Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TomBasic píše: Více
Začni tím, že si najdeš hned několik milenek a vem si je na střídačku domů. To bude koukat tvá povedená manželka…
@Anonymní píše: Více
Pre kazdeho nevera znamena nieco ine a inak ju posudzuje, toto je ciste individuealne a subjektivne.
No je tam niekolko skokov v tvojom uvazovani v porovnani s mojim uvazovanim…
0. NENAPISANE - uz to ze jeden zo vztahu je otvoreny myslienke ze sa pozrie po niekom inom znamena ze v tom vztahu nieco nefunguje a zaroven to znamena ze to nechce v existujucom vztahu riesit
1. „zamiluje jinde“ - to ze sa zamiluje inde je dost dobry dovod na ukoncenie toho sucastneho vztahu
2. „už se stane“ - rozpravas o tom ako rozpravac ktory s tym nema vlastne nic spolocne, co je druh klamania sam sebe, „ja nic stalo sa to samo“. Lenze ono sa to samo nestalo, uz to ze vobec zvazujes ze budes mat sex s niekym inym ako partnerom je myslienka ktora jasne indikuje ze sucastny vztah proste ma skoncit, pretoze pre teba nic neznamena, nechces na nom pracovat a chces si uzivat zo svojim novym objavom
Ako vidis ja by som sa s priatelkou rozisiel minimalne 3× predtym ako by som ju podviedol
Tym nijako nekritizujem tvoj pristup, ale je to pekny priklad ako kazdy vnima neveru inak.
@IcePlanet7 Pěkně napsané a rozumím pointě
Ale ne vždy znamená Zamilování jinde = konec vztahu.
@Anonymní píše: Více
„…se mi to stalo.“ To není sebekritika.
To nebylo To, ale tvé rozhodnutí. Tj.: Ty.
Tzn.: Do doby než jsem to udělala také!