Šíleně ostrá bolest v pupiku

Anonymní
6.11.21 18:30

Šíleně ostrá bolest v pupiku

Ahoj, nejdříve sepíšu můj problém
Již několik let mám problémy s pupikem.. Prostě me to jednou za čas '' chytne '' a začne mě šíleně bolet přímo v pupiku bolest je buď :

• jako kdyby mintam někdo vrazil nůž a bolest projede, až dolů do pupiny a c ru chvíli se nemůžu hýbat a jen čekám, až to přejde
  • jako když mi někdo píchá špendlíky do pupíku a také to projede, až do pipiny a v tu chvíli se nemůžu hýbat a jen brečím, protože bolest je nesnesitelná

Samozřejmě jsem obehala několik doktorů, ale žádný neví, co by to mohlo být.. Chtěla jsem to mit vyřešené dřív, než budu těhotná.. Bohužel, nikdo neví jak a bylo mi řečeno, ze je to asi ze zad ale rehabky nepomohly a pry to bude v těhotenství buď lepší nebo horší.

Teď jsem ale těhotná.. V 5.měsíci a me začaly tyto bolesti každý den a hlavně cely den, od rána do večera. Nemůžu se narovnat ani protáhnout, protože jakmile se natáhne bříško, tak to šíleně bolí… Bolí to také v leze i v sedě, prostě nonstop.. Bojim se hýbat, udělat jakýmkoliv pohyb a mam strašný strach, jak to bude dal, když bříško ještě hoooodne poroste :,( bojím se, ze ta bolest přijde v takové míře, ze to absolutně nevydržím.. Dnes celý den jen brečím.

Jak jste to měly s roztahovanim bříška? Zlepšilo se to treba na nějakou chvíli? Byl nejaky měsíc horší, ci lepší? Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
39
6.11.21 19:22

Ahoj, mrzí mě, jak se trápíš.. Jaké ty vyšetření jsi prošla? Ono od pupku dolů toho není zase tak moc, co by mohlo dělat takové potíže. Nemělo by být nemožné přijít na příčinu… Držím pěsti, ať je lépe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76909
6.11.21 19:28

Mně to zní, jako bys měla pupeční kýlu, ta vyšetření před těhotenstvím kýlu vyloučila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.21 19:33

@Escitalopram prohlížely me na gynekologii, chirurgii, dělali mi Sono břicha, mela jsem jit ještě na hadičky do krku a zadku ale tam mi doktor rekl, ze to s tím nema nic společného.. Nakonec si smenou nevěděli rady a pry to může být ze zad.. Rehabky nepomohli.
@stinga ano, kyla byla vyloučena :nevim:

• Citovat
  • Upravit
312
6.11.21 19:33

Ty jo. Teď jsi mi připomněla něco, čím jsem trpěla a živě si vybavuji tu bolest. U mě to souviselo se stravou a od doby, co se stravuji zdravě, jsem to asi nezažila. Řešila jsem to tehdá i na gastru a musela jsem se vyhýbat smaženému jídlu a omezit bílé pečivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.21 19:38

@Pandemie ronje divné.. Ja dlouho neměla žádné smažené jídlo, tak nevím, zda to muze byt tím

• Citovat
  • Upravit
39
6.11.21 19:39
@Anonymní píše:
@Escitalopram prohlížely me na gynekologii, chirurgii, dělali mi Sono břicha, mela jsem jit ještě na hadičky do krku a zadku ale tam mi doktor rekl, ze to s tím nema nic společného.. Nakonec si smenou nevěděli rady a pry to může být ze zad.. Rehabky nepomohli.
@stinga ano, kyla byla vyloučena :nevim:

A krev na potravinové intolerance někdo bral? Mě něco podobného dělalo mlíko.. Vypil jsem mlíko, nebo pak si už stačilo třeba tvarohový koláč a dostal jsem od pupku dolů takovou křeč, že to nešlo vydržet.. Ale na to by snad pomysleli před tou indikovanou gastro / kolonoskopií

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.21 20:06

@Escitalopram o tom mi nikdo nic neříkal.. A nemam pocit, ze mi to dwla u jídla.. Spis nejake vazy, svaly nebo tak něco

• Citovat
  • Upravit
175
6.11.21 22:13

Presne tohle mivam z pupeční kýly, kterou mi před těhotenstvím odmítli odstranit a teď v 6. měsíci mi taky dá občas zabrat, dikybohu ne pravidelně. Ale pokud ji Ty máš vyloucenou, tak to teda nevím. Já jen vím, že já sama ji mám sotva hmatatelnou, pár mm, ale pupku se i přesto nedá ani dotknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.21 22:17

@PaniGibonova tak to jsme na tom podobně, me ji vyloučily.. Hlavně mi ty bolesti trvají cca 10 let, takže kdyby to kyla byla, tak uz by byl asi průser.. Me ro dnes trvá dopravu cely den, bez jediné přestávky :(

• Citovat
  • Upravit
76909
6.11.21 22:19

@PaniGibonova že jo, právě babička měla pupeční kýlu a ty bolesti popisovala úplně stejně jako zakladatelka,
@Escitalopram mléčná intolerance mně také napadla, protože to zas má mamka, ale to bolí skoro celý spodek břicha, není to tak koncentrované na pupík :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
6.11.21 22:39
@Anonymní píše:
@PaniGibonova tak to jsme na tom podobně, me ji vyloučily.. Hlavně mi ty bolesti trvají cca 10 let, takže kdyby to kyla byla, tak uz by byl asi průser.. Me ro dnes trvá dopravu cely den, bez jediné přestávky :(

Taky tu kylu mám spoustu let, jen jsem to začala řešit až před otehotnenim. Ale stejně k ničemu, když to doktoři odmítli řešit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
6.11.21 23:10

Já mám stejne bolesti akorát v podbřišku… U mě jsou to srusty… Stačí chronicky slepak, jakákoli operace v břiše a někdy ani to ne aby vznikly… Já skoncila až na laparoskopii kde mi srusty odstranili, zaplatila jsem si speciální gel který ztěžuje vzniku nových srustu a od té doby mám skoro pokoj… Ale trvalo to 15 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.21 23:14

@PaniGibonova @píďalka0484
Ja to mam proste v pupiku a kylu vyloučily.. Uz hodinu ležím v posteli a brečím, protože to strašně bolí a nemůžu ani ležet :,(

• Citovat
  • Upravit
415
6.11.21 23:19
@Anonymní píše:
@PaniGibonova @píďalka0484
Ja to mam proste v pupiku a kylu vyloučily.. Uz hodinu ležím v posteli a brečím, protože to strašně bolí a nemůžu ani ležet :,(

Jako můžou to být srusty, vazy, ale klid e i slepak, který je v těhotenství posunuty a může bolet skoro kdekoli… Já bych asi jela do nemocnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí