Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MilijonDolarBejby píše:
Asi ji Dan brousi svym krasnym šroubovakem
@MilijonDolarBejby píše:
Asi ji Dan brousi svym krasnym šroubovakem
@adriana2000 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
dik za poprskany monitor
Aspon si ho poradne vylestíš ![]()
@Ell-Chmell píše:![]()
![]()
![]()
Sobota, poledne, manžel na služebce…Ona s Lůďou (nevím, proč mám tendenci mu říkat Lůďa). už mi tam chybí jen palmy a pinacolada:D
Lůďa je dobrej, ale Romove maji exotictejsi jmena ![]()
Ach jo, tak je mi z některých, komentářu špatně, a chvílema lituju, že jsem se tak to,,svěřila,, nejsem žádná spisovetlka, ani nevymyšlím romány, jen jsem se moc trápila, a v 5 ráno, jsem se snažila napsat svůj problém, na mobilu, takže se omlouvalm všem rejpalům, kteří řeší i muj psaný projev, jasně jsem psala na začátku, že se budu snažit,,, ve zkratce,, to znamená, že tam nemuže být celej můj život, moje seznámení s manželem, podrobný popis rodiču a toho jak to celé bylo. Ptala jsem se jen na radu jak se z toho dostat ven, jak to říct okolí ( hlavně manželovi)Takže děkuji všem za kladný komentáře. Ptali jste se mě na moc věci. Takže opět odpovím zkrácene, s Danem můžem žít v jeho bytě, má stálou práci, a já bych šla take do práce, mám maturitu.Jeho rodiče jsou v pohodě, slušný lidi, pracujicí. Ano neustale jsem zminovala že je rom a ja vdaná, protože vím že ho moji rodiče nikdy nepřijmou. Co se týče majetku, moji rodiče jsou na tom finančně stejně jako manžel, z vaších příspěvku, jsem snad hodna trestu? Jenom proto že mám movité rodiče i manžela??.Jenže k čemu mi to vše bylo a je když jsem postrádala normální hodnoty.Ve svych 25 letech jsem našla smysl života. Nechci být rodiču, rozmazlená holčička, která je,, štastně vdaná před okolím,, chci normáně žít s přítelem, v bytě, oba dva pracovat. Miluju ho, já s ním problém nemám, ale vím že rodiče mít budou.Bude to strašný peklo. S manželem jsme si nerozuměli už déle, měl me spíš jako, okrasu na společenskych akcích, jako doprovod, ale nechci byt jen něčí majetek. Láska se neda koupit ani domem ani autem, ale moji rodiče si myslí že jsem štasna, a já se citím jako vězeň. Nechci ubližiit, lidem kolem, ale zároveň nechci žíz život kterej mě nenaplnuje. Omlouvam se ale dál se vyjadřovat nebudu. Ještě jednou děkuji všem pozitivním lidem. Zakladatelka.
Omlouvám se za anonym. Téma jsem otevřela ze zvědavosti, jelikož jsem myslela, že to psala moje rodina
Na vysvětlenou - já žiju s polovičním Romem. Manželství moje ebylo dobré, tedy nebyla jsme spokojená, šťastná, do toho jsem potkal ho a bylo to. Cítila jsem, že s ním chci žít. On se kvůli mě odstěhoval na druhý konec republiky. Ale předsudky byly, jsou a budou. Moje matka mi při každé možné příležitosti vpálí, že je cikán. Uráží ho a řekla mi, že cikána do rodiny nikdy npříjme. To, že to není ten „klasický“ Rom, to ji už nezajímá. Můj přítel je sice s Romem mixlý - myslím, že u nich to bylo tak, že maminka Romka a otec bílej, tak přítel je snědčí, ale ne tak moc, jak některé tady vidím. Přítel pracuje, nikdy v životě nebyl na pracáku! Má živnost dokonce
Když je možnost, chodí do práce i o víkendu, aby bylo více peněz. Žijeme v 3+1, vše paltíme, on pracuje, já ještě na mateřské. On má hezké auto
Nevím, jestli je to důležité. Ale prostě je tmavší a konec. Moje matka byla hodně naštvaná, že žiju s někým jiným, než s manželem. Ovšem nejvíc ji 100% vadí to, že není prostě úplně bílej. A nevychladne. Její naštvanost trvá takto už dlouho a opravdu je to mazec, co miobčas říká. Cikánskej hajl, já nenávidím toho cikána, my cikána v životě nepříjmeme, já nechci v rodině cikána a podobné hlášky mi říká stále. A to i přesto, že s ním žiju, on pracuje, vydělává, nemá dluhy, je na mě hodnej, nezájem, je cikán
![]()
@mimoza666 píše:![]()
nemáš dva nicky? nebo bys mohla volně pokračovat, když zakladatelka tady na to kašle
mam jen jeden, ale klidne za zakladatelku vezmu šichtu
myslim tady nawemiminu, ne s Danem ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym. Téma jsem otevřela ze zvědavosti, jelikož jsem myslela, že to psala moje rodinaNa vysvětlenou - já žiju s polovičním Romem. Manželství moje ebylo dobré, tedy nebyla jsme spokojená, šťastná, do toho jsem potkal ho a bylo to. Cítila jsem, že s ním chci žít. On se kvůli mě odstěhoval na druhý konec republiky. Ale předsudky byly, jsou a budou. Moje matka mi při každé možné příležitosti vpálí, že je cikán. Uráží ho a řekla mi, že cikána do rodiny nikdy npříjme. To, že to není ten „klasický“ Rom, to ji už nezajímá. Můj přítel je sice s Romem mixlý - myslím, že u nich to bylo tak, že maminka Romka a otec bílej, tak přítel je snědčí, ale ne tak moc, jak některé tady vidím. Přítel pracuje, nikdy v životě nebyl na pracáku! Má živnost dokonce
Když je možnost, chodí do práce i o víkendu, aby bylo více peněz. Žijeme v 3+1, vše paltíme, on pracuje, já ještě na mateřské. On má hezké auto
Nevím, jestli je to důležité. Ale prostě je tmavší a konec. Moje matka byla hodně naštvaná, že žiju s někým jiným, než s manželem. Ovšem nejvíc ji 100% vadí to, že není prostě úplně bílej. A nevychladne. Její naštvanost trvá takto už dlouho a opravdu je to mazec, co miobčas říká. Cikánskej hajl, já nenávidím toho cikána, my cikána v životě nepříjmeme, já nechci v rodině cikána a podobné hlášky mi říká stále. A to i přesto, že s ním žiju, on pracuje, vydělává, nemá dluhy, je na mě hodnej, nezájem, je cikán
![]()
Omlouvám se za chyby. Psala jsem rychle a nepřečetla si to po sobě.
