Nevycházím s penězi, práce společnice

33
27.8.22 00:55

Nevycházím s penězi, prace společnice

Dobrý večer. Nemám si s kým o tom popovídat a tak se obracím na Vás. Je mi 38, mám dvě děti, syna 13, dcerku 9let. Manžel se se mnou předloni rozvedl, zbyly na mě nějaké dluhy a já nevím jak dál… Pracuji v administrativě v malé firmě a abych vyšla s penězi chodím na zavolání uklízet do místní hospody. Nějak to zvládám, ale teď mi zvedli zálohy na energie a tak bych musela vydělávat (chodit do práce) snad pořád. Po rozvodu jsme se s dětmi velmi uskromnili, ale poslední dobou nám stouply náklady tak, že fakt nevycházím. Ještě mám nějaké úspory, ale donekonečna to nepůjde. Tolik popis mé situace. No a jak to tak bývá, zasáhla náhoda a potkala jsem spolužačku že základky, kterou jsem viděla naposledy před pár lety na třídním srazu a v tu dobu na tom byla asi tak jako já teď. Teď je ale evidentně spokojená. Daly jsme si kávu, já se jí svěřila a ona mi řekla co dělá. Pracuje jako společnice v jednom nočním klubu. Já vykulila oči a dál neměla slov. Dál mi jen řekla, že to není tak jak všichni známe z televize, že má normálně rozepsané služby a všichni se k ní chovají slušně, že tam chodí jako normálně do práce. Nabídla mi, že bych si klidně i v mém věku a s mojí postavou (jsem trochu oplácaná) mohla občas přivydělat hezké peníze. I přesto, že nejsem žádná puritánka a chlapy jsem měla vždy ráda, nevím, jestli bych to zvládla, ale… Od té doby mi to nejde z hlavy a pokud to takhle půjde dál, tak se jí pořádně zeptám, jak to tam chodí a uvidím. Máte některá nějakou podobnou zkušenost? Neodsuzuje mě, nevím jak dál. Děkuji Diana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5633
27.8.22 01:28

Strašně by ti to zamávalo se sebeúctou, poškodilo psychiku. Společnice je prostitutka. Tohle fakt ne. Nikdy nedělej něco, za co by se tvoje děti musely stydět. Vždy je jiná cesta. Až půjde do tuhého, obrať se na vaši místní občanskou poradnu, pomohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.8.22 01:59

Jsem fakt zoufalá a nevím jestli by má psychika a sebeúcta utrpěly když už teď jsem psychicky na dně a sebeúctu nemám skoro žádnou… Nechci se před svými dětmi stydět a nechci aby se ony styděly za mě, ale už teď se stydím já, když jim nemůžu dopřát nejen co by chtěly, ale už ani to co by potřebovaly… Neznám nikoho komu by občanské poradny pomohly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.22 02:20

Nemáš strachch, že tě někdo pozná, případně potkáš souseda? Jinak tě ale chápu, doba je šílená, navíc matka cce dětem dopřát, sama mám 2… Co zkusit neco na internetu. I když doma s dětmi to nejde.. Já kdysi dělala livechat a jak se píše výše, s psychikou mi to trochu zamávalo, a to na mě nikdo nesahal dělala jsem, co jsem chtěla, měla jsem to fakt vysoké výdělky cca 100 - 200 tis měsíčně, nevím, jak to funguje teď.
Hodně štěstí při rozhodování. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
33
27.8.22 02:35

Práci na internetu nevěřím, navíc to moc neumím. V práci ano, to na PC běžně pracuji, ale nemám ani facebook, jen mail a Whats app… Ten klub je prý fakt takový rodinný, bez drog a prý tam pravidelně chodí zdravotnice… Asi by to bylo zpočátku těžké, ale ta spolužačka byla vždy taková puťka, skoro ušlápnutá a teď úplně rozkvetla. Potkat někoho známého, to se moc nebojím, pocházím zdaleka a tady jsem jen pár let a nemam zde žádné přátele. Proto taky píšu sem na eMimino. Navíc ten klub je asi 30 km daleko a nechá se tam být třeba pár dnů, prý tam mají společnice svůj pokoj na přespání.. Holky fakt nevím, láká mě ta pohoda té spolužačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.22 06:09

Kolik ex plati alimenty? Co pozadat o jejich zvyseni? Mas prispevek na bydleni? Zkus se zeptat o pomoc treba Klubu svobodnych matek, jsou i ruzne charity, potravinove banky…

• Citovat
  • Upravit
12625
27.8.22 06:58
@Diana Malá píše:
Dobrý večer. Nemám si s kým o tom popovídat a tak se obracím na Vás. Je mi 38, mám dvě děti, syna 13, dcerku 9let. Manžel se se mnou předloni rozvedl, zbyly na mě nějaké dluhy a já nevím jak dál… Pracuji v administrativě v malé firmě a abych vyšla s penězi chodím na zavolání uklízet do místní hospody. Nějak to zvládám, ale teď mi zvedli zálohy na energie a tak bych musela vydělávat (chodit do práce) snad pořád. Po rozvodu jsme se s dětmi velmi uskromnili, ale poslední dobou nám stouply náklady tak, že fakt nevycházím. Ještě mám nějaké úspory, ale donekonečna to nepůjde. Tolik popis mé situace. No a jak to tak bývá, zasáhla náhoda a potkala jsem spolužačku že základky, kterou jsem viděla naposledy před pár lety na třídním srazu a v tu dobu na tom byla asi tak jako já teď. Teď je ale evidentně spokojená. Daly jsme si kávu, já se jí svěřila a ona mi řekla co dělá. Pracuje jako společnice v jednom nočním klubu. Já vykulila oči a dál neměla slov. Dál mi jen řekla, že to není tak jak všichni známe z televize, že má normálně rozepsané služby a všichni se k ní chovají slušně, že tam chodí jako normálně do práce. Nabídla mi, že bych si klidně i v mém věku a s mojí postavou (jsem trochu oplácaná) mohla občas přivydělat hezké peníze. I přesto, že nejsem žádná puritánka a chlapy jsem měla vždy ráda, nevím, jestli bych to zvládla, ale… Od té doby mi to nejde z hlavy a pokud to takhle půjde dál, tak se jí pořádně zeptám, jak to tam chodí a uvidím. Máte některá nějakou podobnou zkušenost? Neodsuzuje mě, nevím jak dál. Děkuji Diana

Urcite si zdravotnice prividelavaji jako sexspolecnice silne pochybuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.8.22 07:03
@Diana Malá píše:
Práci na internetu nevěřím, navíc to moc neumím. V práci ano, to na PC běžně pracuji, ale nemám ani facebook, jen mail a Whats app… Ten klub je prý fakt takový rodinný, bez drog a prý tam pravidelně chodí zdravotnice… Asi by to bylo zpočátku těžké, ale ta spolužačka byla vždy taková puťka, skoro ušlápnutá a teď úplně rozkvetla. Potkat někoho známého, to se moc nebojím, pocházím zdaleka a tady jsem jen pár let a nemam zde žádné přátele. Proto taky píšu sem na eMimino. Navíc ten klub je asi 30 km daleko a nechá se tam být třeba pár dnů, prý tam mají společnice svůj pokoj na přespání.. Holky fakt nevím, láká mě ta pohoda té spolužačky.

bohužel, jsi velmi, velmi naivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
27.8.22 07:11

Kdyby výdělky byly 100-200 tis měsíčně, tak do toho jdu taky, chci doplatit hypoteku. :mrgreen:
Ale myslím, že v dnešní době už to takto nefunguje… :think:
Až to zkusíš, písni, co ekonomicky znamená “pohoda.” Pro zajímavost. Já bych na to neměla, nesnesla bych pocit, že “něco musím,” protože by šlo o prach obyčejný obchod.
V účetní hantýrce tzv.: má dáti, dal… :mrgreen:
Sorry, nechci zlehčovat, no judgement. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35949
27.8.22 08:28
@lilith1 píše:
Urcite si zdravotnice prividelavaji jako sexspolecnice silne pochybuji.

Zdravotnice tam nechodí šlapat, ale dělat svou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
27.8.22 08:39
@JancaS84
@JancaS84 píše:
Zdravotnice tam nechodí šlapat, ale dělat svou práci.

A to je tedy konkretne co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42537
27.8.22 08:45

Zakladatelko, každá mince má dvě strany, nad tím se zamysli… Čím je ta finanční pohoda asi vykoupená… A přísloví mé babi.. Jednou ku. va, vždycky ku. va. Myslela bych na děti, nesnesla bych, kdyby se to jednou dozvěděly.

Příspěvek upraven 27.08.22 v 08:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
27.8.22 08:50
@Anonymní píše:
Nemáš strachch, že tě někdo pozná, případně potkáš souseda? Jinak tě ale chápu, doba je šílená, navíc matka cce dětem dopřát, sama mám 2… Co zkusit neco na internetu. I když doma s dětmi to nejde.. Já kdysi dělala livechat a jak se píše výše, s psychikou mi to trochu zamávalo, a to na mě nikdo nesahal dělala jsem, co jsem chtěla, měla jsem to fakt vysoké výdělky cca 100 - 200 tis měsíčně, nevím, jak to funguje teď.
Hodně štěstí při rozhodování. :kytka:

Pokud potká souseda, tak se s tim soused nikde chlubit nebude :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
27.8.22 08:53

Za mne je to fajn přivýdělek určite. Ja tyhle ženy neodsuzuji. Pokud ti to pomuze s budou se k tobě chovat slušně.. proč ne :nevim:. Nejvetsi problem s timhle maji žensky.., a ktera z nich tě živí??? Žádná.. Na jejich nazoru nezáleží. Děti se s tim srovnaj. Připrav je navto, ze lidi umi byt psychické zrůdy a nauč je to hazet za hlavu. Za mne good :palec:
Je to ostuda tvyho ex, že to nechal dojit takhle daleko. Ne tvoje. Jsou to šmejdi, tak z nich vytahej prachy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
27.8.22 08:57
@Anonymní píše:
Hodně štěstí při rozhodování. :kytka:

Mamo vcera jsem byl v night klubu a víš kdo tam byl …? :P ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí