Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Chybí fotka. Ale stejně lepší se zeptat u DR. nebo alespoň v lékárně.
Já tohle mívám v mrazu, když nosím džíny
… Ale raději se poptej u Dr.
Mívám z mrazu. A k tomu mě v jakékoliv jiné, než vlažné vodě pak bolí kůže ![]()
Z mrazu? Opravdu to hodně svědí a jsou to jakoby pupínky na nějakých místech… Moc ven ne hodin jen do krámu nebo jedeme autem.
No já nevím, můj muž občas mívá po slupnutí koupených jahod, mandarinky, pomeranče. Ne vyždycky. Minule se osypal po rádoby ovocném víně.
Já to mám vždy jednoznačně z mrazu - a nedejbože pak vlézt do vany…to bych se zbláznila…
Mne to prijde jako koprivka. V mensi mire to mam po behani na stehnech, hlavne kdyz mam urcite kalhoty. To zmizi.
Prijde mi to jako koprivka, nevim no..zkus fenistil kapky, nebo neco na alrgeii, na namazani fenistil, nebo hydrokortizon (ten je protisvedivy) ale nevim, jak je to s nim pri aplikaci na tak velkou plochu, me treba pomaha i koupel s morskou soli, nejlepe soli z mrtveho more. Myslim, ze se muzes poradit i v lekarne, ale kdyz to bude trvat dyl, stejne musis k doktorovi..me se naposled udelala koprivka klasicky z jahod a trvalo to hrozne dlouho, nez to uple preslo, treba to bylo chvilku dobry a za par dni to zaclo znova
ale to jsem vedela bezpochyby, z ceho to mam
Téměř totožné jsem to mívala v obličeji. Stačilo chvilku venku v nepříznivém počasí, často kombinace chladu a vlhka či opravdu mrazivo. Dr. stanovila Chladová alergie. Měla jsem brát protialerg. léky. Za nějaký čas mne to úplně přešlo.
Ahoj, chci se zeptat objevila se mi tato vyrážka na nohou… Nejhorší je to tady, ale jinak to mám po celých nohou a straně to svědí. Dcera má atopický ekzém, ale ten není nakažlivý, by takže nevím co by to mohlo být… Každým dnem je to o něco horší a trvá to asi 5 dni. Alergie nevím na co by to mohla byt… Popřípadě čím to mám mazat…? Děkuji za rady.
Příspěvek upraven 10.02.21 v 08:03