Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Kfětoslava Jenže má pravduJsem debi. l
u sebe, u nich, minimálne u svého muže. Až se to dozví rodina atd, budu za debil. a úplně všude.![]()
![]()
![]()
R.
Je to čerstvé, třeba se to partnerovi rozleží
@Anonymní píše:
Nechtěla jsem nikomu lhát. Miluju partnera, ale řekl mi že nečekal že hned někomu skočím do postele a kdesi cosi. Holky mě je ze sebe tak zle. A co mám dělat se dvěma dětma? S malou jsem se vrátila k našim jak nějaká puberťačkaAž jim to řeknu tak mě zabijou
![]()
Na tohle už fakt nemám věk
Anonymka R.
Hele ale ty nemáš jistotu, čí to dítě je. Asi bych si tuhle informaci nechala pro sebe a počkala na ty testy. Ať všude nerozšíříš, žes spala se dvěma najednou, a pak dítě bude beztak přítele. Rodičům bych řekla, že vztah prostě neklapal a že potřebuješ pauzu. Ta náhoda, že bys otěhotněla s kamarádem po jednom sexu, to je fakt velká náhoda. Se dvěma dětmi sama přece nebudeš, první je jeho a on se přece bude podílet.
No fuj… nevím no, ať uděláš cokoliv tak na to budeš myslet asi celý život, buď při pohledu na TO dítě, nebo při pohledu na jiné dítě, které jsi třeba mohla mít taky v tom věku… a dobře ti tak teda, nechť je tato diskuze poučením pro další holky co uvažujou že roztáhnou nohy kamarádovi
@truelly píše: Šla bych na potrat…nebudeš totiž za debila jen sama před sebou![]()
Ty si jdi kam chceš, rozhodnutí co bude dál, je stejně na zakladatelce. Když se rozhodne že si dítě nechá tak rozhodně nebude za debila. Ani před sebou ani před nikým jiným.
@katuska1984 tak mít dvě děti za svobodna, každé s jiným..no, vím jaké klacky pod nohama tyto matky mají… ve vztazích, v práci…o řečech okolí nemluvě. Má poslední možnost to restartovat.
@truelly píše:
@katuska1984 tak mít dvě děti za svobodna, každé s jiným..no, vím jaké klacky pod nohama tyto matky mají… ve vztazích, v práci…o řečech okolí nemluvě. Má poslední možnost to restartovat.
Jaký vliv to má, prosím tě, na práci?
A řeči? My nejsme na počátku 20.století, takže řeči nemají žádný vliv na to, jaký život bude žít zakladatelka.
@truelly píše: Šla bych na potrat…nebudeš totiž za debila jen sama před sebou![]()
Souhlas - mít dvě děti, každé s jiným otcem a přitom ani s jedním otcem nežít, je teda vizitka jak hrom. Styděla bych se sama před sebou, natož před rodinou atd.
@truelly píše:
@Kfětoslava když myslíš
Neodpověděla jsi mi s tou prací
Podle mě na práci má vliv hlavně nemocnost dětí, to je tak vše. A řeči? Z těch mají největší strach ti, co je sami vedou o druhých, život je ozvěna ![]()
Tak v první řadě jsi jedna z mála co to přiznala na rovinu, to se dneska nevidí. Co dát dítě k adopce nějakému páru aby jsi ho mohla vídat?
jinak kamarád bude stejně muset platit alimenty ani to by ti nepomohlo uživit obě?
V klidu bych to promyslela
ale zatim mi z toho jako nejlepsi reseni vychazi interupce.
@Plavuše píše:
V klidu bych to promyslelaale zatim mi z toho jako nejlepsi reseni vychazi interupce.
No, nevím, pokud člověk uvažuje o interrupci, tak na ni má jít a neříkat 2 chlapům, že jsou potenciální tatínci.
@Kfětoslava Jenže má pravdu
Jsem debi. l

u sebe, u nich, minimálne u svého muže. Až se to dozví rodina atd, budu za debil. a úplně všude.
R.