Jsou psychopati pro ženy sexy, a proč ?

21111
28.7.20 16:24

Jsou psychopati pro ženy sexy, a proč ?

Viz poslední 4 strany této diskuze
https://www.emimino.cz/…rankovani/8/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1243
28.7.20 16:27

Za mě ano. Proč? To by mě taky zajímalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
28.7.20 16:33

Jj, uz aby se ozvala tedikovastara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.7.20 16:35

Kdyby to tak nebylo, tak by přece tolik žen nezaložilo rodinu a nepořídilo si děti s tolika psychopaty, viz zdejší diskuze,

a kdyby platilo…to se nedalo poznat, on mě zmanipuloval, kam se tedy poděla ta bájná ženská intuice, kterou údajně mají ženy víc nežli muži?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
28.7.20 16:36
@Darkandeep píše:
Za mě ano. Proč? To by mě taky zajímalo :)

Psychopatu je znacna cast politiku treba. Proc? Zeny si podvedome vybiraji samce, u kterych maji pocit ze je ochrani, zajisti, sebevedome, silne alfy, maji potrebu k nim vzhlizet..bohuzel u psychopatu je to zcestne, jen vyuziji a odkopnou, nejsou schopni skutecnych citu..a empatie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.20 16:36

Jasně že jo, protože jsou jiní a spousta žen má potřebu zachraňovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.7.20 16:38
@lilith1 píše:
Psychopatu je znacna cast politiku treba. Proc? Zeny si podvedome vybiraji samce, u kterych maji pocit ze je ochrani, zajisti, sebevedome, silne alfy, maji potrebu k nim vzhlizet..bohuzel u psychopatu je to zcestne, jen vyuziji a odkopnou, nejsou schopni skutecnych citu..a empatie…

tady jde o to…je velmi častá/nezbytná výbava alfa samců psychopatie? dle mého ano, protože citlivý váhavý intelektuál, nejistý sám v sobě, protože vnímá a přemýšlí a zejména soucítí, se nedostane na alfa vrchol, respektive velmi nepravděpodobněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.7.20 16:39
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Jasně že jo, protože jsou jiní a spousta žen má potřebu zachraňovat

bohužel často ne sebe (to bych ještě chápal), ale ani svoje děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
28.7.20 16:48

@pohledzdruhestrany tak ono to platí i obráceně. A třeba sociopat/ka má přímo na wiki popis, že tito lidé jsou velmi atraktivní pro určitou skupinu (slabších) lidí, kterým jejich přehnané a často teatrální chování imponuje. Zatímco normální člověk od nich utíká mílovými kroky.

• Citovat
  • Upravit
1612
28.7.20 16:51

Tipnu si.

Psychopaty myslíš v užším smyslu, převážně lidi s antisociální poruchou osobnosti, včetně sociopatů. A navíc zejména ty inteligentnější, kteří se dokázali adaptovat, vytvořili si dostatečně kvalitní společenské mimikry a tedy mají vyšší korelaci se společenským úspěchem. Nechceš se zaměřovat na přitažlivost pro ženy u těch, co pro změny na mozku a neschopnost se přizpůsobit velmi rychle končí pro nezvladatelné agresivní tendence ve vězeních.

Pro ženy - pro většinu žen nebo výraznou skupinu žen.

Jak jsem tam psal, myslím, si, že psychopati nejsou pro ženy většinově více sexy díky tomu, že jsou psychopati (postrádají schopnost prožívat plnohodnotně emoce a emoční empatii), ale protože psychopati a přirozeně dominantní, vůdčí muži, spolu často sdílí rysy a projevy, které jsou dobře viditelné a pro řadu žen přitažlivé.

Tedy jsou častěji společensky úspěšní (korelace psychopatů, politiků, manažerů, právníků, soudců, chirurgů…). Sebevědomí (nemívají pochybnosti, nervozitu), rychle se rozhodují i v morálně těžkých otázkách (nemají výčitky svědomí, takže je nebrzdí strach z následků), snadno čelí tlaku (protože necítí emoční empatii, tak to pro ně ani není extra tlak). Také působí odvážně (protože leckdy prostě necítí strach a tam, kde je mnoho běžných, zdravých lidí na zhroucení, je to pro ně konečně aspoň trošku adrenalinu).

Ženy zaujmou ty vnější projevy a než se doberou (pokud vůbec) rozklíčování vnitřních pochodů, proč je psychopat úspěšný, tak už jsou zamilované. Tedy tvrdím, že stejně snadno by se žena zamilovala i do muže, který by měl stejné vnější projevy, ale zdravější vnitřní pochody a nastavení.

Příspěvek upraven 28.07.20 v 16:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
28.7.20 16:54
@pohledzdruhestrany píše:
Kdyby to tak nebylo, tak by přece tolik žen nezaložilo rodinu a nepořídilo si děti s tolika psychopaty, viz zdejší diskuze,a kdyby platilo…to se nedalo poznat, on mě zmanipuloval, kam se tedy poděla ta bájná ženská intuice, kterou údajně mají ženy víc nežli muži?

spokojene zeny nezakladaji diskuze, ty jsi z toho vyvodil mylny vyvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
28.7.20 16:54
@lilith1 píše:

Tak s tím nesouhlasím. Myslím si, že normální tj psychicky zdravá žena při prvních známkách uteče. Dám příklad, moje úplně v pohodě kámoška si nabrnkla psychopata. Ale kdo ji znal, věděl, že měla dlouhodobé problémy sama se sebou, hlavně s extrémně nízkým sebevědomím vlivem výchovy, a on jí strašně imponoval svou odvahou a sebevědomím - pro celé okolí hrubostí, neomalenosti a nulovou sebereflexí, ale ona to viděla úplně obráceně.

• Citovat
  • Upravit
21111
28.7.20 16:59
@Jahor píše:
Tipnu si.

Psychopaty myslíš v užším smyslu, převážně lidi s antisociální poruchou osobnosti, včetně sociopatů. A navíc zejména ty inteligentnější, kteří se dokázali adaptovat, vytvořili si dostatečně kvalitní společenské mimikry a tedy mají vyšší korelaci se společenským úspěchem. Nechceš se zaměřovat na přitažlivost pro ženy u těch, co pro změny na mozku a neschopnost se přizpůsobit velmi rychle končí pro nezvladatelné agresivní tendence ve vězeních.

Pro ženy - pro většinu žen nebo výraznou skupinu žen.

Jak jsem tam psal, myslím, si, že psychopati nejsou pro ženy většinově více sexy díky tomu, že jsou psychopati (postrádají schopnost prožívat plnohodnotně emoce a emoční empatii), ale protože psychopati a přirozeně dominantní, vůdčí muži, spolu často sdílí rysy a projevy, které jsou dobře viditelné a pro řadu žen přitažlivé.

Tedy jsou častěji společensky úspěšní (korelace psychopatů, politiků, manažerů, právníků, soudců, chirurgů…). Sebevědomí (nemívají pochybnosti, nervozitu), rychle se rozhodují i v morálně těžkých otázkách (nemají výčitky svědomí, takže je nebrzdí strach z následků), snadno čelí tlaku (protože necítí emoční empatii, tak to pro ně ani není extra tlak). Také působí odvážně (protože leckdy prostě necítí strach).

Ženy zaujmou ty vnější projevy a než se doberou (pokud vůbec) rozklíčování vnitřních pochodů, proč je psychopat úspěšný, tak už jsou zamilované. Tedy tvrdím, že stejně snadno by se žena zamilovala i do muže, který by měl stejné vnější projevy, ale zdravější vnitřní pochody a nastavení.

Příspěvek upraven 28.07.20 v 16:54

ale, jak jsem psal výše:
je velmi častá/nezbytná výbava alfa samců psychopatie? dle mého ano, protože citlivý váhavý intelektuál, nejistý sám v sobě, protože vnímá a přemýšlí a zejména soucítí, se nedostane na alfa vrchol, respektive velmi nepravděpodobněji

takže je to klasická otázka, co bylo dřív, slepice nebo vejce?

je alfasamec psychopat(aspoň trochu), protože je to nezbytná výbava alfasamce anebo mají přitažliví alfasamci naprostou náhodou pouze shodné vlastnosti s psychopaty?

a perlička k těm trestancům
Například kliničtí lékaři a psychologové pracující ve vězeních již dlouho vědí, že vězni s psychopatickými rysy se často velmi houževnatě snaží o sexuální styky s vězeňským personálem – a velmi často úspěšně. A navzdory tomu, že by zaměstnanci měli být vybaveni nástroji, jak zabránit tomu, aby byli podvedeni manipulací a šarmem, které psychopatičtí muži dokážou vyvinout, zatímco patří mezi nejnásilničtější a nejvýbušnější trestance,“ uvedl serveru PsyPost vedoucí studie Kristopher Brazil.
Zdroj: https://www.idnes.cz/…man-styl_fro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
28.7.20 17:00
@Lalelale píše:
Tak s tím nesouhlasím. Myslím si, že normální tj psychicky zdravá žena při prvních známkách uteče. Dám příklad, moje úplně v pohodě kámoška si nabrnkla psychopata. Ale kdo ji znal, věděl, že měla dlouhodobé problémy sama se sebou, hlavně s extrémně nízkým sebevědomím vlivem výchovy, a on jí strašně imponoval svou odvahou a sebevědomím - pro celé okolí hrubostí, neomalenosti a nulovou sebereflexí, ale ona to viděla úplně obráceně.

Takže vlastně nebyla úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
28.7.20 17:00
@matkabagristy píše:
Jj, uz aby se ozvala tedikovastara

Ta ho ma spis jako unik z reality, svym zpusobem je mi ji i lito.

@pohledzdruhestrany Ja uz jsem svuj nazor psala do te predchozi diskuze. Podle meho nazoru se v ocich zamilovane zeny zamenuji psychopaticke sklony za prirozenou dominanci atd.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky