Nevěra s cikánem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1336
29.11.14 09:45

@Malaga to jo většinou mají pul vymlácený huby a přijedou v žiguliku :lol:,,,ale tela spatný nemaj co takhle vidím třeba když kopou v léte náký kanály…ale máme v našem tzv stelitu taky romskou rodinu, která bydlí normálne v pekným baráku a mají celkem pekný auta…mají nejakou firmu a jsou slušný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
29.11.14 09:48

@bamba prispívá v naturáliích a po případne svojí krásou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
29.11.14 09:48

Nenapsala jsi, cim ten Dan zivi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.11.14 09:50

@Kobliha51 ano, zakládám, ale taky bych se nevdávala, kdybych nevěděla, že to manžel chce takhle a nevadí mu to, kdyby řekl jakoukoliv námitku, zůstala bych bydlet u rodičů a vzali bychom se až bych dostudovala a začala pracovat :pankac:
tou větou jsem chtěla říct, že tím, že zakladatelka ted nepracovala, tak by se podle mě alespon měla pokusit zjistit své možnosti, jak by mohla přispět do případné společné kasy s novým přítelem a zjistit, jak by to bylo s bydlením… Nevím, co je špatného na tom přemýšlet o tom dopředu a nevrhat se do toho „po hlavě“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
29.11.14 09:51

Možná si tu někdo pamatuje, jak tu byla ta žena (jméno jsem zapomněla) žijící ve Francii, jak jí přítel zakazoval někam chodit a nakonec spáchal sebevraždu a všechno jí odkázal? To byl taky román, bylo hodně diskutérek pro a další proti. Pak se udělala uzavřená skupina, aby dostávala jen kladné příspěvky a tím stopa zmizela. Zajímalo by mě, jek to dopadlo a jestli byla osoba fiktivní a nebo skutečná. Omlouvám se za plevelení.

• Citovat
  • Upravit
14110
29.11.14 10:08

V pubertě jsem četla románky od Lenky Lanczový… díky zakladatelce jsem se vrátila o 15 let zpět :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
29.11.14 10:09

Myslím, že celý tento příběh je výmysl. Jestli ne, tak nevím, co si, zakladatelko, očekávala od sňatku z „rozumu“. Nesváděj to na rodiče. Nežijeme ve středověku a ty nejsi malé dítě, aby ses nemohla jejich vůli vzepřít. Jinak si to udělej, jak chceš ty. V tom ti nikdo neporadí, co ty chceš. Své jednání musíš nést se všemi důsledky jako každý dospělý člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26450
29.11.14 10:10
@Krrysa píše:
V pubertě jsem četla románky od Lenky Lanczový… díky zakladatelce jsem se vrátila o 15 let zpět :mrgreen: :mrgreen:

počítám, že Lanczová to měla stylisticky i gramaticky na vyšším levelu, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26450
29.11.14 10:10
@Kobliha51 píše:
Možná si tu někdo pamatuje, jak tu byla ta žena (jméno jsem zapomněla) žijící ve Francii, jak jí přítel zakazoval někam chodit a nakonec spáchal sebevraždu a všechno jí odkázal? To byl taky román, bylo hodně diskutérek pro a další proti. Pak se udělala uzavřená skupina, aby dostávala jen kladné příspěvky a tím stopa zmizela. Zajímalo by mě, jek to dopadlo a jestli byla osoba fiktivní a nebo skutečná. Omlouvám se za plevelení.

to bylo v Kanadě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.11.14 10:12

@neumisa gramatiky určitě, ale něketrý slovní obraty mi to silně připomínaj :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
29.11.14 10:52

@Kobliha51 ten PENIS me taky dostal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
29.11.14 10:54

@Krrysa jeste tam chybi to, ze bydlej ve Chvalovicich, nebo o ktery zadeli Lanczova furt psala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
29.11.14 11:44

Jako dobrý :lol: koukám, že penis nedostal jen mě :lol:

pokud je to pravda, tak si myslím, že láska hory přenáší, pokud tě rodiče mají rádi, přijmou i roma Dana…
rozhodnutí musíš udělat ty. tož držím pěsti, abys nelitovala, ať se rozhodneš jakkoli :kytka:

jo a mám radost z toho, že ne všechny romy můžem házet do jednoho pytle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.14 11:47

Penis je penis, no. Me se to taky libi. Chtela bych ho mit :lol:

jinak obrovskou chybu vidim ve tvych rodicu a nedivim se, ze to tak dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
29.11.14 11:56

Tak nevím, pokud je to pravda - ser na všecko a běž za tím Lůďou, či jak se jmenuje… No a pokud ne (99,9%), najdi si dobrého vydavatele, nauč se dělat s wordem a piš romány pro pubošky:-) PS: Všimla jste si některá, že zakladatelka nereaguje?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí