Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi to nebude moc laska, kdyz uvazujes, ze okoli bude vadit, ze je rom. Rodice to pochopi.. Pokud mas vystudovano aspon neco, zacni pracovat. At nejsi zas na nekom zavisla… Muze se stat, ze zamilovanost prejde a dal nebude nic, tak abys byla schopna se sama uzivit
Nechápu proč to komentují ty, které se ani neobtěžovaly dočíst do konce… a závist peněz tady jde cítit taky z pár příspěvků… měla jsi napsat, že jsi chudá ale o soc dávky nežádáš a byla by jsi za hrdinku ![]()
Tak já třeba peníze opravdu nikomu nezávidím. Žijeme si dobře a na vše jsem si vydělala sama, takže nerozdíl od zakladatelky nejsem závislá na tom, kdo mě bude živit, ale na tom, co chci já!!!
Takže závist je opravdu to poslední, co bych k zakladatelce cítila.
Ale pokud to opravdu není vymyšlená nepovedená love story, tak je opravdu smutný, jaký některý lidi a vztahy jsou.
Příběh jak z červené knihovny:-D jen jsem čekala na konci, že budeš těhotná. ![]()
Zakladatelko, ať je to výmysl nebo ne, tak od začátku do konce řešíš milencův původ. Je to Rom, a ty s tím máš dost problém, ačkoli tvrdíš, že ne. Dříve nebo později by to mohl být nemalý zádrhel ve vašem vztahu.
A jinak, ano pracuje, je zajištěný, má byt. A co dál? Co máš ty? Co umíš? Nepředpokládám, že milenec je stejně bohatý jako manžel. Nezajistí tě tak, abys mohla být doma zadarmo. Docela se děsím toho, že si nasekáte pár dětí a pak budeš každý měsíc vyčkávat na podporu od státu, protože předpokládám, že teď jsi bez praxe a žádný zaměstnavatel na tebe s otevřenou náručí čekat nebude.
Pokud se chceš rozvést, rozveď se. Ale ne kvůli jinému chlapovi. Udělej si pořádek sama v sobě, zkus se sama zajistit. Teď znáš jen Dana, zbytek jeho rodiny neznáš, nevíš, jak budeš reagovat na jejich kulturu a životní styl. On s tebou může být v pohodě, když jste sami. Ale víš o něm něco víc, než jen to, jaké má tělo a zajištění?
@Babišovka píše:
Nechápu proč to komentují ty, které se ani neobtěžovaly dočíst do konce… a závist peněz tady jde cítit taky z pár příspěvků… měla jsi napsat, že jsi chudá ale o soc dávky nežádáš a byla by jsi za hrdinku
Jenže tady hrozí, že o ty dávky žádat bude, když od manžela odejde. Podle psaného projevu vzdělání nic moc, praxe žádná. Záleží, jak mají ošetřenu předmanželskou smlouvu.
Tak ted sem si rikala jak by si ho predstavila prodicum jako s te reklamy na tekane ahoj toje dan a tady je ema
![]()
@blecha72 píše:
Jenže tady hrozí, že o ty dávky žádat bude, když od manžela odejde. Podle psaného projevu vzdělání nic moc, praxe žádná. Záleží, jak mají ošetřenu předmanželskou smlouvu.
ale ona se všeho chce vzdát ![]()
@blecha72 takové si to umí právě nejlépe spočítat jak si nahrabat dřív než odejdu ![]()
@Bejbyy píše:
ale ona se všeho chce vzdát
No tak z čeho bude žít?
Druhý díl: těhotenství a odchod od manžela k Danovi
třetí díl: krušný život v komunitě čtvrtý díl: návrat k manželovi po kolenou
pátý díl: odpuštění a šťastný život až na věky
Snaha byla, ale prostě to nejde
…nedočtu… nějak mi to nejde, ten psaný projev hrůza
…a na mě trochu moc přitažené za vlasy…
Dočetla jsem asi do 3/4, to se nedá.
Esmeralda a Divoký Anděl atd. hadr. Podle mě je to výmysl a jestli píšeš zakladatelko pravdu, tak teda poteš koště. Jen jdi za hlesem svého srdce, ale počítej s tím, že nemusí být každej chlap tak blbej jako tvůj manžel a některý třeba nebudou odvařený z toho, že budou mít doma ženušku, která nic neumí, nic nedělá a nudí se celé dny natolik, že skočí i na roma.