Nevěra? Řešit ji?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.10.24 06:02

@Josef_t
A taky počítej s tím, že ženy si potřebují svoji nevěru nějak omluvit, hodit to na partnera.
Takže velké zveličování, jakákoliv záminka je dobrá.

Nejen ženy. Mě manžel vyčetl, že před 16.lety jsem se tvářila otráveně a byla nepříjemná.
Pravda měla jsem angínu, no ale i tak se ho to dotklo :nevim:
Výčet ostatnich důvodů byl obdobný.

• Citovat
  • Upravit
4164
21.10.24 06:29
@Anonymní píše: Více

Mě by zajímalo, proč ti to takhle ex post vyklopil. Co ho k tomu vedlo?
Měl mlčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
21.10.24 09:23

Dávám ti za pravdu, menší část mužů dělá svému pohlaví ostudu :cert:

Větší část se bude snažit nějak udržet si svůj malý harém složený z manželky milenky co to půjde.
Z toho zase vyplývají jiné podrazy, jiné chování. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym123321633
21.10.24 09:41

Mít zkušenosti, které mám teď, tak se spojim s právníkem, vše rozjedu a do měsíce ji postavim před hotovou věc. Čao lasko. Citis vůni jinde, tak ok. Uděláme to se vším všudy. Pa. Pokud to už teď má potřebu zkoušet jinde. Je tam něco hodně moc špatně a nebude ti v tom v budoucnu dobre, ať tento románek dopadne jakkoliv.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.24 10:20
@Karamba2020 píše: Více

No někdy si říkám, proč si to nenechal pro sebe, když to sám ukončil a sám se začal snažit abychom se měli ve vztahu líp, měl to tak nechat. Bohužel ho dohnalo svědomí. Jednou jsme měli večer s vínem a došlo to do fáze, že mi řekl, že když se na mě dívá a ubíjí ho, že mi dokázal někdy udělat něco takového. Že to bylo v té naší největší krizi a že toho bude litovat do konce života. Potom samozřejmě doma bylo dusno nějakou dobu. Ale vyrikalo se to od A po Z,…nezahodime všechno to dobré co bylo předtím a to dobré co je potom, kvůli tomu, že jsem ho neposlouchala a on využil příležitosti jinde.

Ale máte pravdu, kdyby si to nechal pro sebe, udělal by líp.

• Citovat
  • Upravit
wo2
2117
21.10.24 10:22

@Nick135 tak jsem to tu procetl a popremyslel, co bych na tvem miste udelal.
Vlezl jsi ji do mobilu, OK co už. Stalo se, ale ptam se… udelal sis screen obrazovky? Mas ten dukaz u sebe a s jistotou ho muzes predlozit manzelce az na to prijde? 100% na to prijde, protoze to musis resit.
Pokud je odpoved „Ano“, tak bych prisel s malou lsti. Prijdes domu z prace a u kafe s manzelkou nastrelis historkou z prace: Tyjo Franta se sesypal. Nasel manzelce v mobilu zpravy s kolegou z prace a domluvili si sex. A jako by se nechumelilo sledoval reakci na otazku se kterou vzapeti prijdes. Co bys milacku na jeho miste delala?
Sam bych byl zvedavej kolik vlasu ji v ten moment zesedivy :mrgreen:
Good luck chlape. Stava se to obema pohlavim. Delaji to chlapi zenskym, delaji to zensky chlapum :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
21.10.24 10:27

Možná že ne, museli jste na době pořádně zamakat a tím je možná vás vztah ještě lepší, pochopili jste třeba jak jsou ty vztahy křehké a musí se o ně pečovat

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
21.10.24 10:27
@wo2 píše: Více
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
21.10.24 10:32
@Karamba2020 píše: Více

Me to manžel taky vyklopul po asi 9 měsících a to byl ONS. Já myslela že ma krisi středního věku nebo strach z hypotéky, právě jsme kupovali 2 nemovitosti. Udělá to v době kdy jsem měla poporodní depresi, ale problémy začali hormonální už v těhotenství. Věděla jsem, že mě miluje, dokazovat mi to skutky každý den, takže já se neztratila. Akorát jsme ten týden hodiny s hodiny komunikovali, naštěstí na to bxl čas, byly vánoce a mamka tady byla na 3 týdny a postarala se hodně o děti abychom měli čas pro sebe

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.24 10:38
@Cizinka 999 píše: Více

Ač je to blbé, a i to mě někdy trochu trápí, tak ano, potřebovali jsme to všechno co se stalo, abychom měli vztah jaký máme teď. Rozhodně lepší, než byl roky předtím :andel:

• Citovat
  • Upravit
21111
21.10.24 11:28
@puzzles píše: Více

Fascinuje mě, jak občerstvovači se většinou dávají do vztahů s těmi „tzv. monogamními“ a pak je to trápí…čím to je?

Je to tím, že kecaj, sami by to nepřenesli přes srdce/ego, jen si sebenalhávají, že je to mrzí a že by mu chtěli dopřát to samé občerstvování, ale doopravdy si takového partnera vybrali, protože mají jistotu, že se nebude chovat stejně jako občerstvovač…, protože se zevitř znají a nechtějí tuhle nedůvěru a nejistotu zažívat u druhého..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles
21.10.24 11:32
@pohledzdruhestrany píše: Více

Tak je to z mé strany jen teorie, když to muž neschvaluje. Skutečně nemůžu říct, co by se mnou udělalo, kdybych zjistila, že si někde užil s jinou. Teoreticky bych si řekla super a můžu taky. Ovšem mluvím pouze o užívání si fyzicky bez citů!

• Citovat
  • Upravit
Anonym123321633
21.10.24 11:39

V podstatě si lžou jedni i druzí. Každý si to musí nějak v hlavě poskladat, aby si zdůvodnil setrvání v takových vztazích.

Lze začít znovu bez předchozích chyb a na základě důkladné rekonstrukce naprosto všeho, ale těch párů, je naprosté minimum.
Většinou je to už jen z rozumu a neochoty nebo strachu dělat razantní změny.

Povětšinou jeden z toho páru šťastný není ikdyz naoko se jeví všechno v nejlepším pořádku.

Hodně lidi si ani neuvědomuje, ze to není láska, ale závislost a tak se snaží sebe sama přesvědčit.

• Citovat
  • Upravit
21111
21.10.24 12:11
@puzzles píše: Více

Vzhledem k tomu, že při sexu mu nebudeš napojená do hlavy, nikdy nebudeš vědět, jestli to bylo bez citů anebo si to šíleně něžně a propojeně užíval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles
21.10.24 12:16

Ale ať si to užije. Jen se nesmí zamilovat a chtít pak s dotyčnou randit a trávit čas jako zamilovaný páreček.
Když to vezmu podle sebe, tak jsem měla milence a normálně jsme se spolu bavili a spali spolu. Nerandili jsme, netrávili spolu čas, nedávali jsme si dárečky a neříkali si sladké řeči. Prostě mezi náma nebyla láska ale jen sex.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky