Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Me nezaujala ani jedna barva
mam rada takovy veselejsi ale kdyz tak sedy:-)
Ze všech bych vyloučila především šedý, sice se mi líbí, ale asi bych měla obavy, že bude furt špinavý, je dost světlý. Já bych se asi rozhodovala mezi černým, modrým a navy.
Nelíbí se mi v žádném provedení kromě černé a červené. Takové divné ty barvy. Když pro kluka, tak černá.
@Samamama píše:
Ze všech bych vyloučila především šedý, sice se mi líbí, ale asi bych měla obavy, že bude furt špinavý, je dost světlý. Já bych se asi rozhodovala mezi černým, modrým a navy.
Po třech černých a jednom hnědém kočáru s jistotou říkám, že s ohledem na viditelnost ušpinění je barva zcela jedno
Leda koupit nějaký příšerně strakatý - tam by se to mooooožná ztratilo ![]()
@Sluka píše:
Po třech černých a jednom hnědém kočáru s jistotou říkám, že s ohledem na viditelnost ušpinění je barva zcela jednoLeda koupit nějaký příšerně strakatý - tam by se to mooooožná ztratilo
to můžu potvrdit, měla jsem a mám černé a je na tom vidět každé prd, naopak na tyrkysové vložce v tom černém kočáru vidět nic nebylo nebo to nebilo do očí
Green. Jiná barva z uvedených se mi nelíbí. Jinak my teď koupili synovi novej v hnědé http://www.e-batole.cz/…own/d-70366/ ![]()
Šedý je nejhezčí, ale nebude moc praktický. Takže bych volila navy.