Nevolnosti po tekutinách

Anonymní
7.11.21 07:45

Nevolnosti po tekutinách

Jsem v 6 tydnu, skoro 7 týden. Měla jsem trávicí potíže již před těhotenstvím, ale teď co přišlo je otřesné. Ráno dokud se nenajím (většinou), tak je dobře, jak se najím od té doby je mi špatně, nevolno, když jsem jen na rohlikach, piškotech a bramborech, atd tak to jde. Nejhůře je mi odpoledne a večer. Ale nezvracim, jen mi navaluje. Když pořád něco jim, tak se to nechá nějak snést. Avšak úplně nejhůře je mi po vodě a jiných tekutinách. Prostě jakmile se napiju, i třeba hned ráno, kdy je mi ještě zcela dobře, začne mi být na zvracení a nevolno..a to ihned a fakt hodně. To jídlo nějak zvládám, mi přijde, ale nejde nepít přece? Zkoušela jsem těhotenský čaj, vodu, heřmánkový čaj a meduňkovy.. po všem je mi ještě o mnoho hůře. Máte někdo nějaký tip, co vám pomáhalo? Fakt piju teď hrozně málo uz :think:
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26872
7.11.21 07:53

Musis to vydrzet.
Me byvalo zle asi 5 tydnu. Rano v pohode, kolem 11 mi zacalo byt spatne a trvalo to po zbytek dne :,(
Pij po douskach a jez po troskach. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
7.11.21 07:59

Zkus pivo. v jednu chvili jsem ho snidalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.11.21 08:21

Taky jsem nemohla vodu, ani čaj… Ale pomohl mi džus. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
7.11.21 08:24

Cerny caj, redeny dzus jestli to pujde, zkus treba i teplou vodu, caro nebo proste bily kafe a nebo treba kefir, klidne ochuceny a muzes zkusit naredit mlikem.. to by melo taky trosku tomu zaludku pomoc ho zklidnit. Co kakao?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.21 08:24
@Alyss1 píše:
Zkus pivo. v jednu chvili jsem ho snidalo.

Díky za tip. To jsem nezkoušela :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.21 08:25
@eleonora29 píše:
Taky jsem nemohla vodu, ani čaj… Ale pomohl mi džus. ;)

To zkusím, díky

• Citovat
  • Upravit
3348
7.11.21 08:27
@Anonymní píše:
Díky za tip. To jsem nezkoušela :P

To fakt pomaha. muzes i alko, jedno maly nic neudela. ale nealko funguje taky a ještě ho můžeš vypít „litry“ abys mela tekutiny. Ale me proste pomahala ta hořká chuť, stačilo jedno napití a bylo mi dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.21 08:27
@Leenvecka píše:
Cerny caj, redeny dzus jestli to pujde, zkus treba i teplou vodu, caro nebo proste bily kafe a nebo treba kefir, klidne ochuceny a muzes zkusit naredit mlikem.. to by melo taky trosku tomu zaludku pomoc ho zklidnit. Co kakao?
Černý čaj také zkoušen, a po kefíru je mi hůře.
Ostatní věci jsem nezkoušela, mohu vyzkoušet. Díky
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.21 08:29
@Alyss1 píše:
To fakt pomaha. muzes i alko, jedno maly nic neudela. ale nealko funguje taky a ještě ho můžeš vypít „litry“ abys mela tekutiny. Ale me proste pomahala ta hořká chuť, stačilo jedno napití a bylo mi dobře

Birrela tu mám, jdu na něj :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
2250
7.11.21 08:30
@Alyss1 píše:
To fakt pomaha. muzes i alko, jedno maly nic neudela. ale nealko funguje taky a ještě ho můžeš vypít „litry“ abys mela tekutiny. Ale me proste pomahala ta hořká chuť, stačilo jedno napití a bylo mi dobře

alkohol v tehotenstvi fakt ne..ani sklenicka by nemela byt.. kdyz uz tak nealko. Birel ma uz celkem slusnou sbirku piv a fakt neni potreba pit klasicky pivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.21 08:36
@Leenvecka píše:
alkohol v tehotenstvi fakt ne..ani sklenicka by nemela byt.. kdyz uz tak nealko. Birel ma uz celkem slusnou sbirku piv a fakt neni potreba pit klasicky pivo.

Já jsem abstinent vesměs, takže alkoholický pivo zkoušet nebudu, to by mě po tak dlouhé době sundalo i bez těhotenství :lol:
Dala jsem birrela, tak uvidíme :srdce:

• Citovat
  • Upravit
23983
7.11.21 08:49
@Anonymní píše:
Já jsem abstinent vesměs, takže alkoholický pivo zkoušet nebudu, to by mě po tak dlouhé době sundalo i bez těhotenství :lol:
Dala jsem birrela, tak uvidíme :srdce:

Pokud ti nealko pivo bude dělat dobře, mrkni po obchodech, je spousta nealko piv s různýma příchutěma… 8) Já třeba pivo vůbec nepiju, nechutná mi to, do hospody jezdím autem na kafe a pokec… V létě jsem si dával místo kafe točený nealko grepový a to se dalo, i některý další ochucený byly pro mě jakožto „antipivaře“ pitelný… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
7.11.21 08:52

Zkus rajcatovej dzus, ma zasadity pH, mel by pomahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
7.11.21 08:56

Nepij čaje. Ja v prvním trimestru nesnesla zadne teple piti, caje vůbec. Z čaje zvracim jeste ve třetím trimestru :D stačí si loknout a jde vše ven. Z čisté vody se mi taky navalovalo. Udržela sem spolehlivé colu, tak ta v prvním trimestru jela po litrech, sem tam perlivou magnézii a džus (ale hodně naředěný a jen pomerančový), cokoliv jiného šlo hned ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí