Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak si to shrň. Evidentně nebudeš ani s jedním, dítě si asi chceš nechat. Postavila ses k tomu rovně, to je fajn. Musíš se připravit na roli svobodné matky, po porodu se zjistí, kdo je otec. Pak je další věc, jestli zapsat nebo nezapsat do RL. Já jsem za to, že zapsat, otec je otec, souložil dobrovolně, měl by se na výchově podílet. Pokud kamarád dítě nechtěl, měl se chránit kondomem.
S partnerem jste chtěli druhé dítě, nedařilo se tak jste si dali pauzu, to byla chyba.Jsou situace kdy se mají lidi tím víc podpořit, vy jste to vyřešili rozchodem.Je zvláštní že s ex se vám dítě nedařilo a proto to všechno a s kamarádem otěhotníš hned
Co dál? Máš několik možností, nechat si dítě a být s ním sama, jít na potrat a být s kamarádem, vykašlat se na oba a žít sama s dětmi… Těžko říct, rozhodnutí je stejně na tobě ![]()
@Kfětoslava Děkuju že mi nenadáváš
Jsem tak blbá, celou dobu jsme sledovali ovulaci, teplotu a kdesi cosi.. a pak jednou jsem se na to vykašlala a dopadlo to jak to dopadlo. Ani jsem nevěděla v jake fázi cyklu jsem ![]()
Myslím že otec je ten kamarád, na ex to nějak neodpovídá. Druhá věc je, že sama dvě děti nezvládnu, ani financne.
Interrupci nechci, ale nevím jestli mi zbyde jiná možnost. Ježiši já jsem tak pitomá to snad není možný ![]()
Anonymka R.
Dítě bych si nechala.. sama to určitě zvládneš a kdo ví, třeba se to kamarádovi časem rozleží v hlavě
. A když ne jemu, najdeš si jiného partnera na život, který příjme tebe, mimčo i dítko, co už máš
. Oceňuju, že si to oběma narovinu řekla.. to musel být mazec..
Dej tomu čas, teď je to „horké“, řeš sebe a dítě a chlapi nech ať se srovnají samy, ono se to časem vyvrbí, až se to všem rozleží v hlavě
@Anonymní píše:
@Kfětoslava Děkuju že mi nenadávášJsem tak blbá, celou dobu jsme sledovali ovulaci, teplotu a kdesi cosi.. a pak jednou jsem se na to vykašlala a dopadlo to jak to dopadlo. Ani jsem nevěděla v jake fázi cyklu jsem
![]()
Myslím že otec je ten kamarád, na ex to nějak neodpovídá. Druhá věc je, že sama dvě děti nezvládnu, ani financne.
Anonymka R.
Interrupci nechci, ale nevím jestli mi zbyde jiná možnost. Ježiši já jsem tak pitomá to snad není možný
Uteklo mi, že jste se s partnerem snažili o druhé. Pak mi tam nesedí ta pauza, to není běžné řešení krize
Pořád je možnost, že dítě může být i partnera. Pokud jste měli pauzu, není to ani nevěra. Možná bych si promluvila ještě s mužem (s tím tvým) a probrala to. A vlastně jedna důležitá otázka, koho miluješ?
@arinecka Sama nevím jak je možné že nám to nešlo. První dcerku Máme na první pokus. Asi jsem se na to moc upnula a pak když jsem to vypustila hned to šlo.
Nemyslím že financne zvladnu dvě děti sama. Bohužel.
Anonymka R.
Nechtěla jsem nikomu lhát. Miluju partnera, ale řekl mi že nečekal že hned někomu skočím do postele a kdesi cosi. Holky mě je ze sebe tak zle. A co mám dělat se dvěma dětma? S malou jsem se vrátila k našim jak nějaká puberťačka
Až jim to řeknu tak mě zabijou ![]()
Na tohle už fakt nemám věk ![]()
Anonymka R.
No, stalo se, stalo. Ovulaci víš úplně 100%? Já jen totiž, že spermie mohou vydržet až týden… Co by jsi chtěla Ty sama? Nechat si dítě? Být s některým z nich? Tím bych se asi hodně řídila, jak to cítíš Ty… Ex by nechtěl zpátky i kdyby to bylo jeho? Kamarád se měl chránit… Je to těžké no…
Znama mela dve deti… Byla sama… Pak si nekoho nasla, myslela ze uz neotehotni (byla starsi) ejhle.. Otehotnela. Ten pritel dite nechtel, ze uz je srary apod. Ona mela dve deti uz starsi z predchoziho manzelstvi.. Sla na potrat a rikala mi ze byla tak blba, ze toho litovala ze si ho mela nechat ikdyby na nej penize nemela, ze by se to nejak zvladlo… Tim chci říct a i za sebe ze bych si ho take nechala. Rodiče by treba nepomohli? Preju at se rozhodnes spravne at pak nelitujes ![]()
@Anonymní píše:
Nechtěla jsem nikomu lhát. Miluju partnera, ale řekl mi že nečekal že hned někomu skočím do postele a kdesi cosi. Holky mě je ze sebe tak zle. A co mám dělat se dvěma dětma? S malou jsem se vrátila k našim jak nějaká puberťačkaAž jim to řeknu tak mě zabijou
![]()
Na tohle už fakt nemám věk
Anonymka R.
dej si chvíli pauzu, je čas, i na případný potrat. Nech to týden dva uležet, ve stresu se těžko hledá řešení, všechno vypadá černější. Prostě chvíli odlož řešení té situace.
@Eule já bych moc chtěla aby bylo muže, a být zase rodina. Jenže to je moc jednoduché a najivní řešení.
Ovulaci přesně nevím, ale když jsem 9 dní od předpokládané ovulace hnede spinila a mimi se asi zahnizdovalo, vychází to. Já fakt nevím co si počít..
R.
@truelly píše:
edit admin - urážka
Ty jsi ale citlivá fajn ženská, to se pozná ![]()
No.. začnu asi od začátku. S partnerem jsme se rozhodli, že bychom chtěli druhé dítko. Dlouhou dobu se nám nedařilo, oba jsme z toho byli nervózní a smutní. Začali jsme se hodně hádat a asi 3 týdny zpět se rozešli s tím, že si dáme pauzu a uvidíme co jak bude.

Byla jsem z toho totálně v háji a potřebovala utesit. Přijel za mnou kamarád, já pila víno a stalo se co se stalo.
Teď jsem zjistila, že jsem těhotná. Úplně učebnicově vychází, že dítě je jeho a ne ex přítele.
S ex jsem spala naposledy 1.5. Ovulace byla cca 9.5. A to jsem spala s kamarádem. Dával si pozor, nicméně nějaká kapka se vloudila. Přesně 9.den od sexu s kamarádem jsem spinila, asi nidace a už mě začalo hlodat.
Nejsem taková, je mi ze sebe tak zle, že si to ani neumíte představit. Vůbec nevím co teď dělat. Řekla jsem to oběma, i s tím že po tomhle už jsem si k ex partnerovi definitivne zavřela cestu. Jsem připravena za chyby pykat. Nadávám si jak jsem hloupá, ale to mi nepomůže.
Ex je samozřejmě znechucený, kamarád stoji o mě ale dítě nechce.
Ani nevím, zda je co radit, ale potřebovala jsem se vypovídat. Co byste dělaly na mem miste?
Jen mě Prosím nesuďte a nenadávejte mi, to dokážu i sama.
Anonymka R.