Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MilijonDolarBejby možná je čas dospět…taková rozhodnutí jsou těžká.
Sice má maturitu, ale nevím, jestli někdy pracovala a jaké by měla uplatnění na trhu práce. S Danem se zná fakt jen chvíli, může se stát, že z toho třeba nakonec nic nebude (z její nebo i z jeho strany)…protože z příspěvku jsem zaznamenala hlavně „kvality těla - postava, zuby a penis“…takže kdo ví, jestli bude na čem stavět…
O danovi toho fakt moc neví, tak aby se nakonec nedivila…
@Malaga píše:
@MilijonDolarBejby možná je čas dospět…taková rozhodnutí jsou těžká.
Sice má maturitu, ale nevím, jestli někdy pracovala a jaké by měla uplatnění na trhu práce. S Danem se zná fakt jen chvíli, může se stát, že z toho třeba nakonec nic nebude (z její nebo i z jeho strany)…protože z příspěvku jsem zaznamenala hlavně „kvality těla - postava, zuby a penis“…takže kdo ví, jestli bude na čem stavět…
O danovi toho fakt moc neví, tak aby se nakonec nedivila…
no aby ji nakonec jeden z nich neudelal dite. To by byl teprve problem
@MilijonDolarBejby píše:
no aby ji nakonec jeden z nich neudelal dite. To by byl teprve problem
Kurna, to by byla zapletka. Nebude vedet, ci to dite je a rozuzleni se dozvi az v porodnici. Tam se sejde manzel s Danem, kouknou na dite, a vitez poda ruku porazenemu, stahne ocas mezi nohy a vyklidi pole.
Tak hned po přečtení prvního příspěvku mi bylo jasné, co napíšu. Je to hezká erotická povídka, jen by to chtělo víc rozepsat to mužné tělo a ten penis…
Je to jak vymyšlené, pokud ne, tak nechápu, co zakladatelka řeší. Byl by to takový problém, kdyby rodiče nezkousli to, že je Dan cikán? Proč by to mělo vadit? Odstřihli by tě i rodiče od příjmů, či proč ti záleží na tom, co si myslí? ![]()
Já bych to vzala z druhého konce…Už jsi poznala JEHO rodiče??Protože představa hlučné, zašklebené a suverénní rodiny, která se tváří, že osvobodila svět, by mě okamžitě odradila..
A ještě by mě zajímalo, čím se „pán“ živí…Znám taky takové mamony s auty, bydlením, výdělkem, jen ten výdělek není práce, ale šmelina, drogy a krádeže. Volba je pak na tobě, pokud si myslíš, že budeš štastná s ním, odejdi od manžela a rozveď se. Zatím děti nemáte, o to snadnější cesta.
Příspěvek upraven 29.11.14 v 13:41
@bobr123 píše:
Kurna, to by byla zapletka. Nebude vedet, ci to dite je a rozuzleni se dozvi az v porodnici. Tam se sejde manzel s Danem, kouknou na dite, a vitez poda ruku porazenemu, stahne ocas mezi nohy a vyklidi pole.
Tady by nejspis nebyly potreba ani testy otcovstvi
zakladatelko a nemuzete mit s manzelem otevreny vztah? To je taky moznost
Zakladatelko ja bych ted chvili pockala, nez ti spadnou ruzove bryle, jses zamilovana a v takovem stavu muzes udelat rozhodnuti, ktereho budes pozdeji litovat. Ale samozrejme, je to jen na tobe, jak se rozhodnes
@bobr123 píše:
Nerozumím tomu, proč bohatí rodiče nezainvestovali do Tvého vzdělání a našli Ti v tak mladém věku rovnou manžela. Přeci po Tobě nikdo nemůže chtít, abys v 25 letech seděla celé dny doma, notebene bez dítěte! Moje rada zní - nejdřív si zkus najít práci (nebo školu) a tím začneš myslet i na jiné věci a budeš mít trochu nadhled nad vlastním životem. Až potom bych se rozhodla, jak dál.
@Nika079 píše:
Nerozumím tomu, proč bohatí rodiče nezainvestovali do Tvého vzdělání a našli Ti v tak mladém věku rovnou manžela. Přeci po Tobě nikdo nemůže chtít, abys v 25 letech seděla celé dny doma, notebene bez dítěte! Moje rada zní - nejdřív si zkus najít práci (nebo školu) a tím začneš myslet i na jiné věci a budeš mít trochu nadhled nad vlastním životem. Až potom bych se rozhodla, jak dál.
To tak v těch červených knihovnách bývá.
![]()
Co to je za sra. č. ka pribeh? Totalni blabol. Stacilo napsat, ze jsi vdana 1× a ne 18× " jsem vdana pani" cele je to nesmysl
@Krrysa píše:
V pubertě jsem četla románky od Lenky Lanczový… díky zakladatelce jsem se vrátila o 15 let zpět![]()
kdyby o 15..já rovnou o 30
v té době opravdu červená knihovna z první republiky, ve škole jsme si je půjčovaly jedna od druhé, dnes ani nevím která ten poklad měla doma ![]()
@Petule030 píše:
Tak hned po přečtení prvního příspěvku mi bylo jasné, co napíšu. Je to hezká erotická povídka, jen by to chtělo víc rozepsat to mužné tělo a ten penis…Je to jak vymyšlené, pokud ne, tak nechápu, co zakladatelka řeší. Byl by to takový problém, kdyby rodiče nezkousli to, že je Dan cikán? Proč by to mělo vadit? Odstřihli by tě i rodiče od příjmů, či proč ti záleží na tom, co si myslí?
znala jsem rodinu - dcera krásná a blond se zamilovala do cikána z bohatší( dle nich baron) rodiny, vzali se a rodiče jim na svatbě nebyli, měli děti a ona s nimi sic ke svým rodičům chodila a děti rostly a rostly…pan manžel je přivezl před dům a vždy odjel, nikdy nesměl překročit jejich práh - nikdy - děti jsou dospělé, žijí si už svůj život a pan manžel šel i oběma jejím rodičům na pohřeb, asi se nikdy nevyjádřili že by nesměl, ale je fakt že za celý ten život co spolu žili k nim nesměl..jsou spolu stále co vím.
Ale to neznamená že zakladatelka pokud nemá sklony být spisovatelka, tak to stejně napsala neskutečně divně a nevěřím ani slovu, jen jednu z knih červené knihovny zkrátila na delší příspěvek.
Vzhledem k tomu že si ho vodíš domů když je manžel pryč, chodíš s ním do restaurací atd tak je jen otýzka času kdy se to k němu donese. ![]()
A kde vidíš problém? Odejdi za tím vyrýsovaným tělem s penisem a bude. Děti nemáš tak vo co de? A jestli jsi hodna trestu že máš bohaté rodiče a manžela - ne, nejsi. Stačí?
A zas ty knižní výrazy…