Jsou psychopati pro ženy sexy, a proč ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
My Melody
29.7.20 01:56
@Josef_t píše:
A nebo je to vždy souhra více faktorů, sociální prostředí/bublina, aktuální životní etapa… a vytvoří se situace, kdy se určitý typ „psychopata“ jeví ideálním partnerem.Jenomže kde je hranice? Některé definice jsou tak široké, že do ní spadne prakticky každý… A co ženy „psychopatky“ - manipulátorky, hysterky :think:

Tusim o kazde druhe zene se s oblibou rika, ze je hysterka, ale tato lidova nalepka mava malo spolecne s poruchou osobnosti :

Histrionska porucha - potrebuji neustalou pozornost muzu, kterou dosahuji pres sex, miluji dramaticke sceny, hystericke sceny, miluji byt centrum pozornosti, byt na scene, maji nizkou empatii, presto rady melou o emocich, jsou vyborne manipulatorky, pres teatralni sceny o velke lasce ve skutocnosti miluji jen sebe, zivot s nimi je pro chlapa peklo.

Narcisticka porucha : Excelentne bezempaticke manipulatorky a lharky, zavistlive, protoze se furt porovnavaji, na prvni pohled ale sarmantne, dokonale a ocarujuce, zivot s nimi je rovnez peklo, jedine co plati, je utec a zachran se, jinak chlap skonci na antidepresivach v cvokarne.

Hranicna porucha osobnosti : impulzivne zeny, ktera nezvladaji sve vybuchy, jsou nestale, maji sklony k alkoholu, drogam, k promiskuite, cerno-bile videni partnera, zivot s hraniciarkou je pro partnera psychicky devastacni.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
29.7.20 02:15

@Josef_t

asi ano, funguje to, jinak by nemeli na chleb :)

Příspěvek upraven 29.07.20 v 02:20

• Citovat
  • Upravit
1336
29.7.20 02:16
@My Melody píše:
Tusim o kazde druhe zene se s oblibou rika, ze je hysterka, ale tato lidova nalepka mava malo spolecne s poruchou osobnosti :

Histrionska porucha - potrebuji neustalou pozornost muzu, kterou dosahuji pres sex, miluji dramaticke sceny, hystericke sceny, miluji byt centrum pozornosti, byt na scene, maji nizkou empatii, presto rady melou o emocich, jsou vyborne manipulatorky, pres teatralni sceny o velke lasce ve skutocnosti miluji jen sebe, zivot s nimi je pro chlapa peklo.

Narcisticka porucha : Excelentne bezempaticke manipulatorky a lharky, zavistlive, protoze se furt porovnavaji, na prvni pohled ale sarmantne, dokonale a ocarujuce, zivot s nimi je rovnez peklo, jedine co plati, je utec a zachran se, jinak chlap skonci na antidepresivach v cvokarne.

Hranicna porucha osobnosti : impulzivne zeny, ktera nezvladaji sve vybuchy, jsou nestale, maji sklony k alkoholu, drogam, k promiskuite, cerno-bile videni partnera, zivot s hraniciarkou je pro partnera psychicky devastacni.

Kdybych mel jeste nekdy popsat svoji byvalou tak si tenhle prispevek ulozim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
29.7.20 02:22
@MayhemDevil píše:
Kdybych mel jeste nekdy popsat svoji byvalou tak si tenhle prispevek ulozim :mrgreen:

Ty jsi zil s 3 zenami najednou a mnohozenstvi je u nas zakazano :D

• Citovat
  • Upravit
1336
29.7.20 03:35
@My Melody píše:
Ty jsi zil s 3 zenami najednou a mnohozenstvi je u nas zakazano :D

Trava, chlast, neustala potreba byt stredem pozornosti(to vim od kamaradek o kterych nevedela) napr, ze v hospode kde meli nejaky sraz se snazila imponovat za kazdou cenu. Neustale reseni a srovnavani vztahu s kamaradkami, vcetne sexualni aktivity, vypichovani jakekoliv nedokonalosti na kazdem aby se citila lepe. Ach ta jesitnost a moznost zasunout si do neustale mokre a nadrzene holky :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
29.7.20 07:59
@My Melody píše:
To je s tema alfama domotany :) Skutecnej Alfa je pro zenu chlap, kterej umi resit problemy, ma vuli, je vytrvalej, ma charakter, ma osobnost, je schopnej citu a umi zenu milovat, protoze takovej chlap ji podrzi, neopusti a neosere pri prvni prilezitosti.Psychopat je prazdnej, nudi se, neni schopnej citu, byva zavisly na sexu, neumi nadvazovat emocionalni spojeni, lidi pouziva ke svemu prospechu, je zavislej na moci, aby mohl ostatni vyuzivat a manipulovat, ve skutecnosti je pod maskou studenej a bezcitnej, vsechny tyto vlastnosti z nej delaji pro zenu deltu. Proc jsou delty pro zeny pritazlive? Protoze umi mistrovsky lhat a manipulovat, proto mu zeny naleti, a umi kumulovat penize a moc, coz nejistym zenam ztracenym v zivote nabizi falesnej pocit opory a ochrany, ktere ale od delty nikdy nedostanou. Anebo pritahuji zeny, ktere doufaji, ze penize naakumulovane deltou presmeruji k sobe a vyslapnou na jeho postaveni, teda zeny z podobneho cesta, svuj k svemu.

Jenže tvoje alfa, tak jak ji popisuješ, je jen tvůj konstrukt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
29.7.20 08:33
@pohledzdruhestrany píše:
Viz poslední 4 strany této diskuze
https://www.emimino.cz/…rankovani/8/?…

Já si hlavně myslím, že pojem psychopat a manipulátor je tady šíleně nadužíván, v běžném životě o tom neslyším, ale tady to je v každé druhé diskusi, kde probíhá rozchod, s tím že psychopat je chlap…

Ono kdyby se mohl vyjádřit i ten druhý, bylo by to často jinak, chyba je většinou na obou stranách…

A pak tu naběhnou ty stálé uživatelky, které své bývalé psychopaty a manipulátory nacpou do každé diskuse, kde to jde a je to pořád dokola… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
29.7.20 08:47

Doporučuju: Kevin Dutton: Moudrost psychopatů.
Nebo: Robert Sapolsky: Chování
Tam je spousta odpovědí na otázky, které v této diskuzi zazněly.

Za sebe, kdybych měla odpovědět na otázku, zda jsou nebo nejsou přitažliví pro mě jako pro ženu, bych asi řekla, že ano i ne.

Uznávám, že absence strachu či nervozity v určitých hraničních a nebezpečných situacích pro mě sexy je. Zrovna nedávno jsem si uvědomila, že mi přijde vrcholně vzrušující sledovat, jak chlap „krotí“ nějaké velké divoké zvíře, například chlapy, co pracují v národním parku a sem tam musí uspat slona nebo žirafu, nebo zvěrolékaře, který musí holýma rukama zpacifikovat krávu. Stejně tak mi připadají sexy povolání, kde chlap nasazuje vlastní život nebo ho riskuje pro dobrou věc, například hasič, lékař, záchranář, potápěč… Aby tohle člověk mohl dělat, musí asi být trochu psychopat :-).

Kde mi to ale nepřipadá sexy, když ten chlap riskuje jen proto, aby se blýsknul, aby si nahonil ego, jinému ublížil (i ve smyslu obelhal, okradl, získal nad ním výhodu), tedy chybí-li tam ten bohulibý účel a cíl. Z tohoto důvodu mi připadá valně nesexy většina právníků a ekonomů :-), pak lidi, co lezou na Mount Everest nebo do míst, kde hrozí, že kvůli nim bude nutné vypravit tým lidí, co je půjde zachránit (proto jsem třeba nejsem nějak extra nadšená z lidí, jako jsou ti dva novináři, co je nedávno propustili z Turecka…).

V praxi je kolikrát těžké říct, kde je hranice mezi tím dobrým a špatným.
Každopádně velkou roli hraje i to, jak se ke mně ten člověk chová. K čemu mi je, že je ve vnějším světě za hrdinu, když se ke mně chová neurvale. Nebo naopak…uznávám, že bych byla možná ochotná tolerovat ne úplně košer jednání ve vnějším světě, kdyby se vůči mně choval jako k princezně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
29.7.20 08:49
@free333 píše:
Já si hlavně myslím, že pojem psychopat a manipulátor je tady šíleně nadužíván, v běžném životě o tom neslyším, ale tady to je v každé druhé diskusi, kde probíhá rozchod, s tím že psychopat je chlap…

Ono kdyby se mohl vyjádřit i ten druhý, bylo by to často jinak, chyba je většinou na obou stranách…

A pak tu naběhnou ty stálé uživatelky, které své bývalé psychopaty a manipulátory nacpou do každé diskuse, kde to jde a je to pořád dokola… :)

Hlavně ten „manipulátor“ je fakt v poslední době nadužívaný. Jak už někdo psal v jiné diskuzi: ve chvíli, kdy se dotyčný nechce v něčem slepě podřídit a/nebo si chrání vlastní zájmy, je automaticky za manipulátora. Navíc si myslím, že když si sáhneme do svědomí, manipulujeme do nějaké míry všichni, každodenně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.20 08:53
@Josef_t píše:
No, není nad to, když tě přitahuje. Je mi jasné, že nemít doma kliďase, tak si takový luxus nemůžeš dovolit.A hodně se svěřuj kamarádkám. Naplánuj společné grilování, aby tam byl tvůj kliďas a můžeš si tipnout, která bude mít hlubší výstřih a kratší sukni a která se „jako by“ podřekne jako první :jazyk:

My holky 40+ uz mame za sebou vic zivotnich zkusenosti a ziskaly jsme ruzne pohledy na vztahy a situace obecne. Kdyz se sverim ja, ony taky atd. V to to veku uz neni zadna svata - nevim zda to mam vubec priznat. Mozna jo, ale takova, co tech partneru za zivot vystridala vic. Normalni sto let vdana zenska ma nekde toho ach alfa samce, ktereho si pak doma predstavuje pri sexu :oops:
Svedomi mam ciste, neverna nejsem, ale domaci putka taky ne. Furt jeste mam sve potreby - emocni i fyzicke.
A kamaradky si do zeli nelezou - to bys taky mel vedet ;)

• Citovat
  • Upravit
14332
29.7.20 09:19
@Anonymní píše:A kamaradky si do zeli nelezou - to bys taky mel vedet ;)

Cha, cha, cha :roll:

Pokud jsou bez partnera tak naopak ten tvůj kliďas pro ně může být extrémně zajímavý, pěkně si popovídají, vzájemně se svěří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
29.7.20 09:22
@pohledzdruhestrany píše:
to není o bourání mostů, ale o tom, že plno ženských s psychopatama dlouhodobě žije a má s nima děti a popisují to, jako by neměly vlastní vůli

Pokud je chlap manipulátor, tak je to jasná věc. Na tom není nic až tak divného. Jsou často zmanipulované, bojí se ho, nemají sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
29.7.20 09:23
@free333 píše:

A pak tu naběhnou ty stálé uživatelky, které své bývalé psychopaty a manipulátory nacpou do každé diskuse, kde to jde a je to pořád dokola… :)

naprostý souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
29.7.20 09:26
@Hecate píše:
Doporučuju: Kevin Dutton: Moudrost psychopatů.
Nebo: Robert Sapolsky: Chování
Tam je spousta odpovědí na otázky, které v této diskuzi zazněly.

Za sebe, kdybych měla odpovědět na otázku, zda jsou nebo nejsou přitažliví pro mě jako pro ženu, bych asi řekla, že ano i ne.

Uznávám, že absence strachu či nervozity v určitých hraničních a nebezpečných situacích pro mě sexy je. Zrovna nedávno jsem si uvědomila, že mi přijde vrcholně vzrušující sledovat, jak chlap „krotí“ nějaké velké divoké zvíře, například chlapy, co pracují v národním parku a sem tam musí uspat slona nebo žirafu, nebo zvěrolékaře, který musí holýma rukama zpacifikovat krávu. Stejně tak mi připadají sexy povolání, kde chlap nasazuje vlastní život nebo ho riskuje pro dobrou věc, například hasič, lékař, záchranář, potápěč… Aby tohle člověk mohl dělat, musí asi být trochu psychopat :-).

Kde mi to ale nepřipadá sexy, když ten chlap riskuje jen proto, aby se blýsknul, aby si nahonil ego, jinému ublížil (i ve smyslu obelhal, okradl, získal nad ním výhodu), tedy chybí-li tam ten bohulibý účel a cíl. Z tohoto důvodu mi připadá valně nesexy většina právníků a ekonomů :-), pak lidi, co lezou na Mount Everest nebo do míst, kde hrozí, že kvůli nim bude nutné vypravit tým lidí, co je půjde zachránit (proto jsem třeba nejsem nějak extra nadšená z lidí, jako jsou ti dva novináři, co je nedávno propustili z Turecka…).

V praxi je kolikrát těžké říct, kde je hranice mezi tím dobrým a špatným.
Každopádně velkou roli hraje i to, jak se ke mně ten člověk chová. K čemu mi je, že je ve vnějším světě za hrdinu, když se ke mně chová neurvale. Nebo naopak…uznávám, že bych byla možná ochotná tolerovat ne úplně košer jednání ve vnějším světě, kdyby se vůči mně choval jako k princezně. :nevim:

takže v podstatě pro tebe ideál je citlivý, něžný a v posteli dokonalý zloděj dobytka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
29.7.20 09:26
@free333 píše:

Já bych neřekla, že se tu používá psychopat a manipulátor tak často. Spíš bych většinu chlapů z těch příběhů popsala, jako sobce, nevyzrálé. Ale slovo psychopat použije malé procento žen, co čtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí