Nevěra v dnešní době

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Myssicka
24.5.18 16:56
@Šarlota4 píše:
Jak muzes vedet, ze ti nikdo nebyl neverny?

Předpokládám to. To snad nemusím vysvětlovat :think:

• Citovat
  • Upravit
12328
24.5.18 16:57

Tohle je bohuzel dnesni dobou… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.18 16:58

Rozhodně nevěru neuznávám a nepřijde mi to normální. Jsem s přítelem 5 let a nevěru rozhodně ani omylem neplánuji a vím, že přítel to má stejně. On to odsuzuje snad víc než já (hodně špatné zkušenosti s ex).
V mám okolí také pozoruji dost často ve vztazích jednoho nebo druhého, že jsou nevěrný. Třeba moje kamarádka, které manžel tvrdí jak je do noci v práci, přitom jí podvádí. Ona to ví, dusí to v sobě… Nebo moje sestřenice - do dnes neví jistě jestli ji manžel nepodvedl na rozlučce se svobodou před svou svatbou… :zed:

• Citovat
  • Upravit
13955
@Myssicka píše:
Předpokládám to. To snad nemusím vysvětlovat :think:

Jisteze nemusis to je tvoje vec. Jen jsem se zeptala co ti zarucuje, ze se to nestalo. Nic vic v tom nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371

Myslim, ze nevera byla vzdy stejna. Neni to zalezitost pouze dnesni doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
24.5.18 17:03

Myslím, že se podvádělo vždycky, jen se teď díky netu ty story víc šíří :nevim: hláška kámen shuká cihlu vznikla fakt dávno. a je to hnus a pěknej ekl, smočit jinde a pak si ty dna předávat s celou vesnicí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
24.5.18 17:10

Hey ty vado, mimo téma jo, ale jeden můj známej je úplně na prášky, je s buchtou 5 měsíců, nikdy se do ní prej neudělal a ona je v tom. 8o a vůbec ji nezajímá, že jí řekl, že on na dítě nemá podmínky a nechce ho. nebydlí spolu, on splácí dluhy a ona má tmu a vůbec to nebere. Rozbrečel se mi chudák :zed: Jí je 27 a argumentuje tím, že už prej znova neotěhotní ty voe :zed: a co tím chci říct? kolik chlapů bylo takhle dotlačených do toho bejt otcem tak brzo? Prostě nezájem, chci děcko a šmitec? :nevim: a pak se baby diví, že třeba za pár let budou podváděný a budou chlapa nazývat největším haj.lem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.18 17:13

Driv jsem si nedokazala predstavit ze budu neverna ale jsem, a muj vztah se tim dokonce zlepsil

• Citovat
  • Upravit
5585
24.5.18 17:16

Proč v dnešní době, stačí se podívat na „veselohru století“ S tebou mě baví svět, kde je sice ústřední motiv děti na horách s otci, ale snaží se trumfovat v nevěře :roll: Kdyby neměli s sebou děti, tak asi jezdí za děvčaty každou noc, ten film mi přijde trapný a přitom je tak oblíbený :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.5.18 17:16
@malá_holka píše:
Hey ty vado, mimo téma jo, ale jeden můj známej je úplně na prášky, je s buchtou 5 měsíců, nikdy se do ní prej neudělal a ona je v tom. 8o a vůbec ji nezajímá, že jí řekl, že on na dítě nemá podmínky a nechce ho. nebydlí spolu, on splácí dluhy a ona má tmu a vůbec to nebere. Rozbrečel se mi chudák :zed: Jí je 27 a argumentuje tím, že už prej znova neotěhotní ty voe :zed: a co tím chci říct? kolik chlapů bylo takhle dotlačených do toho bejt otcem tak brzo? Prostě nezájem, chci děcko a šmitec? :nevim: a pak se baby diví, že třeba za pár let budou podváděný a budou chlapa nazývat největším haj.lem :nevim:

Tak čistě teoreticky.. svítil jim u toho někdo, jestli se „do ní nikdy neudělal“? Však je-li si jistý, až se dítě narodí, udělají se testy otcovství a bude jisto, ne? :nevim: :lol: A jestli se teda „do ní udělal“, tak to asi jaksi měl dělat s ochranou :lol:

• Citovat
  • Upravit
18001
24.5.18 17:21

@Tunrida nezastávám názor, co tu maj někteří, že když souložím, musí chlap počítat s tím, že bude mimísek a podřídit se v rozhodnutí babě, ikdyž ho nechce :nevim: ať to bylo jak chtělo :nevim: můj názor je, ať se chlapi nenechaj do tohohle natlačit a radši platěj alíky a babu pošlou k vodě. plus testy otcovství no, když to tady ču :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.18 17:25
@Myssicka píše:
Já si teda lásku a sex spojuji. Každý to má jinak, většinou ženská, která je normální a má děti, se chová jako ženská od dětí a nechodí roztahovat jinam jen z toho důvodu, že nechce spát celý život s jedním, nebo že přirovnává sex k mýdlu. Asi se ti něco stalo, no :nevim:

Nestalo se mi nic. Stíhat jde všechno, aby byli spokojeni všichni. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
24.5.18 17:28
@malá_holka píše:
@Tunrida nezastávám názor, co tu maj někteří, že když souložím, musí chlap počítat s tím, že bude mimísek a podřídit se v rozhodnutí babě, ikdyž ho nechce :nevim: ať to bylo jak chtělo :nevim: můj názor je, ať se chlapi nenechaj do tohohle natlačit a radši platěj alíky a babu pošlou k vodě. plus testy otcovství no, když to tady ču :lol:

Však to ať si dělá, co chce. To je jeho problém :nevim: Ale stejně tak on po ní nemůže chtít, aby šla na potrat. A já osobně bych teda v 27, pokud by k tomu nebyly fakt vážný důvody, na potrat teda nešla.

• Citovat
  • Upravit
12805
24.5.18 17:28
@malá_holka píše:
@Tunrida nezastávám názor, co tu maj někteří, že když souložím, musí chlap počítat s tím, že bude mimísek a podřídit se v rozhodnutí babě, ikdyž ho nechce :nevim: ať to bylo jak chtělo :nevim: můj názor je, ať se chlapi nenechaj do tohohle natlačit a radši platěj alíky a babu pošlou k vodě. plus testy otcovství no, když to tady ču :lol:

jo a pak je tolik samoživitelek :zed: Dříve chlap zbouchl holku, mimino na cestě a byla svatba.Sice se vštšinou taky rozvedli, ale dítě mělo otce a ne platiče alíků.
To nezná tvůj kamarád chudáče šprcky :roll: 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
24.5.18 17:36
@drewlet píše:
jo a pak je tolik samoživitelek :zed: Dříve chlap zbouchl holku, mimino na cestě a byla svatba.Sice se vštšinou taky rozvedli, ale dítě mělo otce a ne platiče alíků.
To nezná tvůj kamarád chudáče šprcky :roll: 8o?

to jsou kecy tohle, může snad za to i ona ne? Jestli to není náhodou jedna z těch, co nutně potřebovala chlapa na oplodnění a ,,selhala antiko" :roll:

@Tunrida píše:
Však to ať si dělá, co chce. To je jeho problém :nevim: Ale stejně tak on po ní nemůže chtít, aby šla na potrat. A já osobně bych teda v 27, pokud by k tomu nebyly fakt vážný důvody, na potrat teda nešla.

ze mě, nevím co bych dělala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria