Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Je, děkuju holky. No doufám, že něco seženu. Naložila jsem maso a nemám pytlík. Mám jen ty klasické svačinové sáčky ty tenčí. Napadlo mě to te%d uvařit v takovým tom igelitu v kterém se maso prodává, je to stejně silný jako ten origos, ale je na tom nálepka a nejde mi dolů ![]()
@Caty píše:
Je, děkuju holky. No doufám, že něco seženu. Naložila jsem maso a nemám pytlík. Mám jen ty klasické svačinové sáčky ty tenčí. Napadlo mě to te%d uvařit v takovým tom igelitu v kterém se maso prodává, je to stejně silný jako ten origos, ale je na tom nálepka a nejde mi dolů
ani když to namočíš, tak ta nálepka nesleze?
Ne skoro ne, shora jo, ale zůstává pod tím takový to bílý lepidlo nebo co to je.
@Caty píše:
Ne skoro ne, shora jo, ale zůstává pod tím takový to bílý lepidlo nebo co to je.
to je na nic, tak leda fakt skáknout do obchodu, pro pytlík na tlačenky nebo silnější igelitový pytlíky
Chjo, vopruz. V takovým zapadákově to teda neseženu, ale napadlo mě. Myslíte, že by šel použít pytlík jak bývá na přípravu masa s kořením? Dají se do toho křidýlka, krkovička a tak a dá se to do trouby péct. To by mohlo taky jít ne?
Nemáš třeba takový ty silnější pytlíky do mrazáku? Že bys mohla zkusit dát dva do sebe
.
@Caty píše:
Chjo, vopruz. V takovým zapadákově to teda neseženu, ale napadlo mě. Myslíte, že by šel použít pytlík jak bývá na přípravu masa s kořením? Dají se do toho křidýlka, krkovička a tak a dá se to do trouby péct. To by mohlo taky jít ne?
no to nevím co to udělá
Mám takový silnější svačinový do lednice, to by nmožná mohlo jít ![]()
@Caty píše:
Mám takový silnější svačinový do lednice, to by nmožná mohlo jít
nesmí to být mikroten ten se horkem kroutí, dej dva mělo by to jít, my máme takové s dráčkem jdou i do mrazničky
@wacinka píše:
nesmí to být mikroten ten se horkem kroutí, dej dva mělo by to jít, my máme takové s dráčkem jdou i do mrazničky
Jo, to jsou ty mrazákový, co jsem myslela. V pytlíku je vždycky samolepka dráčka a takové ty zavírací drátky.
Holky, prosím Vás, poradíte? Mám šunkovar a uvnitř se dával takový silnější igelit a do toho to maso, ale manžel mi ten igelit vyhodil ač byl umytý a já nevím čím ho teď můžu nahradit? Klasickým svačinovým sáčkem asi ne, že? Pak se to v tom šunkovaru vaří, takže i ten igelit a nevím co s tím.
Děkuju za rady.