Jak jste se seznamily s manzelem??

17
16.1.06 14:17

Jak jste se seznamily s manzelem??

Ahoj holky,
jelikoz jsem zvadevec zvedava, tak me zajima, jak jste se seznamily s nynejsim manzelem (partnerem) za jak dlouho jste se brali a poridili miminko, nebo planujete miminko??

My jsme se seznamili na internetu, na schuzce naslepo se mi nelibil, ale tak nejak casem jsem se do nej zamilovala, do jineho stavu jsem prisla celkem brzy, po 8 mesicich (neplanovane), na rychlo jsme se brali, nyni jsme spolu necele dva roky a mame 7m miminko :)) Toto bereme kvapem co?? Ale doufam, ze je to muz na cely zivot…

B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11935
16.1.06 14:23

ahoj,

ja znam pritele ze stredni, celou dobu jsme k sobe tak nejak tihli, ale dokazali si to rict az posledni ten skoly (den pred svatakem), no a to je neco pres 8 mesicu…ted v rijnu jsme se rozhodli ze se vezmeme a poridime si miminko a ted jsem snad i tehotna, takze to taky bereme hopem, ale je to taky hodne tim, ze se zname skoro pet let :)

P.S. svatbu mame v cervnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
16.1.06 14:25

Ahoj

my sme se taky seznamili pres net......., ale taky si predtim vymenili fotky a tef. cisla......no a pak prislo rande, pak sme spolu stravili celou noc:-)))
A po 4 mesicich byla svatba
Mimino sme pocali po 4 mesicich od svatby
Ted tomu pomalu budou 2 roky a jsem s nim stastna…

Takze az takovym hopem jako my jsi to nevzala:-)))))))

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.1.06 14:29

Přes Net:Líbim se Ti na NETu Rande jsem ho odmítla, nevěděla jsem,že to je on. Byl to zprvu flirt a užívání. Známe se cca 10 měsíců. Miminko bude asi bez svatby.
Zdraví Angelika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
16.1.06 14:30

No, my se poznali v září roku 2003 na potápěčském zájezdu na Elbě. Já tam jela abych se vzpamatovala z hodně bolestivého vztahu a zařekla jsem se, že chlapy nechci hooodně dlouho vidět. To mi bylo 24.
Viděla jsem ho už v autobuse a bylo to jasný. Ještě tam jsme spolu začali chodit. A i když nám všichni předpovídali že to nevyjde, tak v květnu loňského roku jsme se brali a teď čekáme mimi.
No, ráda říkám, že jsme se seznámili téměř 40 metrů pod hladinou moře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
16.1.06 14:33

Uááááá, tak to já jsem jak ze starý školy :oops:
Seznámila jsem se smanželem na Silvestra na horách před 8 lety (bylo nám 21). Po 3 letech (2000) jsme spolu začali bydlet (dřív nebyl byt) a v roce 2003 jsme se brali, za rok bylo mimčo.
Ale zajímajší to má můj brácha: On se po 2 letech rozešel se svojí přítelkyní, jel zapít žal ke kamarádům na Moravu, kde se setkal se svojí 1. láskou, kterou neviděl 14 let. Za měsíc už spolu bydleli a za dlaší 3 se vzali. To je hezčí ne?
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
16.1.06 14:42

Ahojky,

tak my jsme se s manželem seznámili též přes internet, nyní jsme spolu 3 roky a všechno klape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
16.1.06 14:48

Ahoj holky,
tak já jsem se se svým manželem seznámila na diskotéce. Nic moc, že? Ale oba jsme měli pětileté vztahy se svými partnery a říkali si, že se určitě rozcházet nebudeme a že je to jenom flirt nebo něco takového. Scházeli jsme se natajno (teda kamarádi to věděli, ale naše polvičky ne). Pak se to nějak zvrtlo a my zjistili, že chceme být spolu (skoro po roce scházení). Tak jsme se nakonec se současnými partnery rozešli. Manžel se finančně vypořádal se svoji přítelkyní, protože spolu už nějakou dobu bydleli a investovali do svého bytu a dokonce měli před svatbou. Já to měla jednodušší a řekla jen páček shledáček (chlapi jsou v tomto směru trošku nechápaví a trošku dýl jim trvá než jim to dojde a taky to hůř nesou). Roku 2003 jsme se vzali a teď máme klučinu a jsem nejšťastnější na světě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
16.1.06 14:52

taky přispěju:o)
ty hele ENKA-L,my jsme se ve spoustě věcech nějak podobný :D..taky se znám s přítelem ze střední,do konce jsme spolu chodili do třídy,jenže znáte to oba v pubertě,oba jiný partnery,tak jsme se spíše jen provokovali,a týden před svaťákem jsme byli na diskotéce,a já mu při odchodu dala pusu na tvář..pak jsme se místo učení na maturitu vídali a randili,no a ted spolu budeme v květnu 3 roky,z toho 1 rok spolu žijeme..v dubnu bude svatba a v září mimísek.toť vše :)
PS:byli jsme pořádným šokem pro okolí,nikdo nám nedával více než pár dní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
16.1.06 14:57

haha,tak zatim nikdo nenapsal,ze se seznamil na pohrbu :D :D :D
Ja s manzelem ano.On byl na vysce,ja na stredni,po roku jsem u neho tak nejak zacala bydlet,po dvou jsme se stehovali a nasli si vlastni byt(predtim mel s brachou),dva roky jsme se na to brali,dva roky od te doby jsme si poridili miminko.TAkze ja to moc hopem nebrala,i kdyz rodina nas tlacila co se dalo/no jiste,kdyz se seznamili na pohrbu,je pravda,ze nase rodina se zna,je dost propletena ale MY dva s manzelem pokrevni pribuzni nejsme :D 8)
Takze ja jsem asi stara konzerva az na ten pohreb :D :D
 Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
16.1.06 14:58

Ahoj holky.

Já se s manželem seznámila na škole v roce 2000 když jsem nastoupila do Brna na náhradní vojenskou službu.Já jako bažant a manžel jako velitel družstva :-) Stačilo pár dní a bylo to.Do podnájmu jsme šli společně po 5.měsících (Dřív to nešlo - měla jsem zlomený kotník).Do té doby jsme ale byli na jedné ubytovně :-))) Na jaře 2004 jsme si koupili náš první pidi byt a v létě následovala svatba. No a teď držím v ruce našeho šesti týdeního chlapečka. Zrovna usnul při kojení tak sned mu to dlouho vydrží.

Martina a Tadeášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET
87
16.1.06 15:00

my se seznámili na cvičáku, já si ho ani nevšímla, měla jsem co dělat, abych uhlídala to malý nezbedný štěně.. do roka jsme se brali, do druhého postavili dům.. s dcerou jsme nechvátali, narodila se AŽ 3,5 roku po svatbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.1.06 15:08

Ahoj,
my jsme s se seznamili pres inzerat, resp. databanku v casopise Ty a ja v roce 1997. Po ctrnacti dnech, presneji 52 spolu stravenych hodinach, odjel muj nynejsi manzel na pul roku studovat do UK. No, vydrzelo nam to, kdyz se vratil, byl v Cechach rok a pote odjel znovu studovat do UK.....vratil se po 7 letech, kdyz bylo dceri 10 mesicu, ted snad uz naporad. Brali jsme se po sedmilete (vetsinu casu zamorske) znamosti v lete 2004, dceru jsme si „zaridili“, kdyz jsem byla na navsteve v UK, zustala jsem 8 mesicu pak odjela domu rodit. Jsme zrejme zarny priklad toho, ze i znamosti na dalku muzou fungovat a konecne jsne ted vsichni spolu.

Mroe

• Citovat
  • Upravit
35444
16.1.06 15:12

Jen jsem jeste chtela dodat, ze za nas vztah taky zrejme muze kotnik v :,-(re, nebyt toho, manzel by se pred prvnim odjezdem do UK nezdrzel ani tech 14 dni a tak bychom asi odlouceni nevydrzeli.

tentokrat prihlasena Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
16.1.06 15:21

my mame taky beh na dlouhou trat :)
seznamili jsme se na rybovce o vanocich 98, kdyz mi bylo 20, od leta jsme spolu bydleli vetsinu casu, na koleji jsem uz skoro nebyla, no a predloni v lete, kdyz jsem skoncila skolu jsme se vzali… od letosniho srpna, rok po svatbe se snazime o mimi, ale moc nam to zatim nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí