Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bamba píše:
No jsem fakt ze staré školy, ale nechápu, jak si může někdo během 4 let pořídit dvě děti ve vstahu, který od začátku skřípe. Zakladatelko, kolik je ti let, že jseš tak naivní? Ty nevíš, že z dlouhodobého soužití vyprchá zamilovanost a nastává realita soužití dvou lidí, kteří upřednostňují něco víc než šimrání v břiše?
Chceš vědět jak takové boční vztahy končí? Ty připravíš děti o tátu, milenec se s manželkou udobří a tobě zůstanou jen oči pro pláč. Nakonec ti docvakně, že ten tvůj nebyl zas až tak hroznej.
Takhle to ale vůbec končit nemusí..i z milence se dá udělat manžel.. ![]()
@peggy.sl píše:
Takhle to ale vůbec končit nemusí..i z milence se dá udělat manžel..
Pořád si ale myslím, že 80% milenců se nakonec stejně vrátí k manželce.
@Brouk Pytlik píše:
I kdyby, tak pořád je tu šance, že ho ulovíš.. ![]()
@peggy.sl píše:
I kdyby, tak pořád je tu šance, že ho ulovíš..
Ale podari sa Ti ulovit chlapa, ktory sa necha ulovit.
A potom az ho zase bude lovit dalsia tak to bude chuderka co naletela na kecy zaletnika a chudak uloveny chlap sa zmeni na prasaka ![]()
@peggy.sl píše:
I kdyby, tak pořád je tu šance, že ho ulovíš..
Tak to rozhodně souhlasím, šance tu je! Jen mám pocit (nebrat za slovo prosím - opravdu jen můj pocit z několika případů v okolí), že manžel se nakonec rád připlazil zpět, přece jenom oni jsou vesměs dost pohodlní a neradi mění cokoliv zaběhnutého a fungujícího. To už to doma muselo jo skřípat, aby je milenka přilákala…
@Brouk Pytlik píše:
Tak to rozhodně souhlasím, šance tu je! Jen mám pocit (nebrat za slovo prosím - opravdu jen můj pocit z několika případů v okolí), že manžel se nakonec rád připlazil zpět, přece jenom oni jsou vesměs dost pohodlní a neradi mění cokoliv zaběhnutého a fungujícího. To už to doma muselo jo skřípat, aby je milenka přilákala…
No ako som uz pisala… moja mama po takmer 40 rokoch „jednania“ s rodicmi dospela k zaveru ze prva zena je vzdy ta najlepsia
(A zvlast ked sa uz k nej neda vratit)
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale podari sa Ti ulovit chlapa, ktory sa necha ulovit.A potom az ho zase bude lovit dalsia tak to bude chuderka co naletela na kecy zaletnika a chudak uloveny chlap sa zmeni na prasaka
Musíš ho ulovit a zničit, aby na zálety ani nepomyslel.. ![]()
@peggy.sl píše:
Musíš ho ulovit a zničit, aby na zálety ani nepomyslel..
Nakolko sa da takej lovnej zveri verit ze (znova) nepobezi za vabnickou ked sa situacia doma zacne podobat na situaciu za ktorej bol uloveny? Napriklad zena materskej?
A viem naisto o dvoch exemplaroch co s byvalou manzelkou podvadzaju „uspesnu“ lovkynu ![]()
@Brouk Pytlik píše:
To je taky pravda, protože jak většina nevěrníku za čas zjistí, tak „na vedlejším kopci tráva zelenější neroste“
@bamba
ač si myslím, že věk nejde často ruku v ruce s duševní vyspělostí, tak jej prozradím - 28
o nějaké šílené zamilovanosti nemůže být řeč. Náš vztah je vztahem založeném na rozumu a láska přišla později.
Jednou ty děti máme, litovat nehodlám
@Brouk Pytlik
a co když to skřípe i na druhé straně? Milenec doma vážně není spokojen. Ano, pohodlnost na jednu stranu a zbytek na druhou
@Anonymní píše:
@Brouk Pytlik
a co když to skřípe i na druhé straně? Milenec doma vážně není spokojen. Ano, pohodlnost na jednu stranu a zbytek na druhou
Myslím si že pokud by byl opravdu nespokojen, už dávno by podal žádost o rozvod když má tebe.Ale určitě je jednoduší strávit hezké odpoledne s milenkou, která má čas se mu věnovat a pak mazat domů za ženou která mu zatím uvařila dobrou večeři ![]()
@rozmary píše:
Myslím si že pokud by byl opravdu nespokojen, už dávno by podal žádost o rozvod když má tebe.Ale určitě je jednoduší strávit hezké odpoledne s milenkou, která má čas se mu věnovat a pak mazat domů za ženou která mu zatím uvařila dobrou večeři
Asi by to chtělo podívat se na to trošku chlapskýma očima, to my ženy, pálíme za sebou mosty, zamilujeme se a jdeme.
Jenže chlapi to mají jinak. Nemají rádi změnu a jsou pohodlní tu změnu udělat, jsou víc sexuálně založený, nechtějí opouštět rodinu s dítětem, protože to dítě neuvidí vyrůstat, to přeci zůstane s matkou. Chlapi jsou od přírody polygamní, jsou tak naprogramováni, rádi by měli svou udržovačku ohně a vydávali se dál na lov.
To, že se zamilují jinde a opravdu se to stává, nejsou všichni jen ku.vy, který hledaj zvednutí sebevědomí a zážitky jinde, pro ně ještě neznamená, že mají zaklapnout dveře s nápisem MINULOST a vrhnout se po hlavě do jiného vztahu (viz pár řádků výše).
…jsem na tom dosti podobně, bojuju sama se sebou, narazila jsem na někoho, s kým mi je hodně dobře, s kým zažívám poprvé ten pocit, že si Vás muž váží, že Vás obdivuje, že by pro Vás snesl modré z nebe. Nejsem zamilovaná čerstvě, tenhle vztah se vyvíjel pomalu, byl důsledkem nespokojenosti doma, jak to tak bývá. Těžké to mám v tom, že on se mezitím rozvedl ( nebyla jsem příčinou, poznala jsem ho, když šel rozvod do finále) a od té doby mi dokazuje, že je tu pro mě, čeká na mě, ale nemůže čekat věčně a na mě je rozhodnutí..Svému manželovi jsem byla věrná po celou dobu vztahu, tohle jsem neplánovala, ale ve chvílích, kdy se k Vám doma někdo chová nehezky a odmítá Vás poslouchat a najednou přijde někdo, kdo Vás z toho vytáhne, tak se chytíte. Nejsem na sebe pyšná, že svého manžela podvádím, ale já se zamilovala jako malá holka a už rok žiju jen pro chvíle s ním, nemyslím na nikoho jiného než na něj a nedovedu si představit, že by v mém životě nebyl..Závidím a přeju Vám všem, kdo jste doma spokojení a v klidu, protože to je to nejdůležitější, vy zas neodsuzujte ty, kdo mají potřebu úniku a pak neví, jak dál, ne každý na toho správného partnera narazí hned napoprvé. ![]()