Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Omlouvam se za anonym ale mam tu dost znamych a nechci, aby nekdo vyzvidal…
S takhle silnymi priznaky bys uz musela mit davno pozitivní test. Muzes si pro jistotu dojit na krev jako samoplatce, kdybys patřila mezi ty vyjimky, kterym se hcg spatne vyplavuje do moci (ale jak tohle funguje jsem se nikdy nezajimala) a uvidis vysledky do par hodin. Jako tehotenske priznaky mi to zni, coz o to, ale opravdu tak pro 7.-8. tt aspon a to bys na testu mela dalnice. Mozna je ale i viroza, pripadne lehce atypicky covid te nenapadl? Slysela jsem o lidech, kteri ho absolvovali převážně s nevolnostmi a unavou ![]()
@Villanelle napadlo me i jestli jsem si neprosla prochlazenyma ledvinama nebo mocovym mechyrem, zhruba tyden zpet jsem mela tmavsi a zapachajici moc ale preslo to, tak jsem to neresila… Ten covid me nenapadl ale spis jsem se drzela tehotenstvi, diky tem priznakum… A nechtela jsem to nejak hrotit pres doktory pred svatkama…
@Anonymní píše:
@Villanelle napadlo me i jestli jsem si neprosla prochlazenyma ledvinama nebo mocovym mechyrem, zhruba tyden zpet jsem mela tmavsi a zapachajici moc ale preslo to, tak jsem to neresila… Ten covid me nenapadl ale spis jsem se drzela tehotenstvi, diky tem priznakum… A nechtela jsem to nejak hrotit pres doktory pred svatkama…
Hele nikdy nevis, bydlis ve meste? Kdyz si zitra skocis do laborky na test hcg, odpoledne bys mela mit vysledek a budes mit aspon jasno v tomhle ohledu a muzes pripadne resit jine priciny. Ony tyhle tehotenske priznaky jako nevolnosti, unava, ztrata energie, odpovidaji bohuzel i kdejake viroze, takze jen na zaklade toho těžko soudit.
@Villanelle zkusim, diky
me zajimalo, jestli to treba nektera z vas nemela taky tak nejak
ale diky ![]()
Taky mám tyto pocity. Já se objednala na gastroenterologii.
Ahoj holky, posledni dva tydny mi je spatne od zaludku, mam pocit na zvraceni ale nezvracim, mam pocit nafoukleho bricha, obcas i prujem… Rano, kdyz jedu do prace premyslim, jestli zastavit a strcit prsty do krku, jak mi neni dobre… Tesim se z prace domu na sve oblibene jidlo ale jakmile si dam par soust, prestane mi to chutnat a zvedne se mi zaludek.. Mam pocit, ze jsem zpomalena, ze nejsem schopna nic poradne udelat.. Pred par dny, kdy mi to zhruba vychazelo na ovu (netestuju a nehlidam si ji), jsem mela pocit, ze mi nekdo rve vajecniky z tela ven a lehce me pichalo ze vsech stran a to trvalo asi tri dny… Mohlo by to byt tehotenstvi? TT jsem delala vcera ale je negativni… Jsem 15 DC ale MS trvala jen dva dny… Obvykle ji mam 6 dni… HA neberu