Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já měla vloni tyhle stavy z nervů, jen jsem neměla zácpu. Každé ráno jsem zvracela celé léto a bylo mi nevolno. Byla jsem pak na gastroskopii, ale nic moc se nenašlo, tak mi řekli, že to mám z psychiky, postupem času se to zlepšilo, ale teď je mi zas někdy blbě od žaludku.
Zrovna nedavno mi bylo mesic takto zle - po kafi - po letech jsem neudrzela chute na uzde. Jak jsi na tom s jidelnickem? Mela jsem asi dvakrat zaludecni neurozu a od te doby mi nedelaji dobre potraviny okyselujici zaludek (sladkosti, kava,…) a to ani v dobe, kdy jsem v nejvetsi pohode.
Taky bych to pripisovala stresu. Nezmenilo se u vas v posledni dobe neco? Mela jsem to podobne, rano jsem nebyla schopna existovat, jist, silene jsem zhubla a to jen kvuli stresu. Vsechno je to v hlave ![]()
Dobrý den,
Už tak týden mě trápí nevolnost. Ráno po probuzení mam pocit na zvracení, vecer mi je lip. Teď mě i začalo bolet cele podbřiško, jak kdyby bylo namozene ale nic vážného nedělám, necvicim ani sem nic těžkého nezvedala. Mam zacpu, byla jsem na velké po 3-4 dnech a to se mi trochu ulevilo. Břicho mam jinak nafoukle. Také mi přijde že mám návaly horka. Netusim cim do bude byt. Dělala jsem si těhotenský test 2 dny po ms a vyšel negativní takže těhotenství to asi nebude. Nejake rady prosím? Děkuji.
Je mi 18