Něco se děje... Nevěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
luck
20.2.10 19:44

Musela jsem prostě zmizet z domu, nesnáším dusno a mluvit jsem s ním taky nechtěla, protože mnou cloumal vztek a to by asi byla debata o ničem. A bylo to moc dobře, že jsem odešla. Prožila jsem krásné odpoledne s kamarády ( všichni gayové, takže chytrých rad ohledně chlapů jsem dostala tolik, že nevím co s nima. :-D ) a hned je mi o moc lépe.
( Konečně jsem alespoň zúročila to MM, které pořád jako šílená odstříkávám, i když mimo domov bez malé nechodím. ) I když pravdou je, že čím jsem se blížila víc domů tak tím mi bylo víc ouzko. Ale já věřím, že to všechno dáme do kupy a zase nám bude svítit sluníčko. Pomalu se za to snad začnu modlit. Kdybych ho neměla tak moc ráda… :-(

• Citovat
  • Upravit
308
20.2.10 22:23

Ahoj, no tak to je dobře :palec: . Docela mě zajímá, co ti poradili - taky bych potřebovala rady..Dneska jsem např. objevila v našem autě malýho visícího plyšáka se srdíčkem, tak jen nevím, co si o něm mám myslet..že by ho „slečna“ zásobovala???Radši ani nedomýšlet!!!
A jak se to vyvíjí dál? Já jsem taky taková důvěřivá a pořád věřím, že se to čaem všechno urovná a budeme spokojená rodina. Já toho svýho taky miluju a nechci ho opustit…A je to safra těžký,když jen pomyslím na to, co by kde dělal jinýho,brrrr :poblion:
Tak přeju pevný nervy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luck
21.2.10 08:28

Tak kluci rady padaly asi takové té povahy nech mu dítě a pojedem na víkend pryč ať si to vyzkouší. Nakopej ho do zadku. Řekni mu, ať se vzpamatuje nebo že se odstěhuješ. ( Na otázky kam, mi bylo řečeně, že přece k nim a budu jim péce buchty a dělat ženu v domácnosti :-) ) apod. Řešili jsme taky ty kondomy a přemýšleli jsme, jestli je někomu nedal a kluci ( byli tři ) říkali, že teda oni nikdy nikomu kondom nedali. Tak nevím a raději na to taky kašlu. Přesně jak píšeš, ty představy jsou prostě :poblion: :poblion: . Jen mě mrzí, že Ti chlapi si vůbec neváží toho, že mají doma ženský, který je milují, uvělaly by pro ně první poslední ( já teda určitě ) a snaží se o hezkou fungující pohodičku. A oni budou stejně utíkat, zanášet a bůhvíco. :zed: :zed: :zed:
To prostě nepochopím.
Včerejší rozhovor proběhl ve stejném duchu jako vždy. Omlouvy, sliby, už to neudělám, promiň, byla to chyba apod. Dokonce došlo i na slzy. :-( Ale proč to dělá, to jsem z něj nedostala. Ptala jsem se ho, jestli Manuel neví, kde bydlíme, že se musí scházet v pět ráno. Prý ví, ale bylo by obtížné domluvit se s ním, aby přijel. :nevim: :nevim: Takže zase jen nějaké plky. Asi jsem prostě špatný detektiv. Ven jsem si brala sebou foťák a tam našla fotky nějaké blondýnky, fotil to včera v tom klubu, tak jsem to smazala a víc se k tomu vracet nebudu. Připadá mi, že nic už něják nemá cenu.
Plyšák se srdíčkem taky dobrý. Ale třeba ho jen koupil někde na pumpě, nebo dostal k natankovanému benzínu.

• Citovat
  • Upravit
káťa
21.2.10 08:53

Podle mně chováni tvého manžela je pro nevěru přímo typické a ukázkové :think:
Luck, no pokud ho miluješ a chceš si za každou cenu udržet manželství, tak ti nezbývá než věřit, zavírat oči před pochybnými okolnostmi a nevyčítat.
A doufat, že ho to jednou přejde. Pokud totiž na něj vyrukuješ s podezřením, tak ti to jako každý chlap samozřejmě zapře a vinu svalí na tebe (že zbytečně podezíráš, jsi stíhačka, nevěříš mu atd…)a budete se zbytečně hádat a tím ho budeš vhánět do náruče té druhé, která bude v tu chvíli tím „poklidným a chápajícím přístavem“.

takže pokud ti opravdu stojí za to o něj bojovat, tak zůstaň v klidu a snaž se mu věřit ( hlavně nenech pracovat fantazii, nebo se zblázníš), nic nezjišťuj a čekej, až ho to pobláznění přejde. Pokud to zvládneš dobře takticky, tak máš obrovskou šanci na úspěch :wink:

• Citovat
  • Upravit
308
21.2.10 09:26

Ahoj Luck,tak to jsem si myslela - ty rady,ty mě teda fakt pobavily - dělat jim ženu v domácnosti a péct buchty,hihi :lol: .. Jinak k tvýmu manželovi…Je to stejný jako asi u každýho chlapa,co dělá něco, co se manželce nelíbí..Slibuje a pak přejde do protiútoku - jak psala Káťa.
Fakt asi nemá cenu pátrat. Já se prostě taky na plyšáka manžela nezeptám, budu si naivně myslet, že ho dostal u pumpy-taky mě to napadlo :palec: . Ale to víš, pochybnosti tam budou vždycky.
Víš co, vycházej z toho, jak se k vám chová..Jestli dobře, je milý, nemá potřebu ti za vše nadávat a shazovat tě, tak se to snaž překousnout.Je to těžký,ale jde to..Já to taky tak dělám. Už kvůli dětem-tátu milují a nedovedu si představit, že bych jim po letech řekla, že jsem měla podezření na nevěru a proto jsem od něj odešla. Myslím,že by mi to vyčítaly. Tak ať si můžu alibisticky říct, že jsem proto udělala maximum.Možná je to hloupost,ale já to tak cítím.
A docela dobrý nápad byl ten, co ti tady někdo radil, přihlaš se na nějaký kurz nebo cvičení a pravidelně odcházej. Uvidíš, že ho to bude nutit být zodpovědnější :-D
Tak ti přeju pevný nervy a vydrž!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaras
21.2.10 13:33

Holky pokud vas podvadi,tak jak muzete zavrit oci a jit dal ?Jak si ho muzete vazit?Brrr.Ja vim ze ho milujete,ale me by se ten chlap tak zhnusil.To s nim taky spite kdyz vite ze vas treba podvadi?Ja se ptam protoze me to zajima,ne jako ze bych delala chytrou :-) Ja totiz si to nedovedu predstavit,tak chci vedet jak to muze byt jinde..

• Citovat
  • Upravit
luck
21.2.10 13:43

A co podle Tebe dělat. Zbalit kufr, dítě, psa a ostatní havět, co máme doma a odejít. Odejít od chlapa, kterého si i při tom, že je mi možná nevěrný vážím. Nevím, asi Ti své stanovistko neobhájím. Ale je to člověk, který so o nás stará, který toho pro mě spoustu udělal, který je inteligentní a zábavný a který mě dokáže rozesmát.Nikdy jsme se nepohádali, věci řešíme v klidu, nikdy si nedovolil na mě jen zvýsit hlas. Je tu pro mě prostě pořád více plusů než mínusů. Rozumíme si ve všem, on řekne A já dopovím B. Nevím, co se s ním děje teď. Ale slíbila jsem se, že s ním budu v dobrém i ve zlém. Teď máme zlé. Možná opravdu chtěl vyzkoušet něco nového. Prostě ho nějaká okouzlila, pro chlapi to nebude asi tak těžko pobláznit se. U jiných partnerů jsem byla radikální podvedls=běž, ale teď mi ten vztah stojí zato. Asi máž pravdu a je to hloupost. Ale kde je jistota, že ten další mě sice nebude podvádět, ale když přijdou zlé časy začne mě mlátit, slovně napadat apod. Asi teď zním jako naivní nána. Ale jsem hodl holka zamilovaná blbá no :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Klaras
21.2.10 14:42

Jenze s takovou si bude myslet ze mu to bude porad prochazet.Asi bych ho vic zapojila aby se taky staral o dite a sla nekam ven.A hlavne na nem neviset jako na svatem obrazku,protoze pak si mysli,ze te ma jistou.

• Citovat
  • Upravit
luck
22.2.10 10:03

Ja nevím, nesedím doma na zadku, protože bych stůj co stůj chtěla trávit čas s ním, ale proto, že mám miminko, v tomhle směru jsem víc fixovaná na malou než na něj! Prostě se bojím nechat ji samotnou jen s ním, né že by se o ni nedokázal postarat, o tom žádná, ale já jsem ten typ, co si myslí, že všichni dělaj vše špatně, jen já nejlíp. Tak mi vždycky běží hlavou katastrofické scénáře, když nejsem doma. Pravdu ale máte, zamiloval se do silné ženské, která se dokázala sama o sebe postarat a byla maličko sobecká, musel se hodně snažit. A teď? Jsem někdy jako pejsek! :-(

• Citovat
  • Upravit
308
23.2.10 08:55

Ahoj Luck, tak to jsi na tom stejně jako já…Manžel se sice nezamiloval do silný žnský,ale asi do tý,co si jde za svý a není jak jeho ocásek, což já teď proti svýmu přsvědčení dělám..Nemůžu si ale pomoct…Jsem jak lepidlo,co se na něj lepí a vím, že je to ta nejlepší cesta ho definitivně ztratit..Ale co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luck
23.2.10 09:17

Ahoj Andrejko, to já bohužel taky nevím, asi to nejde z ničeho nic, prostě pomaličku polehoučku si začít budovat svůj vlastní život. Na tom cvičení apod. určitě něco bude. My jsme se včera bavili o tom, že se chci vrátit do práce, na půl úvazku. Moc se mu to nelíbí, protože by chtěl co nejdřív další dítě, ale prosadila jsem si svou. Nejdřív budu chvíli pracovat, počkám jak se to u nás vyvrbí a pak možná možná druhý mimís. Zatím si to představuje jako hurvínek válku.Já doma s dvěma dětma a on bůhví kde.

• Citovat
  • Upravit
308
23.2.10 13:05

týjo Luck, nežiješ s tím mým???Tohle jsou prostě chlapi - užívat si jak to jde a ženskou zapřáhnou doma..ten můj si to taky takhle představuje a mě je z toho na :poblion: ..Dneska odjíždím na pár dní pryč,tak se třeba situace uklidní..ale pochybuju. Má strašně divný názory na budoucí společný život…Mě to mozek nějak nebere…
Tak se měj krásně a gratuluju k tomu, že jsi se nenechala zastrašit a trvala jsi na tom, že chceš zpátky do práce :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luck
26.2.10 23:02

Tak máme další víkend a další krizi. Já už nevím, co dál. Malá jakoby cítila, že se něco děje a pláče a pláče. Jsem už vyčerpaná. Dnes v osm zase rodeo. Málá křičela už asi druhou hodinu v kuse. Byla jsem úplně bezmocná. Nošení, kojení, zpívání…prostě nic nezabíralo. Tak mu volám, kde je. A on, že doma u rodičů. Nevydržela jsem to a bouchla jsem. Řekla jsem mu, že je pátek osm večer a on zase někde v prdeli a zavěsila. Když přišel neměla jsem sílu s ním mluvit. Sebral se a že jde pryč. Vzal si foťák a šel. Snížila jsem se k tomu nejpodlejšímu. Řekla jsem mu, že pokud odejde. Odejdu od něj, že se rozejdeme. Nevím, co jsem čekala, že udělá. Sebral se a šel. Brečela jsem ve dveřích a nic. Takže teď sedím řvu a přemýšlím, co sakra dělat dál. Připadám si trapně za tu scénu s pláčem. Ale už to muselo ven. Našel v tašce kondomy s mým vzkazem ať si to užije, které jsem mu tam dala místo těch, které tam měl před tím a použil bůhví kde a něják na to nereagoval. Ani se mě nezeptal. Prostě nic. Jako bych tam nic nedala. Celý týden jsem se snažila. Moc snažila. A zbyly mi jen oči pro pláč. A řvu a řvu a řvu. A budím malou. A je mi mizerně. Omlouvám se. Potřebovala jsem se vypsat.

• Citovat
  • Upravit
káťa
27.2.10 20:53

Luck, jak to u vás vypadá ?
Už jste spolu mluvili ? Já jsem se taky minulý týden rozešla s přítelem a jsme s malou zase samy :cry: Byly jsme spolu rok a plánovala jsem s ním budoucnost, krásně se choval k Lucince i ke mně, myslela jsem si, že už se na nás konečně usmálo štěstí- no nic, život jde dál. První dva dny jsem taky probrečela a pak jsem si řekla _A DOST- kvůli Luci- přece nebude koukat na plačící mámu- a už je to týden a všechno už zase vidím růžovějšími barvami.
Nejhorší je ten začátek- drž se, i když u vás podle mně ještě není nic ztraceno- chtělo by to, aby jsi nějak zjistila pravdu- co se s ním doopravdy děje- a od toho se pak můžeš odrazit a podle toho jednat. Dokud jenom mlží a lže, tak je to v prd…- chce to fakt přijít na to, co za tím vězí.

• Citovat
  • Upravit
102
28.2.10 13:35

Luck, i když ho miluješ a vidíš více těch plusů, tak máš tady jeden velkej problémovej mínus. I když je milý atd. jak píšeš, asi o vás nestojí, když leze pořád někam do prdele. Protože jak jsem vyčetla, není s vámi vůbec - ani ráno, ani přes den, ani večer. A tohle co udělal s tím, že odešel se zachoval ukázkově nevěrně. Ano, teď dělá tichého brouka, protože mu nejspíš nová milenka nedala své stanovisko a je to na úrovni, kdy si nedyktují pravidla. Je ticho, aby ti pak mohl říct - ty ses tak rozhodla,odejít - né já. Vím, že ho miluješ a nechceš ztratit, ale trápíš sebe a hlavně to malé. Ono to to dítě vycítí. A na co otec, který nestráví chvilku s dítětem. Nechodí s ním ven, na hřiště, nesedí s ním mad knihou či televizí. Vždyť ty vlastně nežiješ, jen přežíváš adítě v tomjede s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí