ke mně partner chová.

S tím tvrzením bych až tak nesouhlasil. To platí pouze na notorické nevěrníky a těch bude t oněch 75-80% vztahů postižených nevěrou opravdu jen pár procent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
1.10.15 14:27
@sign45 píše:
S tím tvrzením bych až tak nesouhlasil. To platí pouze na notorické nevěrníky a těch bude t oněch 75-80% vztahů postižených nevěrou opravdu jen pár procent.
Študoval jsi statistku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
1.10.15 14:31

Uzasne jak je zde vetsina samostatny rodinny poradce :mrgreen: Nevera zeny ci muze? Stane se a kazda a kazdy se vdava ci zeni ci s nekym zije pod timto rizikem. Ovsem, ovsem..spousta napise. ze to NIKDY, ze ma Doma BOZSKEHO( :roll: ) a haze blici smaily na nevernici. Rozbila jsi rodinu, chudak jeho zena, ze ti neni hanba.. muzu tu pravda mame malo. Co dodat? zahnu ja ci on nebo nikdo. Kdyby ja- nebude to pro me otazka lasky spis bych to typla na opilecky sex, ale to jsem si odbyla za mladi a pokud on? Hlavne at mi to proboha uprimne nerika :zed: Nevery zen jsou leckdy slozitejsi, davaji do toho City..chlapy spis davaji jen ten sex. jestli je to spravne? neni..ale je to zivot a stat se muze cokoli. Dumat na emiminu nad neverou zeny ci muze je krajne neprakticke. kazda/y rekne jen to, co zaziva doma :nevim: A ze tu mame prikladnych manzelstvi :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
1.10.15 14:31
@Honza 12 píše: Študoval jsi statistku?

Ne. Ale hlouběji jsem se zabýval partnerskými vztahy poté, co to pro mě začalo být aktuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
1.10.15 14:33
@svycarka píše:
Uzasne jak je zde vetsina samostatny rodinny poradce :mrgreen: Nevera zeny ci muze? Stane se a kazda a kazdy se vdava ci zeni ci s nekym zije pod timto rizikem. Ovsem, ovsem..spousta napise. ze to NIKDY, ze ma Doma BOZSKEHO( :roll: ) a haze blici smaily na nevernici. Rozbila jsi rodinu, chudak jeho zena, ze ti neni hanba.. muzu tu pravda mame malo. Co dodat? zahnu ja ci on nebo nikdo. Kdyby ja- nebude to pro me otazka lasky spis bych to typla na opilecky sex, ale to jsem si odbyla za mladi a pokud on? Hlavne at mi to proboha uprimne nerika :zed: Nevery zen jsou leckdy slozitejsi, davaji do toho City..chlapy spis davaji jen ten sex. jestli je to spravne? neni..ale je to zivot a stat se muze cokoli. Dumat na emiminu nad neverou zeny ci muze je krajne neprakticke. kazda/y rekne jen to, co zaziva doma :nevim: A ze tu mame prikladnych manzelstvi :jazyk: ;)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
1.10.15 14:40

@Markéta80 Něco na tom bude, že po nevěře jsou to jen kecy a výmluvy, je pravda, že pokud problém byl měl se řešit a nevěra je jen útěk od řešení, po nevěře, už je to jen fakt, který je sice pořád faktem, ale zárověň výmluva: „promiň, byl jsem nespokojený a proto jsem se vyspal s jinou“ :cert:

jinak k té zásadovosti, no holka, já byla byla zásadovost číslo jedna, ani líbání bych neodpustila, vždycky jsem říkala, že jestli se kvůli něčemu rozvedeme, tak nevěra to nebude, protože to můj muž přece nikdy neudělal, už jen proto, jak nemohl odpustit něvěru svému otci a ejhle nakonec sám se nevěry dopustil, takže ono je to těžké, člověk může říct co si myslí, že by udělal, ale moje vlastní zkušenost mě přesvědčila, že nakonec to může být i jinak :think: ;)

