Jak moc jste schopni tolerovat nálady svého protějšku?

Anonymní
28.7.20 19:36

Jak moc jste schopni tolerovat nálady svého protějšku?

Hezký večer,
jdu si pro radu a zajímal by mě i názor zdejších mužů. Jak moc vám vadí náladovost vašeho partnera? Jestli jste schopni tolerovat jeho výkyvy třeba 2× do měsíce nebo 2× za půl roku. A rozešli byste se eventuelně s tímto člověkem? Mám na mysli třeba za tři roky vztahu 2× demonstrativní rozchod, 1× žádost o pauzu, kterou daný člověk stejně vydržel pouze půl dne, vyčítání jedné chyby stále dokola.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1096
28.7.20 19:42

Ja myslim, ze pokud ma partner vykyvy 2× do mesice nebo pul roku, tak jsi stastna zena. My jsme doma dva blizenci a vykyvy mame nekdy i 2× do hodiny, to, co popises, by me vubec nevzrusovalo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
28.7.20 19:46

Jako mladá jsem vydržela hodně, teď je mi 50+ a už asi 10 let nehodlám tolerovat nic a jsem sama. A jaký je tu klid 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
28.7.20 19:50
@Sardelka píše:
Ja myslim, ze pokud ma partner vykyvy 2× do mesice nebo pul roku, tak jsi stastna zena. My jsme doma dva blizenci a vykyvy mame nekdy i 2× do hodiny, to, co popises, by me vubec nevzrusovalo. :lol:

Tak to musí být síla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ziuatanejo
28.7.20 19:52

Demonstrativní rozchody bych opakovaně psychicky fakt nedávala a s tím člověkem by mi to za to nestálo. Ne, pokud by se to opakovalo. Ale já mám malou trpělivost.

• Citovat
  • Upravit
mackA159
28.7.20 19:54
@Sardelka píše:
Ja myslim, ze pokud ma partner vykyvy 2× do mesice nebo pul roku, tak jsi stastna zena. My jsme doma dva blizenci a vykyvy mame nekdy i 2× do hodiny, to, co popises, by me vubec nevzrusovalo. :lol:

My jsme dva berani, výkyvy každých pár minut :lol:

• Citovat
  • Upravit
37145
28.7.20 19:55

Tak záleží co to je za nalady, kazdy ma nekdy blbou naladu a je na pest. Rozchod naoko neberu jako naladu, spis jako labilnost partnera nebo jeho pokus o vydírání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
28.7.20 19:58
@mackA159 píše:
My jsme dva berani, výkyvy každých pár minut :lol:

U vás to musí dobře jiskřit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.7.20 19:59

Za 3 roky prakticky 3 rozchody? Ne, to bych netolerovala ani náhodou, to není žádný výkyv ani nálada, ale vztahová negramotnost a absolutní neúcta k partnerovi. Stejně tak bych nebyla zvědavá, s jakou náladičkou se partner probudí, abych mohla kolem něj chodit po špičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Diagnozaotec
28.7.20 20:01

Počítá se do toho PMS :lol:??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.20 20:02
@Diagnozaotec píše:
Počítá se do toho PMS :lol:??

Ne e :lol:

• Citovat
  • Upravit
26928
28.7.20 20:02
@laducha píše:
Jako mladá jsem vydržela hodně, teď je mi 50+ a už asi 10 let nehodlám tolerovat nic a jsem sama. A jaký je tu klid 8)

Taky zjistuji, ze cim jsem starsi, tim chci vetsi klid. Takze te chapu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
28.7.20 20:14

Naladovost mi vadí, každý může mít někdy špatnou náladu, což ale neznamená, že tím musí obtěžovat svoje okolí, clovek se může chovat slušně vždycky. To co popisuješ zakladatelko není jen naladovost, tvůj přítel je asi hodně nevyrovnana osoba a to by mi vadilo od chlapa očekávám, že bude pro mě opora, ne že mě bude deptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
28.7.20 20:17

Tak demonstrativní rozchod a žádost o pauzu by pro mě znamenalo konečnou hned na poprvé. Jednou, když jsme byli mladí tak se tenkrát přítel zakoukal jinde a když navrhl pauzu tak jsem mu řekla ať si to dobře rozmyslí, protože jestli z těch dveří jednou odejde tak už budou navždy zamčené. Za dva týdny ho to přešlo, zvlášť protože onu slečnu viděl na dvouhodinovém školení a ona byla z druhé části republiky. Ale i tak asi půl roku trvalo než jsem mu mohla znovu plně důvěřovat. Člověk který každou pochybnost řeší odchodem není člověk do života. Od té doby jsme s manželem pár dalších menších krizí měli, ale ustáli jsme je bez rozchodů, pauz (což je v podstatě jiné slovo pro rozchod) a ran válečkem na nudle do čela :mrgreen:

Edit: Určitě bych nenazvala náladovostí rozchody a podobné manýry. Náladovost je když si zaleze někam do kouta a chce pár hodin pro sebe, nebo když má blbé kecy na neoblibené jídlo místo toho, aby si namazal chleba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
28.7.20 20:21
@Anonymní píše:
Hezký večer,
jdu si pro radu a zajímal by mě i názor zdejších mužů. Jak moc vám vadí náladovost vašeho partnera? Jestli jste schopni tolerovat jeho výkyvy třeba 2× do měsíce nebo 2× za půl roku. A rozešli byste se eventuelně s tímto člověkem? Mám na mysli třeba za tři roky vztahu 2× demonstrativní rozchod, 1× žádost o pauzu, kterou daný člověk stejně vydržel pouze půl dne, vyčítání jedné chyby stále dokola.

Tak to, co popisujes, se mi s partnerem, teď už manzelem, nestalo za celých 12 let ani jednou, a to jsme dost mladí… To nejsou výkyvy nálady a asi by mi to dost vadilo… Jaký má k tomu důvod chtít každou chvíli rozchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí