Nevím, co mám dělat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
1.3.06 11:27

Ahoj,

neda mi to, abych nereagovala.
Byla jsem v podobne situaci. S manzelem se zname 13 let. 3 roky jsme svoji. Byl to muj prvni kluk. Pak jsem potkala jeho. Ja vdana, bezdetna, on zenaty, 2 deti. Laska jako tram.
Zacali jsme se schazet, nejprve jako pratele, pak jsme zjistili, ze je v tom neco vic. Tahli jsme to spolu 3 mesice. Chtel odejit od sve rodiny, kvuli mne. Jak my jsme byli spolu stastni. Pak jsem otehotnela - s manzelem, protoze ZAPLATPANBUH s pritelem jsme se spolu nestihli vyspat. A najednou se me rozsvitilo a ja jsem zjistila, jak jsem byla BLBA, BLBA, a 100 x blba. Jak jsem to mohla memu muzi udelat. On me veril, vim ze by za me dychal a ja se mu odvdecim, ze se zamiluju do nekoho jineho a jeste se malem rozvedu. No proste krava nebeska. Jeste dnes je mi ze me na zvraceni.
Ted se vedle me batoli maly kloucek, tatinek ho miluje, a ja vim, ze tohle je opravdove stesti. Jsem stastna, ale nekde ve me je porad pocit, jaka jsem potvora, za to co jsem udelala. Mam strasne spatny svedomi a i ted se nemuzu podivat manzelovi primo do oci. Kdyz nekde slysim o tom, ze nekdo zahyba, tak si vzpomenu na sebe a je mi zase zle.
taky casto myslim na jeho zenu a jeho deti, co jsme jim mohli zpusobut za bolest. Co je to za chlapa, kterej by klidne opustil svoji rodinu, kvuli milence???? A proc si myslis, ze by neopustil tebe, kdyz uz to jednou udelal?. Ja ti zarucuju, ze by te opustil. Az se nabazi, tak prijde nova kocenka se kterou bude taaak stastny.
Rakze moje rada zni:
Az zase na tebou prijdou tyhle choutky (a ony prijdou), tak si stoupni pred zrcadlo a z kazde strany si dej poradnyho facana. Jestli to nepomuze, tak to zopakuj. Delej to tak dlou, az se proberes a zase spadnes nahama na zem. Toto je jediny reseni. Pak bez za svym miminkem, pohlad ho a rekni mi, jak moc ho mas rada a udelej dobrou veceri pro manzela, kterej urcite tvrde dre, abyste se vy dva mely dobre.
Jak se rozhodnes je jen na tobe.
Promin, ze jsem tak drsna, ale vim o cem mluvim.

Doufam, ze pochopite, ze jsem se odhlasila a pisu jako anonym, ackoliv to nikdy nedelam.
Drzim ti palce a verim, ze najdes tu spravnou cestu.

• Citovat
  • Upravit
1005
1.3.06 11:30

Ahoj,
já bych je taky shrnula všechny do jednoho pytle 8O :) - jsou v základu stejní, jen někteří mají v něčem navrch, ale ono je to časem přestane bavit ukazovat :wink:. Äsi bych si na tvém místě snažila uvědomit, že jsem ráda, že taťka od mého dítěte je opravdu jeho taťka :) a že nebudeš mít problémy do budoucna ohledně výchovy (z pohledu - co si k němu může dovolit), citů.........atd atd. I když by byl přítel fajn, vždy bude jeho dítě u první manželky a ty city se opravdu málokdy vyvinou k „novému“ dítěti tak, jako k vlastnímu. Vezmi si, jak by bylo nepříjemné se rozvádět, dělit majetek, posílat později dítě na víkend k druhému rodiči, dohadovat se o příspěvku na školní výlety.........
Jak se staví přítel ke své nynější rodině? Jak o nich mluví? Kdyby to byla hrůza, už by se asi rozvedl.......a jestli je má rád a při tom i tebe (a vypadá to tak), mohla bys v budoucnu dopadnout stejně.
Já bych sázela na „jistotu“ :P ., Zamilovanost přejde........
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.3.06 11:41

jjanino, ja bych jen doporucovala si s manzelem sednout a probrat tu jeho milenku - jak ti vadi, ze mu pise, vola… jestli chce byt s tebou, tak at to s ni utne, prinejhorsim treba docasne zacne pouzivat jiny mobil
a kdyby se cukal, tak mu rekni o tom priteli, nemusis do detailu a muzes si to info trochu upravit /zalezi na tobe/, ze chces zustat s nim, ale za tehle podminek… at vi, ze te nema tak jistou a trochu se snazi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.3.06 11:47

To už jsem zkoušela Zdeniku, krome vypraveni o příteli, ale ona je celkem neodbitná, jsem si celkem jistá, že on už s ní nic nemá, ale ta nejistota je tady pořád. Mobil vyměnit nemůže, má firemní, a ten potřebuje. Ale žárlí na spolužáka ze školy - jen a pouze kamarád, nic víc. A nedávno jsem mu řekla, že jestli mě naštve, tak si taky někoho najdu - byl to jen vtip, nechci si zahrávat, ale jeho to celkem zarazilo a ted se bojí, aby to nebylapravda. Tak snad se z toho dostanu a všechno bude v pohodě. A když se nám povede to miminko, tak budeme nejšťastnější rodinka pod sluncem - doufám

• Citovat
  • Upravit
5525
1.3.06 11:52

tak snad vam to dobre dopadne…a s tim pritelem - vazne to chce cas, kazdymu /a pokazdy/ to trva jinak dlouho, ale vysumi to spolehlive…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Epi
826
1.3.06 12:08

Ach jo Jjaninko, život není jednoduchej. Nevěra za nevěru, tak to je nejblbější řešení a ještě když se na ní přijde. Nevím, nevím, ale nejdřív si vyřeš problém s manželem, protože na přítele, který podvádí manželku / tak bude podvádět jednou i tebe/ se nespoléhej. Možná ti byl oporou v tvém problému s manželem, ale moc bych příteli nevěřila. Na toho se v první řadě vykašli.
Dokud si manželem neuděláte jasno, další miminko nic nevyřeší, to je naprostej nesmysl. Promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
1.3.06 12:31

Ahoj Jani, v prvni rade - uznavam, ze tvoje situace je zapeklita. Musim ale souhlasit s Epi - dalsi miminko nic nevyresi - mozna jen na chvilku oddali problem nebo spis odvede tvoji pozornost jinam. K priteli - uz podle toho, jak jsi psala ten jeho navrh utect nekam spolu - zni to velice romanticky a sladce, ale nerealne. Jak byste chteli nekam utikat, kdyz oba mate deti? A dospelej chlap snad ani takovyhle slova nemuze myslet vazne! Zenati muzi - jej kolik uz jsem slysela pribehu v slzach, ze on slibil, ze se rozvede - ona uz se rozvedla - a jemu se pak v zabehnutem manzelstvi zacalo libit a zadny rozvod se nekonal…Dej si pozor - zeny kdyz se zamiluji, dokazou opustit rodinu, neboji se - muzi jsou v tomhle mnohem opatrnejsi a pohodli je vic nez romanticka laska - i kdyz vyjimky urcite existuji. Vztah tveho manzela by mi teda taky lezl krkem - ale pokud tomu on chce udelat konec, urcite je to v jeho silach - prinejmensim i firemni mobil jde urcite vymenit. Ale nez zacnes nekde tlacit, srovnej si sama v sobe, co chces - jestli jsi schopna odpustit manzelovu neveru a jestli sama sobe odpustis svoji neveru…Preji ti, abyses rozhodla spravne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.3.06 12:34

Ahoj JJanino,
chci ti jen říct, že tě naprosto chápu, jenže nedávno jsem prožívala něco podobného a rozhodně tě nebudu odsuzovat.
Naopak bych chtěla něco říci holkám, které tě tady odsuzují. Nikdy nevíte, co vás v životě potká, a to, že manžela nikdy nepodvedete si můžete řikat horem dolem, ale jednou se můžete dostat do podobné krize a nevíte, jak z toho ven. Pak může pomoci zrovna jen dobrý přítel. Nehledě na to, že JJanina je rozhodnutá s manželem zůstat a né se vrátit k příteli. Už to, že se tenkrát s přítelem rozešla proto, že chtěla zachránit rodinu i přes to, že k tomu člověku měla dost silné city. Taky si myslím, že je nesmysl říkat, že mu oplatila nevěru za nevěru. Prostě jen poznala někoho, kdo jí v té době hodně pomohl od bolesti a trápení a je jasné, že k němu začala cítit víc než jen přátelství - nemyslím si, že je na tom něco špatného.
JJanina je rozhodnutá udržet rodinu ať se děje, co se děje i přesto, že jejího muže stále pronásleduje milenka a i to už vypovídá o tom, že se snaží všechno urovnat.
Potřebovala jen poradit, jak má na bývalého přítele zapomenout, ale JJanino, já být tebou, tak se nesnažím zapomenout na chvíle, kdy ti byl někdo oporou, kdo ti pomáhal a rozuměl ti. Mnohem horší by bylo vzpomínat na to, jak moc ti ublížil člověk, se kterým chceš strávit celý zbytek života.
A to, že tady někdo narážel na mimčo, o které se staral někdo jiný když
ona byla s přítelem - proboha, jak to přemýšlíte? Jak si myslíte, žese cítila ona, když byla doma s miminkem a přesně věděla, že její muž je s jinou ženou a dělají věci, které tady nebudu rozebírat - rozhodně trpěla mnohem víc, než její manžel, či babička nebo někdo jiný, kdo zrovna hlídal, kteří si mysleli, že si šla zacvičit nebo pokecat s kamarádkou.

Holky, neměli by jste odsuzovat za něco, co jste sami nikdy neprožily. Nebo jste taky zastáncem toho, že když je nevěrný manžel, tak je vlastně všechno v pořádku, ale když žena, tak je to největší hřích světa? Zamyslete se nad sebou.

Pravděpodobně mně teďka spousta z vás odsoudí, ale je to můj názor a za tím si budu stát. Lucka

• Citovat
  • Upravit
682
1.3.06 12:36

Ahoj JJanino: tvá situace není moc dobrá, zaprvé svému muži moc věřit nemůžeš, kord jestli byl vztah s milenkou dlouhodobý a možná je stále. A přítel?? Pravděpodobně by jsi se od něj dočkala toho samého co dělá své ženě s dítětem, na to mysli. A mysli taky na tu jeho manželku a dítě, ne všechno musí být jak ti říká. Jeho žena je vlastně chudák, pravděpodobně ji čeká jenom nevěra manžela a případně rozvod. Lidé, kterým manželství nevychází se rozvádějí správně ne až si najdou milence-ku. Prostě přítel by se prvně měl rozvést a pak lovit partnerku. ( hold , většinou to tak nebývá) Zkuste poradnu, jestli tvůj muž má zájem o tebe a rodinu, udělá to. Druhé dítě to neřeší ( když už to neřešilo to první). Každopádně ten vztah s přítelem brzdi, nescházejte se, a zkus vyléčit vaše manželství, pak uvidíš, co dále.

držím palečky a't ti vše dobře dopadne

Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
1.3.06 12:42

Ahojka:-)
Vůbec tě neodsuzuju, tohle se opravdu může stát každému (a taky se to většinou i stane, kdo říká, že nikdy v životě, může se za pár let pěkně divit:-)))
Koukej, já to vidím takhle, že pokud tvůj muž zakolísal s milenkou a pustil ji k vodě, tak jsi pro něj pořád ta první a hlavní. Což není špatné vysvědčení, no ne?:-)
Pokud si uděláš jasno a zjistíš, že jsi v podstatě šťastná a máš svýho muže ráda, bojuj za něj.
Jedině kdybys o tomhle měla vážné pochybnosti, pak bych uvažovala teprv o tom druhém.
Já si vzala taky svého prvního po X letech chození, protože to tak nějak vyplynulo, když už jsme spolu tak dlouho, žejo.. A po svatbě mi docvaklo, že ho vlastěn nemiluju, že to byl jen zvyk, že s ním nechci dítě.. Blbý, žejo:-)
Takže u mě moc nebylo za co bojovat, našla jsem si chlapa, odešla od manžela, chvíli bydlela sama a zjistila, že je to tak správně.
Jsem podruhé vdaná, jsem už kapku pofackovaná životem, takže chytřejší, mám dítě a jsem šťastná..:-)
Držím palec, ať to vybojuješ správně:-)A všechno je pro něco dobré, zůstane ti hezká vzpomínka a patřičně ti to zvedne sebevědomí a tvůj muž to pozná a bude tě zas dobývat, věř mi:-)

Jazzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Epi
826
1.3.06 12:56

Lucka: nezlob se, ale asi jsi to tu dost špatně četla, protože Jjaninu tu nikdo neodsuzuje, ale bohužel musím konstatovat, že to, co jsi napsala ty, tak to nebyla žádná hluboká myšlenka. Sice jsi to popsala sáhodlouze, ale pro mně to bylo o ničem. Nevěra je pouze nedostatek sebevědomí. A bohužel NIC neřeší. Krátkodobé uspokojení nejen po fyzické stránce.
Za nevěru: nikdy nikoho neodsuzuji, jelikož na to nemám žádné právo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
1.3.06 13:15

Lucko Janina chtela slyset nazory jinych - a kazda z nas napsala svuj nazor. Zadna z nas ji neodsuzuje a hlavne nikdo tu nerikal Nikdy - pokud jsi poradne cetla. Vsechny uznavame, ze jeji situace je tezka. A nikdo tu nezastava nazor, ze muzska nevera je v pohode a zensky by si zaslouzily ukamenovat. Podle me kazda nevera je spatna a je projevem problemu bud ve vztahu a nebo sam se sebou. Ale nic se tim neresi. Naopak nevera pusobi jen dalsi problemy.
A myslim, ze Janina umi mluvit sama za sebe a pokud ji chces pomoct, neutoc na nas, ale pridej svuj nazor. Nemely bychom se tu vzajemne napadat - kazdy ma pravo na vlastni nazor, kazdy ho muze vyjadrit. Vic hlav sice vic vi, ale stejne si Janina nakonec musi vsechno srovnat a rozhodnout sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.3.06 20:24

ODSTRANĚNO ADMINISTRÁTOREM

• Citovat
  • Upravit
692
5.3.06 20:42

Cadavre,nemám slov. Je mi z tebe zle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
5.3.06 20:51

Epi: Nevěra je NEDOSTATEK SEBEVĚDOMÍ? A na tom jsi prosím tebe byla kde? :wink:

Cadavre: když čtu takhle stupidní příspěvky, jako je ten tvůj, tak lituju že nefunguje cenzura. Jsi ubožák!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí