Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozhodně nevěru neuznávám a nepřijde mi to normální. Jsem s přítelem 5 let a nevěru rozhodně ani omylem neplánuji a vím, že přítel to má stejně. On to odsuzuje snad víc než já (hodně špatné zkušenosti s ex).
V mám okolí také pozoruji dost často ve vztazích jednoho nebo druhého, že jsou nevěrný. Třeba moje kamarádka, které manžel tvrdí jak je do noci v práci, přitom jí podvádí. Ona to ví, dusí to v sobě… Nebo moje sestřenice - do dnes neví jistě jestli ji manžel nepodvedl na rozlučce se svobodou před svou svatbou… ![]()
@Myssicka píše:
Předpokládám to. To snad nemusím vysvětlovat
Jisteze nemusis to je tvoje vec. Jen jsem se zeptala co ti zarucuje, ze se to nestalo. Nic vic v tom nebylo
Myslim, ze nevera byla vzdy stejna. Neni to zalezitost pouze dnesni doby.
Myslím, že se podvádělo vždycky, jen se teď díky netu ty story víc šíří
hláška kámen shuká cihlu vznikla fakt dávno. a je to hnus a pěknej ekl, smočit jinde a pak si ty dna předávat s celou vesnicí ![]()
Hey ty vado, mimo téma jo, ale jeden můj známej je úplně na prášky, je s buchtou 5 měsíců, nikdy se do ní prej neudělal a ona je v tom.
a vůbec ji nezajímá, že jí řekl, že on na dítě nemá podmínky a nechce ho. nebydlí spolu, on splácí dluhy a ona má tmu a vůbec to nebere. Rozbrečel se mi chudák
Jí je 27 a argumentuje tím, že už prej znova neotěhotní ty voe
a co tím chci říct? kolik chlapů bylo takhle dotlačených do toho bejt otcem tak brzo? Prostě nezájem, chci děcko a šmitec?
a pak se baby diví, že třeba za pár let budou podváděný a budou chlapa nazývat největším haj.lem ![]()
Driv jsem si nedokazala predstavit ze budu neverna ale jsem, a muj vztah se tim dokonce zlepsil
Proč v dnešní době, stačí se podívat na „veselohru století“ S tebou mě baví svět, kde je sice ústřední motiv děti na horách s otci, ale snaží se trumfovat v nevěře
Kdyby neměli s sebou děti, tak asi jezdí za děvčaty každou noc, ten film mi přijde trapný a přitom je tak oblíbený ![]()
@malá_holka píše:
Hey ty vado, mimo téma jo, ale jeden můj známej je úplně na prášky, je s buchtou 5 měsíců, nikdy se do ní prej neudělal a ona je v tom.a vůbec ji nezajímá, že jí řekl, že on na dítě nemá podmínky a nechce ho. nebydlí spolu, on splácí dluhy a ona má tmu a vůbec to nebere. Rozbrečel se mi chudák
Jí je 27 a argumentuje tím, že už prej znova neotěhotní ty voe
a co tím chci říct? kolik chlapů bylo takhle dotlačených do toho bejt otcem tak brzo? Prostě nezájem, chci děcko a šmitec?
a pak se baby diví, že třeba za pár let budou podváděný a budou chlapa nazývat největším haj.lem
Tak čistě teoreticky.. svítil jim u toho někdo, jestli se „do ní nikdy neudělal“? Však je-li si jistý, až se dítě narodí, udělají se testy otcovství a bude jisto, ne?
A jestli se teda „do ní udělal“, tak to asi jaksi měl dělat s ochranou ![]()
@Tunrida nezastávám názor, co tu maj někteří, že když souložím, musí chlap počítat s tím, že bude mimísek a podřídit se v rozhodnutí babě, ikdyž ho nechce
ať to bylo jak chtělo
můj názor je, ať se chlapi nenechaj do tohohle natlačit a radši platěj alíky a babu pošlou k vodě. plus testy otcovství no, když to tady ču ![]()
@Myssicka píše:
Já si teda lásku a sex spojuji. Každý to má jinak, většinou ženská, která je normální a má děti, se chová jako ženská od dětí a nechodí roztahovat jinam jen z toho důvodu, že nechce spát celý život s jedním, nebo že přirovnává sex k mýdlu. Asi se ti něco stalo, no
Nestalo se mi nic. Stíhat jde všechno, aby byli spokojeni všichni. ![]()
@malá_holka píše:
@Tunrida nezastávám názor, co tu maj někteří, že když souložím, musí chlap počítat s tím, že bude mimísek a podřídit se v rozhodnutí babě, ikdyž ho nechceať to bylo jak chtělo
můj názor je, ať se chlapi nenechaj do tohohle natlačit a radši platěj alíky a babu pošlou k vodě. plus testy otcovství no, když to tady ču
Však to ať si dělá, co chce. To je jeho problém
Ale stejně tak on po ní nemůže chtít, aby šla na potrat. A já osobně bych teda v 27, pokud by k tomu nebyly fakt vážný důvody, na potrat teda nešla.
@malá_holka píše:
@Tunrida nezastávám názor, co tu maj někteří, že když souložím, musí chlap počítat s tím, že bude mimísek a podřídit se v rozhodnutí babě, ikdyž ho nechceať to bylo jak chtělo
můj názor je, ať se chlapi nenechaj do tohohle natlačit a radši platěj alíky a babu pošlou k vodě. plus testy otcovství no, když to tady ču
jo a pak je tolik samoživitelek
Dříve chlap zbouchl holku, mimino na cestě a byla svatba.Sice se vštšinou taky rozvedli, ale dítě mělo otce a ne platiče alíků.
To nezná tvůj kamarád chudáče šprcky
?
@drewlet píše:
jo a pak je tolik samoživitelekDříve chlap zbouchl holku, mimino na cestě a byla svatba.Sice se vštšinou taky rozvedli, ale dítě mělo otce a ne platiče alíků.
To nezná tvůj kamarád chudáče šprcky![]()
?
to jsou kecy tohle, může snad za to i ona ne? Jestli to není náhodou jedna z těch, co nutně potřebovala chlapa na oplodnění a ,,selhala antiko" ![]()
@Tunrida píše:
Však to ať si dělá, co chce. To je jeho problémAle stejně tak on po ní nemůže chtít, aby šla na potrat. A já osobně bych teda v 27, pokud by k tomu nebyly fakt vážný důvody, na potrat teda nešla.
ze mě, nevím co bych dělala ![]()
Předpokládám to. To snad nemusím vysvětlovat