Jak moc jste schopni tolerovat nálady svého protějšku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42959
2.8.20 07:32
@Silver_Lining píše:
Beru ze kazdy muze udelat chybu, takze jeden demonstrativni rozchod nez bychom si vysvetlili ze takhle ne mozna…:nevim: vic fakt ne. Ja mam doma flegmatika co ma spatnou naladu tak 1× za rok az dva. V kancelari jsem byla s hrozne naladovym kolegou a proste si neumim predstavit mit neco takoveho doma, ja mam sveho chlapa fakt jako absolutne pevny bod a vyhovuje mi to. Je fakt si obcas uvedomit ze by si toho mel clovek vic vazit… :think:

Já bych taky nemohla žít s výbušným chlapem, jedna moje kamarádka musí i přemýšlet, jak má svýmu chlapovi některý věci říct, aby hned nevyskakoval. No, na mě by to nebylo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.20 09:14

U nás jsem ta náladová spíš já. Říkám tomu nálada “pí_čou ke zdi” a většinou to s partnerem nesouvisí vůbec, nebo jen okrajově. Tudíž si to na něm nevylévám. Obvykle ho informuju, že dneska je všechno blbě, on mne obejme a nechá mne vrčet. On je flegmatik, naštvaný či bez nálady jen výjimečně, pak ho nechám “zalézt do jeskyně” a pobavíme se o tom, až na to má náladu.

Demonstrativní odchody nejsou projevem náladovosti, ale pokusem s druhým manipulovat. To bychom si navzájem netolerovali ani jeden. Ani jednou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky