Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Neupad ti? Jak dlouho ho mas? Me zacal delat to sami po 2 letech pouzivani (tzn po zarucni dobe) jako kdyby to mel naplanovany mi chcipnout ve chvili kdy ho uz nemuzu reklamovat. Videa by mela jir pretahnout do pc, kdyz tablet napojis pres usb kabel. Ja uz ten svuj nerozchodila, oprava by me vysla draz jak novej… a co se tyce baterie, pokud ho mas napojeny v nabijecce tak se prece nemuze vypnout z nedostatku energie, problem bude nekde jinde…
@Anonymní píše:
Nevim co je s tabletem. Porad se vypina a zapina. Takze je mi ted k nicemu. Baterka je plne nabita presto se vypina tablet po 3minutach a hned se zas zapne a tak porad dokola. Stihla sem nez se vypnul kouknout na baterku v nastaveni a je tam, ze vydzi 3minuty a par vterin. Nechapu to. V tabletu mam nezalohovana videa. Fotky nastesti mam vyvolane. Nechci prijit o ta videa.Ale za 3minuty co vydrzizi tablet v provozu ta videa nestacim zalohovat. Nedoslouzila treba jen baterie? Bojim se jit s tabletem do servizu, tam mi nejspis vymazou vse z tabletu. Radsi anonym. V poslednich dnech sem se na tento problem ptala snad vsech.Tak at si me nespoji s mym profilem zde.Diky .
Co máš za značku?
Ja sem technicky antitalent. Tablet se vypne po 3minutach i kdyz je na nabijecce.Uz mam chut s nim svihnout o zed. Videa nepretahnu kdyz mi za 3 minuty od zapnuti klekne tablet.Mam ho 3roky.Driv se sekal, pak blbla nabijecka a ted je uz v haji cely asi.Mam v nem videa syna od miminka.Tak me to stve prave proto. Pretahnout je nelze, kdyz se ten krap furt vypina.
Existují firmy na záchranu dát z mrtvých telefonu, jistě zvládnou i tablet, koukni do google jestli nemáš takovou firmu někde po ruce. Ale laciné to nebude
Znacku uvadet nechci. Nechci riskovat ze me bude nekdo tahat po soudech za spatnou reklamu.Jen me zajima technicka stranka problemu.Cim by to mohlo byt.
Ja to mela z vadne zakladove desky ale tu jak si nechas vymenit tak ztratis vsechno co mas uvnitr. A fakt ti nejde pretahnout nic ani kdyz je vypnutej? Me to de, funguje to treba jako flashka, pretahla sem, takle z rozbiteho mobilu veskera data… budiz pouceni pri priste, spolihat s necim vzacnym jenom na jedno uloziste ![]()
Nevim co je s tabletem. Porad se vypina a zapina. Takze je mi ted k nicemu. Baterka je plne nabita presto se vypina tablet po 3minutach a hned se zas zapne a tak porad dokola. Stihla sem nez se vypnul kouknout na baterku v nastaveni a je tam, ze vydzi 3minuty a par vterin. Nechapu to. V tabletu mam nezalohovana videa. Fotky nastesti mam vyvolane. Nechci prijit o ta videa.Ale za 3minuty co vydrzizi tablet v provozu ta videa nestacim zalohovat. Nedoslouzila treba jen baterie? Bojim se jit s tabletem do servizu, tam mi nejspis vymazou vse z tabletu. Radsi anonym. V poslednich dnech sem se na tento problem ptala snad vsech.Tak at si me nespoji s mym profilem zde.Diky .