@Ell-Chmell píše:
Tak nevím, pokud je to pravda - ser na všecko a běž za tím Lůďou, či jak se jmenuje… No a pokud ne (99,9%), najdi si dobrého vydavatele, nauč se dělat s wordem a piš romány pro pubošky:-) PS: Všimla jste si některá, že zakladatelka nereaguje?:D
No jestli to nebude tím, že se zakladatelka ocitla na významné životní křižovce a seznala, že z míst, na která nejvíce spoléhala, že jí pomohou s touto těžkou volbou (totiž z EM), se jí zřejmě podpory v dostatečném množství a kvalitě nedostane, tudíž je zcela na dně a velmi těžko se srovnává s touto bezvýchodnou situací… tak bych to viděla já ![]()
@Anonymní píše:
Ach jo, tak je mi z některých, komentářu špatně, a chvílema lituju, že jsem se tak to,,svěřila,, nejsem žádná spisovetlka, ani nevymyšlím romány, jen jsem se moc trápila, a v 5 ráno, jsem se snažila napsat svůj problém, na mobilu, takže se omlouvalm všem rejpalům, kteří řeší i muj psaný projev, jasně jsem psala na začátku, že se budu snažit,,, ve zkratce,, to znamená, že tam nemuže být celej můj život, moje seznámení s manželem, podrobný popis rodiču a toho jak to celé bylo. Ptala jsem se jen na radu jak se z toho dostat ven, jak to říct okolí ( hlavně manželovi)Takže děkuji všem za kladný komentáře. Ptali jste se mě na moc věci. Takže opět odpovím zkrácene, s Danem můžem žít v jeho bytě, má stálou práci, a já bych šla take do práce, mám maturitu.Jeho rodiče jsou v pohodě, slušný lidi, pracujicí. Ano neustale jsem zminovala že je rom a ja vdaná, protože vím že ho moji rodiče nikdy nepřijmou. Co se týče majetku, moji rodiče jsou na tom finančně stejně jako manžel, z vaších příspěvku, jsem snad hodna trestu? Jenom proto že mám movité rodiče i manžela??.Jenže k čemu mi to vše bylo a je když jsem postrádala normální hodnoty.Ve svych 25 letech jsem našla smysl života. Nechci být rodiču, rozmazlená holčička, která je,, štastně vdaná před okolím,, chci normáně žít s přítelem, v bytě, oba dva pracovat. Miluju ho, já s ním problém nemám, ale vím že rodiče mít budou.Bude to strašný peklo. S manželem jsme si nerozuměli už déle, měl me spíš jako, okrasu na společenskych akcích, jako doprovod, ale nechci byt jen něčí majetek. Láska se neda koupit ani domem ani autem, ale moji rodiče si myslí že jsem štasna, a já se citím jako vězeň. Nechci ubližiit, lidem kolem, ale zároveň nechci žíz život kterej mě nenaplnuje. Omlouvam se ale dál se vyjadřovat nebudu. Ještě jednou děkuji všem pozitivním lidem. Zakladatelka.
Tak co resis? Najdi si praci, rozved se a hotovo. Rodice to bud zkousnou, nebo ne. Je to tvuj zivot, ne jejich
@Malaga píše:
No jestli to nebude tím, že se zakladatelka ocitla na významné životní křižovce a seznala, že z míst, na která nejvíce spoléhala, že jí pomohou s touto těžkou volbou (totiž z EM), se jí zřejmě podpory v dostatečném množství a kvalitě nedostane, tudíž je zcela na dně a velmi těžko se srovnává s touto bezvýchodnou situací… tak bych to viděla já
Ale tak nema deti, klidne se muze postavit na vlastni nohy. Bez ohledu na rodice, manzela i Dana. Jde ale o to, zda by o rozvodu uvazovala i kdyby nebyl Dan. Jako ja ji chapu, s manzelem to musi byt taky na prd
Ludou