Nevím, kde je chyba.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.7.20 21:50

@Nell2 Leží na gauči, bohužel.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
28.7.20 21:51
@Anonymní píše:
Ano, když se tak zamyslím tak vůbec nevím proč s ním jsem. Naštěstí mi nenadává celých 20 let do smrti jeho otce cca 7 let to šlo. Já chápu občasné hádky a spoustu věcí zapomenu. Jenže teď si připadám jako blbec mám rozpadlý dům který prodat nechci (je po mých předcích) a bojím se že to celé sama neutáhnu pořád mi občas s něčím pomůže. Jsem srab a ještě mi vyhrožuje střídavou péčí o syny a to se bojím ještě víc vím jak žije a to se moc neslučuje s výchovou dětí. (myslím tím, že nikdy nevstává v noci k dítěti, rád se napije, nemá doma pořádek a tak). Já nevím jsem bezradná a bojím se

A to je věc, kterou nechápu. Je líný se starat o děti, pije a máš s ním dvě malé děti. Znáš ho dvacet let a zázrak se nekonal. Ohledně domu ho celkem chápu, oprava nějaké ruiny je věc profesionálů a peněz. Když na to není, citový vztah to neopraví.

• Citovat
  • Upravit
78493
28.7.20 21:52
@Anonymní píše:
Ano, když se tak zamyslím tak vůbec nevím proč s ním jsem. Naštěstí mi nenadává celých 20 let do smrti jeho otce cca 7 let to šlo. Já chápu občasné hádky a spoustu věcí zapomenu. Jenže teď si připadám jako blbec mám rozpadlý dům který prodat nechci (je po mých předcích) a bojím se že to celé sama neutáhnu pořád mi občas s něčím pomůže. Jsem srab a ještě mi vyhrožuje střídavou péčí o syny a to se bojím ještě víc vím jak žije a to se moc neslučuje s výchovou dětí. (myslím tím, že nikdy nevstává v noci k dítěti, rád se napije, nemá doma pořádek a tak). Já nevím jsem bezradná a bojím se

no tak ty máš rozpadlý starý dům a manžel teda žije kde? když nemá doma pořádek? a že nevstává k dítěti v noci - :nevim: k 4 a 7 letým se vstává v noci?
fakt to píšeš zmateně a nedává to moc smysl
ty rajčata to korunují :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.20 21:52

@martina.se Peníze na nemohoucnost jdou mamince a důchod také on je vlastně bez příjmů. Je to blbá situace a příjde mi, že mu to vyhovuje nemusí nic dělat peníze tak nějak má.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.20 21:58

@stinga jsem ráda, že jsem pobavila :D rajčata to korunují, to je dobrý. Já vím je to zmatené já jsem dnes zmatená celá. Myslela jsem to tak, že k dětem nikdy nevstával, tak jak by se chtěl teď o ně starat. To nejde ze dne na den a střídavá péče je vážně výmysl jen pro rodiče a kde je zájem dětí. Mají vyrůstat v lásce a porozumění a pokud to nejde tak se mají rodiče rozumně domluvit. Jinak manžel žije u maminky. Chápu, že spousta žen by chlapa nepustilo starat se o rodiče a už vůbec by nešly rýpat se v hlíně asi jsem jiná.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
28.7.20 22:02
@Anonymní píše:
@stinga jsem ráda, že jsem pobavila :D rajčata to korunují, to je dobrý. Já vím je to zmatené já jsem dnes zmatená celá. Myslela jsem to tak, že k dětem nikdy nevstával, tak jak by se chtěl teď o ně starat. To nejde ze dne na den a střídavá péče je vážně výmysl jen pro rodiče a kde je zájem dětí. Mají vyrůstat v lásce a porozumění a pokud to nejde tak se mají rodiče rozumně domluvit. Jinak manžel žije u maminky. Chápu, že spousta žen by chlapa nepustilo starat se o rodiče a už vůbec by nešly rýpat se v hlíně asi jsem jiná.

To je zase kec. Většina žen partnerovi pomáhá s péčí o rodiče. Ale ti žijí jako rodina. Vy žijete každý sólo, tak si nemáte co zakazovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.20 22:03

@ontarova.stara Naštěstí na zázrak nečekám. Zázrak jsou mé dvě děti, které jsem mít nikdy neměla dle doktorů.

• Citovat
  • Upravit
407
28.7.20 22:05

Chyba není u tebe - dala bych mu na výběr, že se buď víc zapojí nebo může zůstat tam, kde spává, když není u tebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.20 22:07

@ontarova.stara Nechápu co zakazuju a s čím nepomáhám? Já vařím dost často obědy a pokud si myslíte, že jsem „zlá“ snacha tak to doufám, že nejsem. Tak daleko zajít nechci a nikdy nezajdu, to by byl příklad pro děti, jen co je pravda.

• Citovat
  • Upravit
78493
28.7.20 22:10
@Anonymní píše:
@stinga jsem ráda, že jsem pobavila :D rajčata to korunují, to je dobrý. Já vím je to zmatené já jsem dnes zmatená celá. Myslela jsem to tak, že k dětem nikdy nevstával, tak jak by se chtěl teď o ně starat. To nejde ze dne na den a střídavá péče je vážně výmysl jen pro rodiče a kde je zájem dětí. Mají vyrůstat v lásce a porozumění a pokud to nejde tak se mají rodiče rozumně domluvit. Jinak manžel žije u maminky. Chápu, že spousta žen by chlapa nepustilo starat se o rodiče a už vůbec by nešly rýpat se v hlíně asi jsem jiná.

NO normální žena chlapovi v péči o rodiče pomáhá, můj otec se staral 3 roky o ležáka svého otce a moje matka mu v tom vždy vypomáhala, přesto že kdysi ji tchán vůbec neuznával jako člověka natož svou snachu - odcházel z místnosti, kam ona vešla - otec pečoval, koupal ho, mazal a vše ostatní, matka vařila zdravá jídla, prala poka. ané pyžama, trenky a ložní, nebyla z toho nijak happy, ale pomáhala vždy
a střídavá péče se mi také moc nelíbí, ale běžně ji soudci přiklepávají a nějak to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
28.7.20 22:10
@Anonymní píše:
@ontarova.stara Nechápu co zakazuju a s čím nepomáhám? Já vařím dost často obědy a pokud si myslíte, že jsem „zlá“ snacha tak to doufám, že nejsem. Tak daleko zajít nechci a nikdy nezajdu, to by byl příklad pro děti, jen co je pravda.

Psalas, že spousta žen by nepustila manžela starat se o rodiče, s čímž nesouhlasím. Tohle je a měla by být samozřejmost.

• Citovat
  • Upravit
78493
28.7.20 22:11
@anička65 píše:
Chyba není u tebe - dala bych mu na výběr, že se buď víc zapojí nebo může zůstat tam, kde spává, když není u tebe ;)

no ona péče o ležáka ve 4. stupni fakt není procházka růžovým sadem, ten chlap se také nerozkrájí, a psychicky je to náročnější, než péče o dvě zdravé děti, a tu babičku mají vyhodit z okna, nebo co radíš?
také si ji může vzít k zakladatelce do toho rozpadlého baráku třeba

Příspěvek upraven 28.07.20 v 22:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.20 22:11

@anička65 Děkuji, dnes jsem si s ním promluvila. Jsem už strašně unavená a zmatená vůbec nechápu jak jsem se mohla takhle zaplést.

• Citovat
  • Upravit
8451
28.7.20 22:14
@Anonymní píše:
@Lalelale Je to bída když to po sobě čtu, ale naštěstí 20 let mi nenadává to jsme jen spolu. Naštěstí žiju na vesnici a když budu hodně pracovat tak snad ten barák nějak opravím :). Do bytu jít nechci, chci aby mé děti byly také trochu v přírodě. Nevím dnes to na mě nějak sedlo. Pořád jen běhám, vozím, uklízím, pracuju a pak mi řekne, že jsem stejně líná a nic nedělám. A to vím, že on je líný jak Pecivál, nejhorší je že to říká všude okolo a lidé se na mě dívají jako na lenocha roku. Mám mu prý pomáhat s maminkou a hned z práce běžet se o ní postarat aby si on mohl odpočinout.

Proč myslíš, ze tomu věří ti lidi? Vždyť Tě musí vidět na té zahradě, ne? Na vesnici…
No jo no, pomluvy to je mor. Nesnesu lidi, kteří mě pomluví, ti u mě končí na vždycky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.20 22:19

@stinga Moc dobře vím co to obnáší a je to opravdu jak u koho. S babičkou nejezdí ani ven má ji jen v postel, babička s pomocí chodítka chodí. Řekl mi, že už má demenci a nic neví. Já jsem ji rozmluvila a normálně se mnou komunikuje vyvezu ji ven. On ji dá najíst, píchne inzulín, dá na záchod, převlékne, nemluví s ní prý to je zbytečné. S nošením nepomáhám nemám takovou silu. Má práci cca na 3 hodinky denně zbytek je buď u nás a nebo sedí u kamarádů. Teď mám dovolenou, tak pomáhám častěji. Nevím jestli 3 hodinky denně jsou tak náročné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky