Manželka mi před rokem a půl byla nevěrná, opět se s ním setkává.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.4.25 11:36
@TomBasic píše: Více

Jo, takže v podstatě jsem zažil úplně to stejné. Přestože chyba byla na straně mojí ženy, chovala se podobně agresivně jako ta tvoje. Příčina? Nemilovala mě, myslela si, že na mně může dříví štípat. Ustáli jsme to. Díky mojí bezbřehé toleranci. Lituji toho, kdych to mohl vrátit zpět neřešil bych to čtyři roky, ale čtyři vteřiny. Byla to chyba.

• Citovat
  • Upravit
606
23.4.25 12:45
@Anonymní píše: Více

Souhlas s těmi 4vterinami.
Ty jo 4 roky ztratíš, jen kvůli nějaký sví..ní.
Za mě, je nevěrná ok její volba, neřešit vyhodit a zařídit se sám.
Z takovým člověk se žít nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
23.4.25 12:51

Nepíšeš, jak dlouho nevěra trvala a jak se provalila. O co manžel, jaké El štěstí že jsi se mu vrátila.
Dotaz,: nemáš strach že manžel to vzdá a odejde od tebe? Ne hned, ale po nějakém čase, mu třeba dojde, že jsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
23.4.25 12:57
@Steve718 píše: Více

Pro mě 7 společných let skončilo během hodiny. Prostě jsem si řekl že to nijak jinak než rozvodem řešit nebudu a nejsem první a nebudu ani poslední komu ženská nasadila parohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
23.4.25 13:03
@Petrrrr píše: Více

Jo četl jsem tvůj příběh. A dnes to uvádí jako svoji životní chybu.
Co tvoje holky, malá a matka, doufám, že jsou v poho a tvůj život taky
Kolik let má dcerka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
23.4.25 15:02
@TomBasic píše: Více

Zeptala bych se jí, za co by ses měl omluvit. Ona s tím chlapem měla poměr, teď se s ním schází a předpokládám, že ti o tom neřekla. Tobě by tolerovala volný čas trávený společně s bývalou milenkou? Připadalo by jí to úplně v pořádku a ani na vteřinu by to nevzala jako opětovné narušení důvěry? 8o Myslela by si, že spolu venku hledáte rostlinky do herbáře? Vysvětlila ti vůbec, jaký je mezi nimi tedy vztah a proč ti to tajila? Nemůžu hodnotit, jestli jsi na ni měl nebo neměl čas, ale nějak nevidím souvislost s tím, že by ses měl omluvit. Fakt se máš omluvit za své podezření, že něco má s ex-milencem, se kterým se tajně schází? :mrgreen: Dělá to na mě dojem, že se snaží tě vmanipulovat do pozice viníka, protože to na ni prasklo a ona nemá čím své chování okecat. Považuju za velmi pravděpodobné, že to s ním tenkrát vůbec neukončila, jen jsi to zjistil až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13935
23.4.25 15:18

Zase bych ty čtyři roky neviděl tak černě.

Poměrně hodně žen to s těmi „city“ přehání.
Nutkavá touha prožít si za každou cenu svůj románek z červené knihovny je silnější.

Někdy se zastaví v čas, někdy to dotáhnout až do více méně tragického konce.
To už není ovšem červená knihovna, ale klasická literatura.
Povinná četba ovšem není u žen ani zdaleka tak populární. :,(

Doporučuji ti proto strávit nějaký čas třeba s Annou Kareninou.
Ve srovnání se Sašou Kareninem jsi určitě neskutečný tvrďák :palec:

PS: když si odmyslíš dobové kulisy, je to pořád a pořád stejné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13935
23.4.25 15:22
@syslomil píše: Více

Vidíš, já myslím, že na té procházce k ničemu nedošlo.
Chtěla si jen něco připomenout, možná se ujistit, že se rozhodla správně.
A že jí vůbec nedošlo, že na tom jestli si vrzla nebo ne, už teď vůbec nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3357
23.4.25 15:28

Bola ti neverna, ty si jej to toleroval no tak to pochopila tak ze s nim moze pokracovat - co je na tom nejasne/prekvapive?

Doporucujem sa rozhodnut ci ti to vadi alebo nie a podla toho sa zariadit. Ona k tomu nema co povedat, tak neviem preco stale riesis co povedala ona. Na tom nezalezi, hovoria za nu ciny nie slova a ciny su jasne!

Nieco ine je riesit nezhody v normalnom vztahu, kde jeden chce viac casu, druhy sa viac venovat dieatu, treti lepsie jedlo… ale vsetko sa riesi normalne vo vztahu a stale ty dvaja o seba stoja.
A nieco ine je riesit to ze ona ta podvadza a este do teba skace. Za mna je toto prekrocenie hranice a uz by mala davno kufre pred dverami (v mojom pripade teda uz po prvej nevere).

No ale kazdy sme iny, tebe to evidentne nevadilo a tak trochu nechapem preco ti vadi ze v tom pokracuje?

Je dolezite si uvedomit ze v principialnych veciach sa ludia nemenia, zakladne hodnoty, pohlad na zivot… a to ci budes niekomu neverny alebo nie je dane prave tymito principialnymi hodnotami. Keby som ja bol akokolvek extremne nespokojny s tym ako partnerka chodi z prace (alebo cimkolvek inym) tak by som to neriesil neverou, pretoze moje nastavenie hodnot je ine.

Snad si pochopil co som sa snazil povedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
23.4.25 15:28
@Josef_t píše: Více

Teoreticky to možné je, ale nemůže požadovat omluvu za to, že manžela napadlo něco jiného. Ona fakt není žena s neposkvrněnou pověstí, jejíž čest manžel svou nedůvěrou urazil. Jestli se opravdu nic nestalo, měla by ona být první, kdo přijde s vysvětlením, ne úplně ignorovat, že se opakovaně (tak jsem to pochopila) schází s milencem za účelem sportu a po manželovi chtít dovalit kytku a omluvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13935
23.4.25 16:21
@syslomil píše: Více

Ale to jak se zachovala, tak se zachová většina lidí, když je někdo chytí při lumpárně.
Zatloukají, svalují vinu na druhé.

Že je to opravdu průšvih a je potřeba projevit „upřímnou lítost“ jim dojde, až když už je pozdě.

Osobně si myslím, že původní krizi nedořešili.
Jí nedošlo, že musí znovu získat důvěru, že opravdu vážně narušila vztah.
Jemu to dalo prostor se s tím srovnat. Měl připravený odchod, nehroutí se, jen ho překvapila ta reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
23.4.25 16:46

Nechci být zlá ale taková si kytku nezaslouží a už vůbec ne omluvu, za to co provedla ( nevěra ). Vůbec se tím nestresuj tu kravku to přejde nejaky vyhrožování. Vůbec se k tomuto nevracej, v tomhle určitě nechce nikdo žít. + ještě přidávám, to že se ženě málo věnuješ kvůli práci není důvod k tomu aby ti zahla… jen se prostě nudila uz nevěděla co by tak si šla pěkně užít. Vůbec si to neber sobě za vinu. Za to ze se stará dobre o syna je samozřejmě skvělé ale syn a manžel je něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
23.4.25 17:31
@Josef_t píše: Více
:palec:
Jen nevím, jestli téhle to dojde. Možná případný rozpad manželství hodí na něj, protože je chorobně žárlivý a ona chudák si jen nevinně zaběhala s kamarádem :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
23.4.25 17:46
@Steve718 píše: Více

Brzo bude mít 2 roky. Letí to strašně rychle jako by to bylo včera co jsem přijel z porodnice. Všechno jde celkem dobře částečně pracuje z domu a já se snažím nebýt v práci moc dlouho. I s mojí ex to celkem jde i když nejsme nejlepší kamarádi tak máme celkem normální vztah a dokážeme se bavit normálně. Ten její ex milenec o syna nejeví zájem a ještě ho ani jednou neviděl ale alespoň platí co mu nařídil soud. Ex zatím nikoho nemá a podle ní zatím ani nechce chce se nejdřív postavit na vlastní nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.25 18:48

@Steve718 Že jsem co?? Proč hned takový útok? Ono to není nic neobvyklého, že jsou si lidé neverni. Naopak by ses možná divil, jak často se to děje. Ale buď to lidé tutlaji nebo to nevyjde nikdy najevo. S manželem jsme zjistili, že i přesto, co se stalo, spolu chceme zůstat. Stát se to může komukoliv. Tak aby to ještě nepřekvapilo tebe, buď od ženy nebo z tvojí strany. Házet neverniky do jednoho pytle je jednoduché, ale dnes už snad nefunguje, že když někdo podvede, balí se mu hned kufry, protože odejít je snadné. Těžké je bojovat a zůstat. A proč kvůli jedné chybě hned zahazovat X let vztahu?!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky