Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pohledzdruhestrany píše: Více
Proč hned plošší. Prostě to umím oddělit.
@puzzles píše: Více
Ta schopnost je ta plochost, že ten magický akt dokážeš vnímat jen fyzičnem a tvoje psychická osobnost se nepřipojí. Takhle vlastně vraždili esesáci v koncentračních táborech…dokázali lidskost oddělit a doma byli milujícími tatínky.
Holt to tak někdo má. Moje skoro bejvalka se taky upřímně podivovala, proč mi to tak vadí, proč se hroutím, že se schází s někým dalším, vždyť monogamie není prej přirozená a na světě je tolik opravdových problému, války, postižené děti, atd. Zase když jsem jí ostřihl od peněz, resp. trval na tom, že se bude vše platit půl na půl, tak to vnímála jako strašnou křivdu po těch letech a pomalu se hroutila ona. A přitom jde jenom o prachy.
Svůj vliv hraje výchova a vzory v mládí, pokud se rodiče vesele navzájem kurví tak děti to nasajou jako možný a akcepovatelný model chování, tak to později může vyplout na povrch. Třeba ne hned ale časem.
Jako rada tak ať si taky užije je fajn, ale 1) většinou to ten druhý tak nechce, a pokud jo nebo se k tomu časem dokope tak to může mít jinak - bude chtít bejt s novým patrnerem na 100%; 2) pro muže je o poznání složitější najít si někoho jenom na pich, potencionální adeptky většinou chtějí vztah a ne někoho na hezkou chvilku párkrát do měsíce, kdy si po aktu oblíkne kalhoty a řekne tak čau. Naopak ženská, pokud němá nějakou zjevnou vadu, takovejch amantů najde tucet na každým rohu. A ani se nemusí nijak extra snažit, stačí nepůsobit jako ledová královna a nechat se zbalit.
A obecně rada já dělám sviňárnu, která druhýmu ubližuje, tak si to dělej taky a budeme si kvit… Kdyby týpek co mlátí ženu řekl no co tak si taky bouchni budeme si kvit a jedeme dál…
Nojo, ale když ten čas co s ní trávíš navíc, mimo sex, je to stejný, jako zaplatit prostitutce za sex (čas x peníze)…holt to prostitutka není, a chce nějakej ten čas navíc, aby byl sex…a rozhodně, to že ji vezmu ven, pro mě neznamená, že jsem se do ní zamiloval, nebo že mám jiný city ![]()
I ten dárek jsem ji dal, když byli Vánoce a furt nemůžu říct, že jsem k ní kdy měl větší cit než, jako ke zdroji sexu.
@LuckyMe99 píše: Více
To už je pro mě nějaký typ bližšího vztahu a to bych netolerovala. ![]()
Teda vy se mě snažíte přesvědčit, že jsem cítil víc než je skutečnost. Podle toho co píšete, by mě vnitřně úplně rozervalo, když jsme se pak ze dne na den prostě rozhodl, že už mě to nebaví a ukončil jsme kontak, ikdyz jsme ji 14 dni předtím, dal dárek k Vánocům. Dárek prostě dostala, protože byli Vánoce, a bylo by blbe ji ho nedat, stejně jako předtím na narozeniny. Opět to pořád bylo jen o tom, kdyby ho nedostala, tak nebude sex. Procházky, čas navíc ani dárky lásku neznamenají. Je to v některých případech jen něco za něco.
Samozřejmě, že v reálném vztahu to lásku znamenat může, ale to je jiná kapitola, to je o užívání si toho společného času, dárků, kterým dané osobě chcete udělat radost a tak. Já tím chci říct prostě to, že jdou dělat tyto věci bez absolutně žádného citového zájmu o tu osobu, čistě pro svůj zisk.
Ale pan zde má úplně jiný problém. A zajímalo by mě, co se nakonec včera stalo.
Proč by bez dárků nebyl sex? Ona to buď brala jako takový prostituční vztah
že tobě podrží a ty jí za to něco dáš. Nebo tě měla ráda, co?
No bohužel to druhé, ale to už je na jinou diskuzi. Já chtěl spis jen reagovat na to, že tyto věci prostě lásku, zamilovanost atd. znamenat nemusejí.
Někdy jde prostě vážně,,jen,, o sex a něco navíc není o lásce a citech, ale pouze nějaké,,ceně,, za služby. Zní to hnusně, ale i tak to funguje.
A tohle je sprosté a hnusné. Ty jsi chtěl zasunout a proto ses k ní choval jakoby láskyplně, i když jsi k ní nic necítil.
Ahoj, ty přece nejsi ta, kdo určuje, co ten druhý může. Chtěla bys nastavit hranice, které má partner někde jinde.
Bez citů je to poloviční radost. Jako spotřební zboží, které nám na chvíli dodá trochu té spokojenosti. Někoho to bez citů nasytí, ale dle mého jen ty, kteří mají doma nějakou jistotu.
Znám pár lidí, kteří to umí oddělit. Tito lidé milují hlavně sebe a své výhody.
@LukeR1 píše: Více
Souhlasím. Nejlepší to je s tím koho miluješ. Ale už tam není to napětí, něco nového, počáteční vzrušení.. Ale pokud bych si musela vybrat svého muže x někoho nového, tak jednoznačně zvolím svou lásku. ![]()
Je, já to přiznávám. A hezký to napsal pan @LukeR1 pod vámi…ti co to dokážou, miluji hlavně sebe. Tak jsem to i měl, v tom období jsem myslel jen na sebe a proto to bylo bez výčitek, citů…obhájil jsem si to tím, že celej život jsem dělal blbce jiným a tak teď můžu.
Opět, nechtěl jsem z toho dělat diskuzi, kde obhajuji nevěru nebo tak něco…jen jsem chtěl říct, že někteří umí jít do nevěry bez citů, ikdyz dají milence čokoládu ke svátku.
@Nick135 píše: Více
Už jsou to 2 dny. Sandman Ti tu dal přesný a dobrý návod. Jak jsi ho využil?
P. S.: Tohle není soud. Důkazy nepotřebuješ předkládat. Víš to a to stačí!
Je mozne, ze ji baví ta konverzace a nic realizovat nechce. Hádám ale, ze ten chlap to chtít realizovat bude a bude na ní tlacit.