Nevěra v dnešní době

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.5.18 17:56
@splendis píše:
Možná ano, ale ja svou chybu přiznala a nevidím duvod proč ty mě tak to soudíš a tvrdíš že se k němu chovám jako k onuci a ještě anonymně! Nevíš nic, také sem to neměla lehké jednu dobu, byl na zabití a nikdy bych ho nepodvedla

To jsi ale nikde nezmínila… Samozřejmě tě soudit nechci, ale z tvých příspěvků těžko poznáme jak se on choval k tobě. Všechny byly psány tak jednostranně. A to, že mám pocit, že se k němu chováš jak k onuci je podle toho co jsi psala v prvním příspěvku. Prostě ke mě se takhle partnerka chovat taky jdu jinde. A přestaň pořád řešit ten anonym

• Citovat
  • Upravit
1192
25.5.18 18:09
@Anonymní píše:
To jsi ale nikde nezmínila… Samozřejmě tě soudit nechci, ale z tvých příspěvků těžko poznáme jak se on choval k tobě. Všechny byly psány tak jednostranně. A to, že mám pocit, že se k němu chováš jak k onuci je podle toho co jsi psala v prvním příspěvku. Prostě ke mě se takhle partnerka chovat taky jdu jinde. A přestaň pořád řešit ten anonym

Mě to prostě rozčiluje když někdo utočí a je anonymně to je snad jasné… Ano taky jsem si sním prošla těžké doby ale ustala jsem to. Ted to bylo opačně a on to neustál. Ano nechovala jsem se poslední roky nejlíp( měla jsem starosti) a také je pravda že jsme si byli sebou moc jistý a nesnažili se pracovat na vztahu. Proto nechápu proč se nechal touhle ženskou ukecat ( tlačila na něho )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 20:51
@splendis píše:
Mě to prostě rozčiluje když někdo utočí a je anonymně to je snad jasné… Ano taky jsem si sním prošla těžké doby ale ustala jsem to. Ted to bylo opačně a on to neustál. Ano nechovala jsem se poslední roky nejlíp( měla jsem starosti) a také je pravda že jsme si byli sebou moc jistý a nesnažili se pracovat na vztahu. Proto nechápu proč se nechal touhle ženskou ukecat ( tlačila na něho )

Víš ono když jsi nechucen partnerem, pořád jenom slýcháváš samou kritiku, nějaké nadávky, hádky a dotoho ten sex atd. tak ti stačí jedno vřelé Ahoj…

• Citovat
  • Upravit
5684
27.5.18 15:25

Myslim, ze ve spolecnosti se prosazuje individualita a egocentrismus, tlak na uspech atd. A nevera je projev egocentrismu. Rozbiti rodiny a odmitani dopadu na partnera a deti.
Muj exmanzel byl rodicema vypiplavany chlapecek snad do 30. A byl to on, kdo rozbil rodinu a opustil deti 5 a 8 kvuli jine sukni. Dnes se o ne skoro nezajima a nedava jim ani setinu pozornosti, kterou si sam od tatinka uzival. Navic mu to zrejme neklape ani ve druhem manzelstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.22 15:14

AHOJ, je opravdu nevěra v roce 2022 všude kolem nás?! Nebo jsem NAIVNÍ kr*va? Děkuji za názory…

• Citovat
  • Upravit
107637
11.4.22 16:11
@Anonymní píše:
AHOJ, je opravdu nevěra v roce 2022 všude kolem nás?! Nebo jsem NAIVNÍ kr*va? Děkuji za názory…

To. musis zvážit sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
11.4.22 19:09
@Anonymní píše:

Byla, je a bude… Dcera se zrovna šprtá Boccaciův renesanční Dekameron a jak tam se zahýbalo😁 Ale co se ti stalo a proč se ptáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.12.22 12:41
@Anonymní píše:
Zdravím dámy,

předem se omlouvám za anonym, ale je to pro mě citlivé téma.

chtěl bych se zeptat na Váš názor nad touhle tématikou. Je v dnešní době nevěra braná už de facto jako norma, něco, s čím se v dlouhodobém vztahu prostě počítá?

Nemohu si pomoct, ale jak média, tak internetová fóra, tak zkušenosti mé i lidí v mém okolí mi pořád nahrávají tak, že odpověď na výše uvedenou otázku zní „ano“.

Jsem vážně hodně monogamně založený a mé vztahy se vždy rozpadly na základě nevěry mých partnerek. Měl jsem vztahy jak s mladšími, tak stejně starými, tak i staršími a ve všech případech to tak prostě dopadlo. Jen dodám, že mi je momentálně 24, bezdětný a vážné vztahy mám za sebou tři.

Nechci být zbytečně ukřivděný, chápu, že se může stát, že druhá osoba ve vztahu třeba nedostávala, co potřebovala, či prostě láska vzplanula někde jinde, ale v tom případě se přeci rozejdu a hledám štěstí někde jinde. Přijde mi krajně vypočítavé si prostě užívat někde jinde a nechat si doma partnera do zálohy.

Máte to taky tak? Spousta zdejších diskuzí je právě na téma nevěry a trochu mě to začíná znepokojovat. Popravdě nemám momentálně vůbec chuť hledat nějaký další vztah, protože je mi už z té nevěry na :poblion: a bojím se, abych zbytečně kvůli minulosti nepromarnil nějakou budoucí šanci na krásný vztah.

PS: Jen dodám, že smyslem příspěvku není ani zdaleka z Vás všech dělat nevěrnice nebo něco podobného. Spíš jsem to asi potřeboval trochu pustit do světa a hledám názory, naději na to, že mezi námi chodí i mnoho monogamních dám :)

Ahoj, nevím, jestli je tohle téma pro tebe pořád aktuální, ale přemýšlím nad tím úplně stejně akorát z dámského pohledu. Mám pocit jako by vztahy byly nějaké spotřební zboží, myslím, že být někomu věrný nemá pro spoustu lidí hodnotu a asi je jedno jak je starý nebo z jakých vzešel poměrů, prostě buď má pro vztah empatii nebo nemá. Lidi, které znám, mají se doopravdy rádi a nepodvádějí se, bych nedopočítala na prstech jedné ruky. Pro mě je to taky hodně citlivé téma. Moc se raději o tom ani nikde nebavím, protože bývám uklována názory, že je to vlastně dneska normální, tak raději volím být sama a jsem smířená s tím, jak většina funguje. Pokud to potřebuješ pustit do světa, klidně mi můžeš anonymně napsat zprávu, vlastně ani neznám nikoho, s kým bych se mohla o tomhle normálně bavit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8303
25.12.22 14:50
@Sassanca píše:
Ahoj, nevím, jestli je tohle téma pro tebe pořád aktuální, ale přemýšlím nad tím úplně stejně akorát z dámského pohledu. Mám pocit jako by vztahy byly nějaké spotřební zboží, myslím, že být někomu věrný nemá pro spoustu lidí hodnotu a asi je jedno jak je starý nebo z jakých vzešel poměrů, prostě buď má pro vztah empatii nebo nemá. Lidi, které znám, mají se doopravdy rádi a nepodvádějí se, bych nedopočítala na prstech jedné ruky. Pro mě je to taky hodně citlivé téma. Moc se raději o tom ani nikde nebavím, protože bývám uklována názory, že je to vlastně dneska normální, tak raději volím být sama a jsem smířená s tím, jak většina funguje. Pokud to potřebuješ pustit do světa, klidně mi můžeš anonymně napsat zprávu, vlastně ani neznám nikoho, s kým bych se mohla o tomhle normálně bavit. :think:

mas pravdu, jen bych dodal, bylo tomu tak vzdy,
jedni co tomu branilo, aby to byla Sodoma Gomora, velebnosti,
byly slabe technicke moznosti k cestovani,
ruzne seznamky, a hlavne, propaganda, ktera mladym vsugerovava, ze je „hromadka“ normalni, viz predvolebni ulety Piratu, kteri si z toho chteli udelat predvolebni program, jenze jak se ukazalo, vetsine lidi s eto skutecne nepozdava, takze je hodili pres palubu, myslim, ze prave tahle „politicka sonda“ do lidi u nas ukazala pravy opak toho, co si myslime, mozna jsme meli smulu, ze to mene moralni, neuctive vuci partnerum/partnerkam je dokonce zadouci, #
za sebe musim rici, ze pan ma pravdu, vetsina vztahu se rozlozi kvuli zenske, protze chlap nepocopi zenskou,
pomerne rychle jsme tohlel chovani vetsiny zenskych pochopil,
neopoustely frajera, kdyz uz ho vlastne nechtely, ale drzely s eho tak dlouho, dokud nemely jineho „jisteho“,, kdyz na to potencialni odlozeny nebo odkopnuty prisel, tak z toho byla zas jen dalsi negativni zkusenost pro frajera,
zazil jsme ruzne vztahy od mono az po dualni, abych to nejak pojmenoval,
ono to ovsem vubec neznamena, ze by s eti dva uz nameli raid, jan to uz nefunguje jako na zacatku,
nejtrapnejsi konec jsem zazil, kdyz uz i destilee dite si z maminky delalo srandicky, jak byladucjhem nekde jinde, ale duvod nebyla nevera,
zivotyje tak pestry, kolik je klid na svete,
nikdo nechce zit v nejakem polovicatem svete polo-vztahu,
dnes tak, bohuzel, zije vetsian lidi, at si to sami tvori nebo jsou do toho vtazeni tim druhym,
byt sam neni resenim,
lide pak zapominaji na to nejdulezitejsi, jak se to podepise na jejich detech,
at pochybny vztah, manzelstvi,, souziti, nebo osamocenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box