Nevím, co mám dělat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
16.2.18 11:13
@Anonymní píše:
Ahoj, jak zní nadpis, nevím co mám dělat. Mám přítele a s ním skoro roční dítě. Přítel mě miluje, ale já si nejsem u svých pocitů k němu jistá. Přítel mi několikrát lhal, má dluhy, za 3 roky co jsme spolu si nedokázal udělat řidičák (pro mě dost důležité, mám ráda auta a vše co voní benzínem), prostě kdybych se nedozvěděla, že mi lhal až když jsem byla těhotná, už bych s ním nebyla. Další věc je, že nemám chuť na sex. Myslela jsem, že je to způsobené po porodu, ale teď jsem se přistihla, že sexuálně myslím na svého ex milence, se kterým jsem předtím než jsem poznala přítele spala několik let (vždy když jsem byla sama, nejsem zastánce podvádění). Poslední dobou na mého ex pořád myslím, vlastně od té doby co jsme se potkali v obchodě nemyslím na nic jiného. Chuť na sex se mi vrátila, ale bohužel ne s mým přítelem, toho od sebe odstrkuji. Nemyslím si, že bych s ním byla jen kvůli dítěti, ale prostě není to dobrá partie a tak neskutečně se změnil, přestal doma pomáhat, válí se jen na gauči…že prostě nevím jestli to s ním ukončit a kontaktovat ex milence, protože sex s ním mi chybí, a nebo doufat že se to časem zlepší…zároveň si ale nedokážu představit být sama, dítě je náročné a jsem ráda, že když přijde z práce že mu dítě předám a na chvíli si sednu a odpočinu.
Děkuji za názory, potřebovala jsem se hlavně vypsat…

Tak z toho co píšeš mi přijdeš hlavně navržená. Jediný co na ex obdivuješ je sex. A proč nechceš sex se současným přítelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
16.2.18 11:16
@Anonymní píše:
Já mu ho neodpírám, sex máme i když samozřejmě že ne často. Jde o to že mě přestal přitahovat. Je mi 26. Dítě s ním mám protože se ukázalo, že mi lže až když už jsem neměla na výběr. Kdybych nebyla těhotná rozešla bych se s ním.

A pred tim, nez si potkala ex, to bylo mezi vami jak?
Prijde mi, ze mas hlavu jen poblaznenou.

• Citovat
  • Upravit
31274
16.2.18 11:21

Můj osobní názor je podobný, jako píše @Netopirek seš nadržená, protože nesexíš a tak vzpomínáš na někoho, s kým to bylo v posteli dobrý :nevim:
Vzhledem k tomu, že partnera máš a žiješ s ním a máš s ním dítě, tak bych spíš přemýšlela nad tím, proč nechceš spát s ním. Pokud jsou tam nějaký problémy, tak je zkusit vyřešit dřív, než se vrhneš do náruče někomu, s kym je to možná fajn v sexu, ale v tom ostatním asi nic moc (když spolu nejste)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.18 11:29
@Netopirek píše:
Tak z toho co píšeš mi přijdeš hlavně navržená. Jediný co na ex obdivuješ je sex. A proč nechceš sex se současným přítelem?

Já nevím, prostě mě přestal přitahovat, přestala jsem ho milovat, vidím na něm jen to špatné…nechci ho podvádět. A ano k ex mě táhne jenom sex.

• Citovat
  • Upravit
13021
16.2.18 11:32
@Anonymní píše:
Já nevím, prostě mě přestal přitahovat, přestala jsem ho milovat, vidím na něm jen to špatné…nechci ho podvádět. A ano k ex mě táhne jenom sex.

Tak co řešíš…snaž se urovnat vztahy se současným partnerem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
16.2.18 11:45

No záleží, jestli na něm vidíš jen to špatné, protože nepřemýšlíš mozkem. A vidíš „úžasný“ sex s ex. A nebo jestli to, co popisuješ, jsou opravdu relevantní důvody se s přítelem rozejít.

Zkus popřemýšlet, kde se chceš vidět tak za půl roku…budeš s dítětem sama a občas sexovat s milencem nebo zůstaneš se současným přítelem a zapracujete na společném vztahu??

A nezapomínej, že máš dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.18 12:10

Já jsem o rozchodu začala přemýšlet už dříve. Ta touha po ex mě jenom popostrkuje. Kdybych nebydlela ve vlastním, tak jsem už možná odešla. Jenže rozejít se s ním znamená i vyhodit, když vím že nemá kam jít. Má dluhy a na to najít si nájem nemá peníze. Takže tady figure i určitá lítost. Jen vím, že když teď ex napíšu a budu si s ním třeba jen psát, takže to bude moje rozhodnutí hodně ovlivňovat.

• Citovat
  • Upravit
21091
16.2.18 12:23

Upřímně, jak ti sex s ex pomůže ve starosti o dítě, penězích aj.?? Máš dítě, vzpamatuj se. Budeš mu potom říkat, že nemá otce jen proto, že si maminka potřebovala pořádně za..kat?? U chlapa bych to pochopila, ale u ženy s dítětem mně to přijde dost nezodpovědné a sobecké.

To bych spíš věnovala energii do současného vztahu a pokusila se ho rcionálně řešit. Ne přes nadržené brýle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.18 12:55
@P4ja píše:
Upřímně, jak ti sex s ex pomůže ve starosti o dítě, penězích aj.?? Máš dítě, vzpamatuj se. Budeš mu potom říkat, že nemá otce jen proto, že si maminka potřebovala pořádně za..kat?? U chlapa bych to pochopila, ale u ženy s dítětem mně to přijde dost nezodpovědné a sobecké.To bych spíš věnovala energii do současného vztahu a pokusila se ho rcionálně řešit. Ne přes nadržené brýle.

Kdybych si chtěla jen pořádně vrznout, tak bych ho podvedla a nemusela bych se s ním rozcházet. Jenže ono to ve mě vře už delší dobu. Snažím se to s ním řešit, jenže jakmile začnu mluvit o našich problémech tak se naštve, urazí a nemluví se mnou. Ať už řešíme finance, sex, nebo prostě cokoliv. Po tom co se dostatečně „vytrucuje“ přijde a dělá jako kdyby se nic nestalo. A takhle pořád dokola…

• Citovat
  • Upravit
21091
16.2.18 13:00
@Anonymní píše:
Kdybych si chtěla jen pořádně vrznout, tak bych ho podvedla a nemusela bych se s ním rozcházet. Jenže ono to ve mě vře už delší dobu. Snažím se to s ním řešit, jenže jakmile začnu mluvit o našich problémech tak se naštve, urazí a nemluví se mnou. Ať už řešíme finance, sex, nebo prostě cokoliv. Po tom co se dostatečně „vytrucuje“ přijde a dělá jako kdyby se nic nestalo. A takhle pořád dokola…

Tak potom spíš přemýšlej, jestli ještě něco jde udělat a nebo mu prostě pohrozit, že uvažuješ o rozchodu, a jak se k tomu postaví.
Ale pořád máte dítě, tak abys to utáhla i sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
16.2.18 13:11

To že má dluhy a lhal Ti se Ti zřejmě zhnusil v Tvém pohledu. Upřímně, jestli Ti ten vztah nefunguje, jako že né, tak mu mu dej měsíc na vystěhování a nedělej dál samaritána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
16.2.18 15:37
@Anonymní píše:

Tak se s nim rozejdi. Jestli mas pocit, ze to nema smysl. At jde na ubytovnu, zpet k rodicum, to je jedno. Dala bych mu datum, do kdy se ma odstehovat. Mesic max dva. Uz si to s nim resila, naprava zadna, tak at jde.

• Citovat
  • Upravit
23966
16.2.18 19:37
@Anonymní píše:

Tak pokud on nechce nic měnit, tak se sním rozejdi. Ale jestli je to skutečně takhle, tak spíš než sex s ex, by jsi měla řešit jak vystěhovat současného. A nechat si soudně určit styk s dítětem a výši alimemtů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí