Nevím, kde je chyba.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.7.20 22:24

@brisco No občas mi řeknou proč mu nepomáhám víc, ale já už nevím co ještě dělat. Já proto ostatní nepomlouvám vím jak to bolí. Nebo snažím se o to taky mi to občas asi ujede, škoda že nejsem dokonalá.

• Citovat
  • Upravit
3682
28.7.20 22:24

@stinga no právě, přijde mi, že zakladetelka diskuze to vidí moc jednoduše. Pokud má přiznaný 4. Stupeň to je víc „práce“ jak píchnout a nakrmit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
28.7.20 22:26
@Anonymní píše:
@brisco No občas mi řeknou proč mu nepomáhám víc, ale já už nevím co ještě dělat. Já proto ostatní nepomlouvám vím jak to bolí. Nebo snažím se o to taky mi to občas asi ujede, škoda že nejsem dokonalá.

tak na to, co říkají ostatní, kašli
ničíš si tím své nervy, když přemýšlíš, jestli tě někdo pomlouvá nebo ne, a není nutné být dokonalá, ale být sebevědomá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.20 22:28

@ontarova.stara Ano také si myslím, ale ve svém okolí vím o mnoho případech, kdy to tak není. Moje babička žije se snachou a ta jí vysloveně nenávidí. Pomoct ji nemáme jak babička se stěhovat nechce je ji 90 let. Ta chudinka zažívá peklo na zemi a ještě je omlouvá. Takový je někdy život na stará kolena. Takových případů znám dost a dost a proto nechci být stejná bestie.

• Citovat
  • Upravit
78493
28.7.20 22:28
@Nell2 píše:
@stinga no právě, přijde mi, že zakladetelka diskuze to vidí moc jednoduše. Pokud má přiznaný 4. Stupeň to je víc „práce“ jak píchnout a nakrmit

no právě, můj děda měl 3. stupeň, byl ležák, měl močový katétr, ale uměl se sám najíst a hlava mu fungovala, tak na 4. to nebylo
a fakt nestačilo se mu věnovat 3× denně půl hodiny, to bylo daleko víc času
a také z toho byl otec jako pečující dobře zničený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.20 22:29

@Nell2 No to jsem si myslela také teď vidím realitu. Nemám důvod lhát stejně by mi to k ničemu nebylo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.20 22:34

@stinga Já jsem si myslela, že to bude horor. Má babička se před 50 lety starala o maminku a říkala, že z toho zestárla o 100 let a celé noci nespala. Bála jsem se toho, ale chlap se klidně sebere a opravdu jen 3 hodinky denně se stará já jsem z toho sama na nervy a pořád se jen ptám. Jsem ve stresu aby se něco nestalo pořád se bojím. Nevím jak to napsat

• Citovat
  • Upravit
78493
28.7.20 22:34
@Anonymní píše:
@Nell2 No to jsem si myslela také teď vidím realitu. Nemám důvod lhát stejně by mi to k ničemu nebylo.

no jsi vynervovaná, to je poznat
ale ono ti beztak rady na internetu nepomohou
budete si muset s chlapem sednout a řešit vaše manželství, vaše finance - říct si, co jeden od druhého očekáváte, co vám na sobě vadí, a jestli to jde vylepšit, nebo ne a půjdete od sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.20 22:36

@stinga Jinak ano, být sebevědomá je základ. A já to neumím přijdu si jak debil. Musím na tom zapracovat a to rychle.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.20 22:40

@stinga Děkuju Už jsem to tak nějak udělala, ale s ním není rozumná řeč je jak beran mele si svou. A já ač prý působím vyrovnaně, tak se cítím jak uzlíček nervů. Všichni si myslí, že když mě vidí pořád s krumpáčem, tak že jsem od rány, ale já nejsem. Zvažuju milion věcí a nechci nikomu ublížit a nakonec ublížím jen sobě.

• Citovat
  • Upravit
53518
28.7.20 22:42
@Anonymní píše:
@ivculka Tak napadlo mě to :D, ale bylo mi líto vyhodit sazenice a nikdo je nechtěl.

Tak nejdřív bych zredukovala rajčata. Víš, proč to nikdo nechtěl??? Protože o ty kvanta rajčat nikdo nestojí. Pak bych manželovi naznačila, jak 20 let žijete. A že by se měl snažit trochu víc. Může vám pomoci domácí péče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
28.7.20 22:43

No já mám dojem, že chlapi si nějak víc váží ženských, které se tak moc nesnaží, když jsi trošku jako potvora, tak je to lepší - třeba my s přítelem uklízíme i vaříme napůl, on vaří ale rád, jediné, co dělám pouze já, je žehlení
prostě se nestylizuju do žádné dokonalé hospodyňky a služky, jsme si rovnoprávní - a ještě - tady se to hodně radí, ale když jsi hodně přepracovaná a vynervovaná, nemohla by ti obvodní doktorka na čas napsat nějaké slaboučké antidepresiva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
28.7.20 22:43
@Anonymní píše:

No a když vyjmenuješ, co děláš, tak pořád jim to připadá málo? A vůbec, Ty se taky serinkáš do toho, co kdo dělá u nich doma ;)? Zamysli se nad tím. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
28.7.20 22:44

A na krumpáč se z vysoka vy…kašli
jsi ženská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.20 22:48

@Russet Rajčata se zredukovala sama o to nejde. Jen mě mrzí, že mi nadává, že jsem líná, ale lenoch nepěstuje nic. Domácí péči nechce a asi není třeba. Ale promluvit si musíme, kdyby tak alespoň poslouchal ušima a ne kolenem, nebo čím to poslouchá. On si myslí, že vše dělá dobře a je nejlepší na celém světě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky