Nevěra s cikánem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
29.11.14 12:46
@Anonymní píše:
Ach jo, tak je mi z některých, komentářu špatně, a chvílema lituju, že jsem se tak to,,svěřila,, nejsem žádná spisovetlka, ani nevymyšlím romány, jen jsem se moc trápila, a v 5 ráno, jsem se snažila napsat svůj problém, na mobilu, takže se omlouvalm všem rejpalům, kteří řeší i muj psaný projev, jasně jsem psala na začátku, že se budu snažit,,, ve zkratce,, to znamená, že tam nemuže být celej můj život, moje seznámení s manželem, podrobný popis rodiču a toho jak to celé bylo. Ptala jsem se jen na radu jak se z toho dostat ven, jak to říct okolí ( hlavně manželovi)Takže děkuji všem za kladný komentáře. Ptali jste se mě na moc věci. Takže opět odpovím zkrácene, s Danem můžem žít v jeho bytě, má stálou práci, a já bych šla take do práce, mám maturitu.Jeho rodiče jsou v pohodě, slušný lidi, pracujicí. Ano neustale jsem zminovala že je rom a ja vdaná, protože vím že ho moji rodiče nikdy nepřijmou. Co se týče majetku, moji rodiče jsou na tom finančně stejně jako manžel, z vaších příspěvku, jsem snad hodna trestu? Jenom proto že mám movité rodiče i manžela??.Jenže k čemu mi to vše bylo a je když jsem postrádala normální hodnoty.Ve svych 25 letech jsem našla smysl života. Nechci být rodiču, rozmazlená holčička, která je,, štastně vdaná před okolím,, chci normáně žít s přítelem, v bytě, oba dva pracovat. Miluju ho, já s ním problém nemám, ale vím že rodiče mít budou.Bude to strašný peklo. S manželem jsme si nerozuměli už déle, měl me spíš jako, okrasu na společenskych akcích, jako doprovod, ale nechci byt jen něčí majetek. Láska se neda koupit ani domem ani autem, ale moji rodiče si myslí že jsem štasna, a já se citím jako vězeň. Nechci ubližiit, lidem kolem, ale zároveň nechci žíz život kterej mě nenaplnuje. Omlouvam se ale dál se vyjadřovat nebudu. Ještě jednou děkuji všem pozitivním lidem. Zakladatelka.

A kde vidíš problém? Odejdi za tím vyrýsovaným tělem s penisem a bude. Děti nemáš tak vo co de? A jestli jsi hodna trestu že máš bohaté rodiče a manžela - ne, nejsi. Stačí?
A zas ty knižní výrazy…

• Citovat
  • Upravit
26270
29.11.14 12:48

@MilijonDolarBejby možná je čas dospět…taková rozhodnutí jsou těžká.
Sice má maturitu, ale nevím, jestli někdy pracovala a jaké by měla uplatnění na trhu práce. S Danem se zná fakt jen chvíli, může se stát, že z toho třeba nakonec nic nebude (z její nebo i z jeho strany)…protože z příspěvku jsem zaznamenala hlavně „kvality těla - postava, zuby a penis“…takže kdo ví, jestli bude na čem stavět…
O danovi toho fakt moc neví, tak aby se nakonec nedivila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.14 12:52
@Malaga píše:
@MilijonDolarBejby možná je čas dospět…taková rozhodnutí jsou těžká.
Sice má maturitu, ale nevím, jestli někdy pracovala a jaké by měla uplatnění na trhu práce. S Danem se zná fakt jen chvíli, může se stát, že z toho třeba nakonec nic nebude (z její nebo i z jeho strany)…protože z příspěvku jsem zaznamenala hlavně „kvality těla - postava, zuby a penis“…takže kdo ví, jestli bude na čem stavět…
O danovi toho fakt moc neví, tak aby se nakonec nedivila…

no aby ji nakonec jeden z nich neudelal dite. To by byl teprve problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
29.11.14 13:06
@MilijonDolarBejby píše:
no aby ji nakonec jeden z nich neudelal dite. To by byl teprve problem

Kurna, to by byla zapletka. Nebude vedet, ci to dite je a rozuzleni se dozvi az v porodnici. Tam se sejde manzel s Danem, kouknou na dite, a vitez poda ruku porazenemu, stahne ocas mezi nohy a vyklidi pole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.11.14 13:09

Tak hned po přečtení prvního příspěvku mi bylo jasné, co napíšu. Je to hezká erotická povídka, jen by to chtělo víc rozepsat to mužné tělo a ten penis… :lol: Je to jak vymyšlené, pokud ne, tak nechápu, co zakladatelka řeší. Byl by to takový problém, kdyby rodiče nezkousli to, že je Dan cikán? Proč by to mělo vadit? Odstřihli by tě i rodiče od příjmů, či proč ti záleží na tom, co si myslí? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9182
29.11.14 13:26

Já bych to vzala z druhého konce…Už jsi poznala JEHO rodiče??Protože představa hlučné, zašklebené a suverénní rodiny, která se tváří, že osvobodila svět, by mě okamžitě odradila..
A ještě by mě zajímalo, čím se „pán“ živí…Znám taky takové mamony s auty, bydlením, výdělkem, jen ten výdělek není práce, ale šmelina, drogy a krádeže. Volba je pak na tobě, pokud si myslíš, že budeš štastná s ním, odejdi od manžela a rozveď se. Zatím děti nemáte, o to snadnější cesta.

Příspěvek upraven 29.11.14 v 13:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.14 13:27
@bobr123 píše:
Kurna, to by byla zapletka. Nebude vedet, ci to dite je a rozuzleni se dozvi az v porodnici. Tam se sejde manzel s Danem, kouknou na dite, a vitez poda ruku porazenemu, stahne ocas mezi nohy a vyklidi pole.

Tady by nejspis nebyly potreba ani testy otcovstvi

zakladatelko a nemuzete mit s manzelem otevreny vztah? To je taky moznost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adriana2000
29.11.14 13:31

Zakladatelko ja bych ted chvili pockala, nez ti spadnou ruzove bryle, jses zamilovana a v takovem stavu muzes udelat rozhodnuti, ktereho budes pozdeji litovat. Ale samozrejme, je to jen na tobe, jak se rozhodnes

• Citovat
  • Upravit
26449
29.11.14 13:31
@bobr123 píše:
Kurna, to by byla zapletka. Nebude vedet, ci to dite je a rozuzleni se dozvi az v porodnici. Tam se sejde manzel s Danem, kouknou na dite, a vitez poda ruku porazenemu, stahne ocas mezi nohy a vyklidi pole.
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
29.11.14 14:22

Nerozumím tomu, proč bohatí rodiče nezainvestovali do Tvého vzdělání a našli Ti v tak mladém věku rovnou manžela. Přeci po Tobě nikdo nemůže chtít, abys v 25 letech seděla celé dny doma, notebene bez dítěte! Moje rada zní - nejdřív si zkus najít práci (nebo školu) a tím začneš myslet i na jiné věci a budeš mít trochu nadhled nad vlastním životem. Až potom bych se rozhodla, jak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
29.11.14 14:31
@Nika079 píše:
Nerozumím tomu, proč bohatí rodiče nezainvestovali do Tvého vzdělání a našli Ti v tak mladém věku rovnou manžela. Přeci po Tobě nikdo nemůže chtít, abys v 25 letech seděla celé dny doma, notebene bez dítěte! Moje rada zní - nejdřív si zkus najít práci (nebo školu) a tím začneš myslet i na jiné věci a budeš mít trochu nadhled nad vlastním životem. Až potom bych se rozhodla, jak dál.

To tak v těch červených knihovnách bývá. :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
13955
29.11.14 14:32

Co to je za sra. č. ka pribeh? Totalni blabol. Stacilo napsat, ze jsi vdana 1× a ne 18× " jsem vdana pani" cele je to nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
29.11.14 18:11
@Krrysa píše:
V pubertě jsem četla románky od Lenky Lanczový… díky zakladatelce jsem se vrátila o 15 let zpět :mrgreen: :mrgreen:

kdyby o 15..já rovnou o 30 :) v té době opravdu červená knihovna z první republiky, ve škole jsme si je půjčovaly jedna od druhé, dnes ani nevím která ten poklad měla doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
30.11.14 09:08
@Petule030 píše:
Tak hned po přečtení prvního příspěvku mi bylo jasné, co napíšu. Je to hezká erotická povídka, jen by to chtělo víc rozepsat to mužné tělo a ten penis… :lol: Je to jak vymyšlené, pokud ne, tak nechápu, co zakladatelka řeší. Byl by to takový problém, kdyby rodiče nezkousli to, že je Dan cikán? Proč by to mělo vadit? Odstřihli by tě i rodiče od příjmů, či proč ti záleží na tom, co si myslí? 8o

znala jsem rodinu - dcera krásná a blond se zamilovala do cikána z bohatší( dle nich baron) rodiny, vzali se a rodiče jim na svatbě nebyli, měli děti a ona s nimi sic ke svým rodičům chodila a děti rostly a rostly…pan manžel je přivezl před dům a vždy odjel, nikdy nesměl překročit jejich práh - nikdy - děti jsou dospělé, žijí si už svůj život a pan manžel šel i oběma jejím rodičům na pohřeb, asi se nikdy nevyjádřili že by nesměl, ale je fakt že za celý ten život co spolu žili k nim nesměl..jsou spolu stále co vím.
Ale to neznamená že zakladatelka pokud nemá sklony být spisovatelka, tak to stejně napsala neskutečně divně a nevěřím ani slovu, jen jednu z knih červené knihovny zkrátila na delší příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35285
30.11.14 11:55

Vzhledem k tomu že si ho vodíš domů když je manžel pryč, chodíš s ním do restaurací atd tak je jen otýzka času kdy se to k němu donese. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí