Nevíte, čím nahradit část do šunkovaru?

Caty
20.4.12 10:23

Nevíte čím nahradit část do šunkovaru?

Holky, prosím Vás, poradíte? Mám šunkovar a uvnitř se dával takový silnější igelit a do toho to maso, ale manžel mi ten igelit vyhodil ač byl umytý a já nevím čím ho teď můžu nahradit? Klasickým svačinovým sáčkem asi ne, že? Pak se to v tom šunkovaru vaří, takže i ten igelit a nevím co s tím. :zed: Děkuju za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
20.4.12 10:33

Sáčkem na tlačenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.4.12 10:36

Ssti a ten koupím normálně v obchodě, třeba v tescu?

• Citovat
  • Upravit
14079
20.4.12 10:53

U nás ho prodávají normálně v domácích potřebách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
20.4.12 11:52

my dáváme silnej igelitovej pytlík a bez problémů. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.4.12 12:11

Je, děkuju holky. No doufám, že něco seženu. Naložila jsem maso a nemám pytlík. Mám jen ty klasické svačinové sáčky ty tenčí. Napadlo mě to te%d uvařit v takovým tom igelitu v kterém se maso prodává, je to stejně silný jako ten origos, ale je na tom nálepka a nejde mi dolů :zed:

• Citovat
  • Upravit
3119
20.4.12 12:13
@Caty píše:
Je, děkuju holky. No doufám, že něco seženu. Naložila jsem maso a nemám pytlík. Mám jen ty klasické svačinové sáčky ty tenčí. Napadlo mě to te%d uvařit v takovým tom igelitu v kterém se maso prodává, je to stejně silný jako ten origos, ale je na tom nálepka a nejde mi dolů :zed:

ani když to namočíš, tak ta nálepka nesleze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.4.12 12:35

Ne skoro ne, shora jo, ale zůstává pod tím takový to bílý lepidlo nebo co to je.

• Citovat
  • Upravit
3119
20.4.12 13:04
@Caty píše:
Ne skoro ne, shora jo, ale zůstává pod tím takový to bílý lepidlo nebo co to je.

to je na nic, tak leda fakt skáknout do obchodu, pro pytlík na tlačenky nebo silnější igelitový pytlíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.4.12 13:28

Chjo, vopruz. V takovým zapadákově to teda neseženu, ale napadlo mě. Myslíte, že by šel použít pytlík jak bývá na přípravu masa s kořením? Dají se do toho křidýlka, krkovička a tak a dá se to do trouby péct. To by mohlo taky jít ne?

• Citovat
  • Upravit
14079
20.4.12 13:30

Nemáš třeba takový ty silnější pytlíky do mrazáku? Že bys mohla zkusit dát dva do sebe :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
20.4.12 13:39
@Caty píše:
Chjo, vopruz. V takovým zapadákově to teda neseženu, ale napadlo mě. Myslíte, že by šel použít pytlík jak bývá na přípravu masa s kořením? Dají se do toho křidýlka, krkovička a tak a dá se to do trouby péct. To by mohlo taky jít ne?

no to nevím co to udělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.4.12 14:07

Mám takový silnější svačinový do lednice, to by nmožná mohlo jít :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3119
20.4.12 14:25
@Caty píše:
Mám takový silnější svačinový do lednice, to by nmožná mohlo jít :nevim:

nesmí to být mikroten ten se horkem kroutí, dej dva mělo by to jít, my máme takové s dráčkem jdou i do mrazničky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
20.4.12 16:37
@wacinka píše:
nesmí to být mikroten ten se horkem kroutí, dej dva mělo by to jít, my máme takové s dráčkem jdou i do mrazničky

Jo, to jsou ty mrazákový, co jsem myslela. V pytlíku je vždycky samolepka dráčka a takové ty zavírací drátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí