Nevěra a nález na čípku :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
24.7.14 15:21
@Anonymní píše:
@KackaDoup trochu zvláštně formulované, tam žádná nevěra být nemusela. Prostě to mohla chytit od bývalého parnera a nebo naopak. A probudilo se to po letech.

pisu pokud ona nemela… ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.14 15:24

A jak to tedy vysvětlíte, že mi HPV zjistili, musela jsem na konizaci a žádné bokovky nebyly???
Anonymní po 14 letech

• Citovat
  • Upravit
myšák1187
24.7.14 15:28

Já tedy nevím, ale dle toho co jsem kdysi četla, tak si lidé mohou být věrní celý život, ale i přes to po nějaké době se může projevit změnami na čípku, záleží na spoustě vlivů a proto je důležité chodit na prevence.
Takže zakladatelko, změny na čípku by se mohli projevit i když by manžel nevěrný nebyl, ale další infekce určitě mohou být způsobené (a s největší pravděpodobností jsou) nevěrou, takže už jen proto bych milého pána vykopla.
Věř že budeš v pořádku, není to lehká situace :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
16744
24.7.14 15:31
@Anonymní píše:
A jak to tedy vysvětlíte, že mi HPV zjistili, musela jsem na konizaci a žádné bokovky nebyly???
Anonymní po 14 letech

rakovina děložního čípku nemusí být zpusobená nevěrou, třeba holka má v 16 letech kluka, po pár letech pozná jinýho, jsou si věrni a rakovina se probere za deset let, hodně dělá stres, životospráva, jak už bylo řečeno imunita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
24.7.14 15:32
@Anonymní píše:
Anonymní po 14 letech

protože se to může projevit i po letech, jsou lidé kteří ten vir mají v sobě

• Citovat
  • Upravit
9265
24.7.14 15:35
@myšák1187 píše:
protože se to může projevit i po letech, jsou lidé kteří ten vir mají v sobě

A v případě, že má žena za celý život jen jednoho sexuálního partnera a její partner zase jen jednu sexuální partnerku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.7.14 15:37

Ty HPV viry se nechytaji ze vzduchu :zed: siri se pohlavnim stykem, staco kontak genitalie ruka genitalei, pusa…takze i panny muzou mit zmeny na cipku…ja tedy u vsech svych sexualnich partneru neznam s kym a skolika byli…ja tedy vim ze jsme si za to mohla sama…neprve vic partneru, a pak casto neverny manzel…jeptisky tuhle nemoc neznaji!!

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
24.7.14 15:39

@leňula2 me po zakroku rekl lekar ze kdyz mam verneho partnera ktereho jsem prvni sexualni partnerka, tak uz je to v pohode. A taky ze nejvic to prenaseji mladi muzi…muj lekar byl ten nej ;) jsem mu vdecna.

• Citovat
  • Upravit
6661
24.7.14 15:42

Pokud ten virus má některá v sobě, můžou nastat změny na čípku i po mnoha letech od nákazy :think: Zakladatelka ani nemusela mít před manželem víc sexualních partnerů. Stačí, že měl manžel třeba i jednu sexuální partnerku před zakladatelkou a ta měla virus v sobě. Manžel mohl pak virus zakladatelce „předat“ již před lety. Aktivovat se mohl stresem, nemocí, špatnou imunitou :nevim: Na nevěru to nelze svádět :nevim: „Jiné“ gynekologické potíže však už s nevěrou zřejmě souvisí, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11736
24.7.14 15:45

HPV se nešíří jen pohlavním stykem, já ho měla, měla jsem i změny na čípku, partnera mám pořád jen jednoho a jsme si věrní, Dr. mi řekla, že HPV se může chytnou jak ze záchodového prkénka, tak i použitím ručníkupo někom, kdo HPV má,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.7.14 15:45
@bartsch píše:
Pokud ten virus má některá v sobě, můžou nastat změny na čípku i po mnoha letech od nákazy :think: Zakladatelka ani nemusela mít před manželem víc sexualních partnerů. Stačí, že měl manžel třeba i jednu sexuální partnerku před zakladatelkou a ta měla virus v sobě. Manžel mohl pak virus zakladatelce „předat“ již před lety. Aktivovat se mohl stresem, nemocí, špatnou imunitou :nevim: Na nevěru to nelze svádět :nevim: „Jiné“ gynekologické potíže však už s nevěrou zřejmě souvisí, bohužel.
:potlesk: :palec: presne tak, staci jeden sex ;)
  • Citovat
  • Upravit
1846
24.7.14 15:50

@kotaska91 nebo z bazénu…bohužel je to tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.7.14 15:51

@mili84 to neni dokazano…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
24.7.14 15:52

@kotaska91 me to kapacita na HPV nerekla!
takze tomu ani za mak neverim! a ze jsme se vyptavala na vsechno..

Příspěvek upraven 24.07.14 v 15:53

• Citovat
  • Upravit
1846
24.7.14 15:52

A teoreticky by mě zajímalo, jak je to při porodU??? Přenáší se z matky na plod???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí