Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Antonie Bolavá ano TAKY proti alimentum nic nemam, to pro ty co si mysli, ze bych se mela probirat, sami jsme navrhli matce, ze pridame, aby se nemuselo tahat po soudech a nedej boze nedoslo na zoetne doplaceni
@elis_an3 píše:
@chatwenna jo a hadej co i tato super maminka naseho kluka bude zadat o navyseni…a bude ronit slzy jak nema na zivobyti…nikoho jsem univerzalne neoznacila, ze VSECHNY matky, ja napsala, ze ta nase…
Zadat si muze, o co chce. Soud rozhodne, jestli na to ma nebo nema pravo. Od toho tady nejsem ani ja ani ty..
A napsala jsi, ze te dostalo, jak maminky setri cely rok na to, az jejich dite pujde do skoly, skolky… Bylo to ironicke.
Tak si holt predstav, ze je to pravda…
@anickadomnik píše:
@esterka03 omyl my jsme manželé a stejně nemusím příjmy dokládat, soud se mě zeptá ale nemá páku jak to chtít oficiálně potvrdit, takže já můžu říct co chci dokládat nemusím nic. Chtějí vědět jen prům. příjem a počet vyživovacích povinností nic jiného je nezajímá, oboje jim stačí jen říct nic nedokládám
Jeje, to je ale zajímavá informace. To máš nějak ověřené z praxe?
@esterka03 píše:
@chatwenna holka ty ale vůbec netušíš o čem mluvíš![]()
![]()
Za to ty jsi tak moudra, ze to tady vsechny dostava.. ![]()
@chatwenna píše:
No, ale zase… Ja vim, ze maly jde za dva roky do skolky a vim, ze se mi zvysi vydaje. Tak co udelam? Setrim uz ted…Tak by me zajimalo, jestli na to setri i byvaly
nešetří. Já na tohle taky svým dětem nešetřím. Tak nějak doufám, že to zvládnem. Rozpočet upravuji dle aktuálních potřeb
Koukám že už je tu převaha macech, takže to můžu s klidným svědomím pro dnešek zabalit
Dobrou
@chatwenna vztahla sis to opet na sebe…je ti dobre ze? Honem se utikej politovat!!! Ano veta, ze maminky setri cely rok me privedla na myslenku na tu nasi nevim kolikrat to mam opakovat, my kdyz chceme detem neco poridit (nepochybuju, ze do toho zaradim i pomucky) tak setrime a mame nasereno,,na deti"
Příspěvek upraven 22.11.15 v 16:24
@Antonie Bolavá píše:
nešetří. Já na tohle taky svým dětem nešetřím. Tak nějak doufám, že to zvládnem. Rozpočet upravuji dle aktuálních potřeb
No, tak to se pak ale muzete divit, kdyz bude exka zadat aliky zpetne ![]()
@elis_an3 píše:
@chatwenna vztahla sis to opet na sebe…je ti dobre ze? Honem se utikej politovat!!! Ano veta, ze maminky setri cely rok me privedla na myslenku na tu nasi nevim kolikrat to mam opakovat, my kdyz chceme detem neco poridit (nepochybuju, ze do toho zaradim i pomucky) tak setrime a mame nasereno,,na deti" ale je to i na to me, to at se maminka nezlobi, ale jen proto, ze neumi setrit ja nebudu vse davat na jejich dite no ne? A soud posoudi? Chachaaa jen to co je na papire…ze maminka rozhazuje na diskoteky a pak somruje prachy na jidlo u matky, to uz soud nezajima, nejsou svedci, slovo proti slovu…ocividne jsme kazda z jineho brehu (ty mas asi tu,,cest" s neplaticem a my zase s vyderackou) takze se asi nepochopime
Vztahla jsem to na sebe, protoze jsem to napsala ja. To je snad logicke, ne?
@chatwenna necham te v tom, ze je soud spravedlivy ![]()
Příspěvek upraven 22.11.15 v 16:25
@elis_an3 No a co, ze bydli v obecnim byte? To se nesmi…?
A jak ty vis, kolik vydelava…?
@elis_an3 píše:
@chatwenna kdo tady mluvi o vsech matkach, ty se prober…pekne si to na sebe vztahni abys mohla byt spokojenaklidek jo!!! Ja tady zminila tu nasi,,maminku" skvelou, kazdy vikend na diskotece decko pokazde nekde jinde, kdyz ho nemuze strcit nam (jelikoz pritel taky obcas musi vydelavat, kdybys chtela narazet, ze kluk ma i tatinka) ano znam spoustu maminek, co se marne dovolavani alimentu na ktere maji marok, tys zas prozmenu oznacila vsechny otce za neplatice a hodila je do jednoho pytle…precti si to laskave po sobe
hodit je do jednoho pytle je strasne jednoduchy, uz na intru jsem chodila na brigady, vim co je to bida, mam pritele mame se radi, mame spolu dite, jsem na matersky, kazdy mesic hledam a hledam brigady, ano jediny co bylo roznaseni letaku, promin ale 500kc za mesic 10×do tydne ne 6hodin mi nepomuze, nemam hlidani, malej je rad ze chodi, beha nemam hlidani, pomohla bych mu rada, ale timhle si pomuzu ze to budu roznaset mesic a za500?kazdy otec neni stejny, kazda macecha neni hnusna na,,cizi,,deti, ja je tak neberu, kdyz jim neco v noci je, prijdou me vzbudit.mezi nama to vse dela jen ta zhrzena zenska ktera to ani po tech letech nevzdala a hlavne nevzda.chce docilit pouze toho aby tatu a tu zenskou nemeli radi a nechteli k nam.