@sign45 cože 8o tak zase tohle byl teda hodně blbý příměr, jednak jestli někoho zabiješ při nehodě, to je věc, kterou moc neovlivníš, ale nevěru ovlivníš, když nechceš být nevěrný nejseš a příměr s usmrcením dítěte, to je také něco úplně jiného, to je úplně jiné trauma smrt vlastního dítěte - to je také věc kterou neovlivníš! pokud se tu nebavíme o nehodě v podnapilém stavu a podobně (to bych tedy neodpustila)

@Sonarka tak lidé kteří ve vztahu prostě být věrní neumí, to je zase ještě jiná kategorie, ti opravdu podvádějí i ve spokojeném vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59481
1.10.15 14:50

@chebskamaminka tak nevěrník něco říct musí a nejlepší je prostě zaútočit aby ten podváděný si řekl že si vlastně za to může sám. Já se právě i obávam že prostě i kdybych chtěla tak nedokážu odpustit, prostě totální zrada a to neodpustim. když ěm bylo cca 7 let tak jsme doma dostala šílenej výprask a nejhoší na tom všem je že naprosto neprávem a od té doby ten vztah stál za prd, neodpustila jsme, no ani se matka neomluvila, prý no bože. jenže já 14 dní ani nemohla do školy v jakém jsme byla stavu :poblion: :poblion: Takže tohle by taky byla totální zrada a hnusil by se mě :mrgreen:. ani nevim jak jsme se k tomu dostali a najednou manžel že jinou by už ani nechtěl, tak říkam no kdybych tady nebyla.. a prý o tom přemýšlel a nechal by si mě mumifikovat 8o 8o - blázen :mrgreen: nebo by prý dal urničku na poličku, hm do té doby než by mě jedno z dětí něčim trefilo a já bych měla letecký den :mrgreen: :mrgreen:. Už jsme si asi na sebe zvykli :mrgreen:, já zase říkam že jedna svatba stačí, podruhé už bych se nevdávala ale narozdíl od manžela mu říkam že chlapa bych si našla ale jen na sex :mrgreen: :mrgreen:, nějaký dlouhodobý vztah ne, se třema dětma by to ani nešlo :lol: jasně bouračku pod vlivem ale to u manžela prostě nehrozí i kdyby řídil ;) nevěra se k ničemu přirovnat asi moc nedá no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
1.10.15 14:53
@chebskamaminka píše:
@Markéta80 Něco na tom bude, že po nevěře jsou to jen kecy a výmluvy, je pravda, že pokud problém byl měl se řešit a nevěra je jen útěk od řešení, po nevěře, už je to jen fakt, který je sice pořád faktem, ale zárověň výmluva: „promiň, byl jsem nespokojený a proto jsem se vyspal s jinou“ :cert:

jinak k té zásadovosti, no holka, já byla byla zásadovost číslo jedna, ani líbání bych neodpustila, vždycky jsem říkala, že jestli se kvůli něčemu rozvedeme, tak nevěra to nebude, protože to můj muž přece nikdy neudělal, už jen proto, jak nemohl odpustit něvěru svému otci a ejhle nakonec sám se nevěry dopustil, takže ono je to těžké, člověk může říct co si myslí, že by udělal, ale moje vlastní zkušenost mě přesvědčila, že nakonec to může být i jinak :think: ;)

@sign45 cože 8o tak zase tohle byl teda hodně blbý příměr, jednak jestli někoho zabiješ při nehodě, to je věc, kterou moc neovlivníš, ale nevěru ovlivníš, když nechceš být nevěrný nejseš a příměr s usmrcením dítěte, to je také něco úplně jiného, to je úplně jiné trauma smrt vlastního dítěte - to je také věc kterou neovlivníš! pokud se tu nebavíme o nehodě v podnapilém stavu a podobně (to bych tedy neodpustila)

@Sonarka tak lidé kteří ve vztahu prostě být věrní neumí, to je zase ještě jiná kategorie, ti opravdu podvádějí i ve spokojeném vztahu

Já znám ještě jednu kategorii. Někteří když podvádějí, tak si sami zhnusí svého do teď skvělého partnera. A k mému údivu na něm začnou hledat chyby, začnou ho ponižovat a srážet, jako by si chtěli ospravedlnit nevěru tím, že partner je ten špatnej a já vlastně nic špatného nedělám, když podvádím toho hrozného člověka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59481
1.10.15 14:54

@sign45 jo manželství je celkově složitější ale vdané jsme už nějakou dobu, ve vztahu taky nejsme chvíli tak snad už se známe dostatečně ;) a člověk přežije vše takže i tohle bych přežila, jsou horší věci na světě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59481
1.10.15 14:58

@Honza 12 to tak ale asi většinou je, když najednou ten podváděný dělá vše blbě. Tchán to asi měl ještě jinak, doma ženu, děti, žádný sex tak měl sex mimo a to mu vyhovovalo. a když se to po letech provalilo úplnou náhodou tak ani nemlžil ale asi by mu to vyhovovalo i nadále :jazyk: nakonec byl rozvod a po něm rychlá svatba a ted po letech řekne že je blbý že se to provalilo že by bylo lepší rodinu udržet než to co má doma ted :mrgreen: :mrgreen:, otázka jestli kdyby měl doma sex jestli by byl v klidu nebo i tak by hledal bokem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
1.10.15 14:59
@chebskamaminka píše:

@Sonarka tak lidé kteří ve vztahu prostě být věrní neumí, to je zase ještě jiná kategorie, ti opravdu podvádějí i ve spokojeném vztahu

Jak neovlivníš? Nepozornost nebo nezvládnutí řízení je jednoznačné zavinění řidičem. Dobře tedy, měl jsem na mysli nehodu ZAVINĚNOU. Omlouvám se za nedostatečnou formulaci. Já tím reagoval na tu „zásadovost“. A chtěl jsem tím naznačit, že je život složitější a není černobílý. A k té poslední větě, co jsi napsala. Jseš si tím tak jistá? Dříve sis také určitě myslela, že bys nevěru nikdy neodpustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
1.10.15 14:59
@Markéta80 píše:
@Honza 12 to tak ale asivětšinou je, když najednou ten podváděný dělá vše blbě. Tchán to asi měl ještě jinak, doma ženu, děti, žádný sex tak měl sex mimo a to mu vyhovovalo. a když se to po letech provalilo úplnou náhodou tak ani nemlžil ale asi by mu to vyhovovalo i nadále :jazyk: nakonec byl rozvod a po něm rychlá svatba a ted po letech řekne že je blbý že se to provalilo že by bylo lepší rodinu udržet než to co má doma ted :mrgreen: :mrgreen:, otázka jestli kdyby měl doma sex jestli by byl v klidu nebo i tak by hledal bokem :roll:

Nevím.. Mě příjde že takovejch je menšina.. Ale kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
1.10.15 15:00
@Markéta80 píše:
@sign45 jo manželství je celkově složitější ale vdané jsme už nějakou dobu, ve vztahu taky nejsme chvíli tak snad už se známe dostatečně ;) a člověk přežije vše takže i tohle bych přežila, jsou horší věci na světě ;)

Ale nevěru ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
1.10.15 15:03
@Honza 12 píše:
Já znám ještě jednu kategorii. Někteří když podvádějí, tak si sami zhnusí svého do teď skvělého partnera. A k mému údivu na něm začnou hledat chyby, začnou ho ponižovat a srážet, jako by si chtěli ospravedlnit nevěru tím, že partner je ten špatnej a já vlastně nic špatného nedělám, když podvádím toho hrozného člověka..

Je to tak. Ale to jsou všechno důsledky nevěry. Omezit nevěru na minnimum jde jen minimalizací příčin. Ale každopádně je to jeden z průvodních jevů a signálů nevěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
1.10.15 15:28
@sign45 píše:

Proč myslíš, že jen pár procent? Já bych řekla, že je naopak většina těch, co si jen chtěj užít bokem, ale přitom mít doma to své jisté. A myslím, že spousta nevěr má jen jedinou příčinu a sice to, že nejsme monogamní :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky