Nevěra, láska, rodina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
9.3.13 20:36
@bamba píše:
No jsem fakt ze staré školy, ale nechápu, jak si může někdo během 4 let pořídit dvě děti ve vstahu, který od začátku skřípe. Zakladatelko, kolik je ti let, že jseš tak naivní? Ty nevíš, že z dlouhodobého soužití vyprchá zamilovanost a nastává realita soužití dvou lidí, kteří upřednostňují něco víc než šimrání v břiše?
Chceš vědět jak takové boční vztahy končí? Ty připravíš děti o tátu, milenec se s manželkou udobří a tobě zůstanou jen oči pro pláč. Nakonec ti docvakně, že ten tvůj nebyl zas až tak hroznej.

Takhle to ale vůbec končit nemusí..i z milence se dá udělat manžel.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
9.3.13 20:38
@peggy.sl píše:
Takhle to ale vůbec končit nemusí..i z milence se dá udělat manžel.. :mrgreen:

Pořád si ale myslím, že 80% milenců se nakonec stejně vrátí k manželce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
9.3.13 20:39
@Brouk Pytlik píše:

I kdyby, tak pořád je tu šance, že ho ulovíš.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.13 20:43
@peggy.sl píše:

Ale podari sa Ti ulovit chlapa, ktory sa necha ulovit.

A potom az ho zase bude lovit dalsia tak to bude chuderka co naletela na kecy zaletnika a chudak uloveny chlap sa zmeni na prasaka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
9.3.13 20:43
@peggy.sl píše:

Tak to rozhodně souhlasím, šance tu je! Jen mám pocit (nebrat za slovo prosím - opravdu jen můj pocit z několika případů v okolí), že manžel se nakonec rád připlazil zpět, přece jenom oni jsou vesměs dost pohodlní a neradi mění cokoliv zaběhnutého a fungujícího. To už to doma muselo jo skřípat, aby je milenka přilákala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.13 20:45
@Brouk Pytlik píše:
Tak to rozhodně souhlasím, šance tu je! Jen mám pocit (nebrat za slovo prosím - opravdu jen můj pocit z několika případů v okolí), že manžel se nakonec rád připlazil zpět, přece jenom oni jsou vesměs dost pohodlní a neradi mění cokoliv zaběhnutého a fungujícího. To už to doma muselo jo skřípat, aby je milenka přilákala…

No ako som uz pisala… moja mama po takmer 40 rokoch „jednania“ s rodicmi dospela k zaveru ze prva zena je vzdy ta najlepsia :nevim: (A zvlast ked sa uz k nej neda vratit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
9.3.13 20:48
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale podari sa Ti ulovit chlapa, ktory sa necha ulovit.A potom az ho zase bude lovit dalsia tak to bude chuderka co naletela na kecy zaletnika a chudak uloveny chlap sa zmeni na prasaka :mrgreen:

Musíš ho ulovit a zničit, aby na zálety ani nepomyslel.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.13 21:02
@peggy.sl píše:
Musíš ho ulovit a zničit, aby na zálety ani nepomyslel.. :mrgreen:

Nakolko sa da takej lovnej zveri verit ze (znova) nepobezi za vabnickou ked sa situacia doma zacne podobat na situaciu za ktorej bol uloveny? Napriklad zena materskej?
A viem naisto o dvoch exemplaroch co s byvalou manzelkou podvadzaju „uspesnu“ lovkynu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.13 21:34
@Brouk Pytlik píše:

To je taky pravda, protože jak většina nevěrníku za čas zjistí, tak „na vedlejším kopci tráva zelenější neroste“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.13 08:27

@bamba
ač si myslím, že věk nejde často ruku v ruce s duševní vyspělostí, tak jej prozradím - 28
o nějaké šílené zamilovanosti nemůže být řeč. Náš vztah je vztahem založeném na rozumu a láska přišla později.
Jednou ty děti máme, litovat nehodlám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.13 08:29

@Brouk Pytlik
a co když to skřípe i na druhé straně? Milenec doma vážně není spokojen. Ano, pohodlnost na jednu stranu a zbytek na druhou

• Citovat
  • Upravit
rozmary
11.3.13 08:19
@Anonymní píše:
@Brouk Pytlik
a co když to skřípe i na druhé straně? Milenec doma vážně není spokojen. Ano, pohodlnost na jednu stranu a zbytek na druhou

Myslím si že pokud by byl opravdu nespokojen, už dávno by podal žádost o rozvod když má tebe.Ale určitě je jednoduší strávit hezké odpoledne s milenkou, která má čas se mu věnovat a pak mazat domů za ženou která mu zatím uvařila dobrou večeři ;)

• Citovat
  • Upravit
23864
11.3.13 10:27
@rozmary píše:
Myslím si že pokud by byl opravdu nespokojen, už dávno by podal žádost o rozvod když má tebe.Ale určitě je jednoduší strávit hezké odpoledne s milenkou, která má čas se mu věnovat a pak mazat domů za ženou která mu zatím uvařila dobrou večeři ;)
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.13 12:23

Asi by to chtělo podívat se na to trošku chlapskýma očima, to my ženy, pálíme za sebou mosty, zamilujeme se a jdeme.
Jenže chlapi to mají jinak. Nemají rádi změnu a jsou pohodlní tu změnu udělat, jsou víc sexuálně založený, nechtějí opouštět rodinu s dítětem, protože to dítě neuvidí vyrůstat, to přeci zůstane s matkou. Chlapi jsou od přírody polygamní, jsou tak naprogramováni, rádi by měli svou udržovačku ohně a vydávali se dál na lov.
To, že se zamilují jinde a opravdu se to stává, nejsou všichni jen ku.vy, který hledaj zvednutí sebevědomí a zážitky jinde, pro ně ještě neznamená, že mají zaklapnout dveře s nápisem MINULOST a vrhnout se po hlavě do jiného vztahu (viz pár řádků výše).

• Citovat
  • Upravit
80
11.3.13 13:49

…jsem na tom dosti podobně, bojuju sama se sebou, narazila jsem na někoho, s kým mi je hodně dobře, s kým zažívám poprvé ten pocit, že si Vás muž váží, že Vás obdivuje, že by pro Vás snesl modré z nebe. Nejsem zamilovaná čerstvě, tenhle vztah se vyvíjel pomalu, byl důsledkem nespokojenosti doma, jak to tak bývá. Těžké to mám v tom, že on se mezitím rozvedl ( nebyla jsem příčinou, poznala jsem ho, když šel rozvod do finále) a od té doby mi dokazuje, že je tu pro mě, čeká na mě, ale nemůže čekat věčně a na mě je rozhodnutí..Svému manželovi jsem byla věrná po celou dobu vztahu, tohle jsem neplánovala, ale ve chvílích, kdy se k Vám doma někdo chová nehezky a odmítá Vás poslouchat a najednou přijde někdo, kdo Vás z toho vytáhne, tak se chytíte. Nejsem na sebe pyšná, že svého manžela podvádím, ale já se zamilovala jako malá holka a už rok žiju jen pro chvíle s ním, nemyslím na nikoho jiného než na něj a nedovedu si představit, že by v mém životě nebyl..Závidím a přeju Vám všem, kdo jste doma spokojení a v klidu, protože to je to nejdůležitější, vy zas neodsuzujte ty, kdo mají potřebu úniku a pak neví, jak dál, ne každý na toho správného partnera narazí hned napoprvé. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí