Nevím, jak se zachovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
16.9.13 16:41
@Anonymní píše:
@martina.se šak ted uz se do nej fakt pustim. Ale neverim, ze mi neco da. Spis premyslim, jak to z nej dostat. Rozhodne to nebude jen tak :(

můžeš žalovat na soudě. Otázka důkazů :think: ale pokud nemáš např zápis, že auto nabořil, popř sepsanou dohodu na splátky, tak to půjde horkotěžko. Takové věci se mají řešit hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
16.9.13 16:48
@Anonymní píše:
@zikado Znicil cele řazení, auto uvařil a spálil spojku. Při prvni oprave davali komplet nove cele řazení i s nejakym tunylkem, ktery bylo velmi obtizne vyndat a dat novy pry a nyni jelikoz to uvaril, tak tim teplem tam neco prasklo a je spatna hlava a tekla voda na svicky ci co ja tomu tak nerozumim. Pokud ta hlava bude muset byt sela nova, tak se oprava muze vysplhat i na 10000. Pritom kdyz jedu a narvu tam zaptecku bez aretace a jdou mi uz zaradit jen dva kvalty, tak to prece poznam, kdyz radim, ze jedu misto na 2 na 4 a misto 1 na 3. samo, ze se na 3 nemohl nikde rozjet, tak proste to auto trapil a uvaril… [/cita

Příspěvek upraven 11.12.13 v 15:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.13 16:53

@martina.se nojo hned, kdo by bejval tusil, ze to bude az na takový opravy za takový penize. Navic den pred svatbou jsem mela uplne jiny starosti. Ale to jsme si myslela, ze auto vychladne a normalne pojede dal. Bohuzel…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.13 16:53

@zikado no ted prave jsem mu to napsala, tak jsem zvedava na odpoved.

• Citovat
  • Upravit
110
16.9.13 17:08

To je docela blbá situace a bohužel z něho asi nic nedostaneš, vždy když jde o prachy tak všichni mlží a najednou nemají. Ale souhlasím s ostatníma, že správně by jsi po něm něco chtít měla, když on nemá slušnost sám vytáhnout peněženku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný