Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já žiji s manželem naprosto hmotné stejně, nepracuji, bydlíme v obrovském domě, mám svoje. Takže z teto části tomu věřím i když vím, ze je to težké. Já když jsem tu kdysi chtěla s něčím poradit, kde byl majetek, hned jsem byla špatná.
To jsem nepochopila. Nepracuješ, tak kde je tvé hmotné přispění. Co máš svoje?
@bamba auto, tam mělo byt, ale psala jsem, ze hmotně žiji stejně jako zakladatelka.
@Halamka myslím ze to ceska není, trochu shovivavosti matko ![]()
No ono to je také rozhodnutí rodičů jak se k tomu postaví. Dovedu si představit rodiče, kteří se Tě zřeknou už proto, že jsi pustila k vodě skvělý život, skvělého ženicha. No a pak taky asi budou rodiče, co ti sdělí, že jsi pitomá káča a za čas se s tím srovnají, až opadne rozruch ve městečku a začne se rozvádět někdo další s pikantním románkem. Zaměř se trochu na sebe, abys přežila i bez chlapa.
taky mam draka jeste ted, ale takovy blaf bych nesesmolila
![]()
@BlueFairy píše:
No jo, sobota ránoPříspěvek upraven 29.11.14 v 07:48
to bude nějakej exot, puboši v sobotu obvykle vychrapujou ![]()
@marrlinka píše:
to bude nějakej exot, puboši v sobotu obvykle vychrapujou
Se vracela z nudny diskoteky a jeste strizliva ![]()
@kometa32 píše:
Já to přečetla celé a četlo se mi to moc dobře.![]()
Harlekynka pro blbe ![]()
@sissi79 píše:
Se vracela z nudny diskoteky a jeste strizliva
Tak teď nevím jestli chceš machrovat a nebo poradit
každopádně věty „je to cikán“ ale „je to rom“ mě dost vyděsili… no a? A tví rodiče? Kolik ti je? Buď se vzdáš zlaté klece, nebo budeš podvádět manžela a nebo zapomeneš na ROMA
ale jsi dospělá, musíš se TY rozhodnout.
A možná by nebylo špatné vědět co na to Dan?
Já žiji s manželem naprosto hmotné stejně, nepracuji, bydlíme v obrovském domě, mám svoje. Takže z teto části tomu věřím i když vím, ze je to težké. Já když jsem tu kdysi chtěla s něčím poradit, kde byl majetek, hned jsem byla špatná.