Nestačí nám peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Doe_Jane píše:
proč asi máš nedonošené dítě co… nechceš se nad sebou trochu zamyslet? krabičku na den a půl? wtf?
Měla jsme zato, že to prokouří oba dva najednou tu krabku a půl. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To nemůže předepsat nějaké které pojišťovna proplácí? Vždyť to pak postrádá smysl ![]()
Osobně doporučuji si opravdu všechno psát. Já si píšu už jen rámcově, vynakládám v podstatě podobně, dražší věci občas jsou, to beru z rezervy. Bez rezervy a půjčovat si, to bych nemohla existovat.
Obvykle v době RD jsem měla pro sebe a dvě děti 6000. Jestli pro čtyři máte 20, tak máte někde černou díru ( pokud nedokážete kouření omezit nebo ukončit, tak než si půjčovat, tak ať na to chlap nebo ty vydělá bokem, na koníčky a záliby to tak bývá, když se jich člověk nechce vzdát, brát z nutných potřeb není řešení)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera je nedonošená kvůli preeklampsii, vy už nevíte kam rýpnout. Je to k smíchu. Sama jsem sem psala, že zbytečný výdaje jsou za cigerety. Vím to
. Já sama jsem kouřila dvě krabičky denně ted to kouřím tři dny. Omezila jsem se dost. V těhotenství jsem vůbec nekouřila a ty dluhy a problémy tu byli také.
- Citovat
- Upravit
@hudečice píše:
Měla jsme zato, že to prokouří oba dva najednou tu krabku a půl.
i taaaaak
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dcera je nedonošená kvůli preeklampsii, vy už nevíte kam rýpnout. Je to k smíchu. Sama jsem sem psala, že zbytečný výdaje jsou za cigerety. Vím to. Já sama jsem kouřila dvě krabičky denně ted to kouřím tři dny. Omezila jsem se dost. V těhotenství jsem vůbec nekouřila a ty dluhy a problémy tu byli také.
A kolik tedy měsíčně dáte za ty půjčky (ptám se už potřetí)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Doe_Jane a nechceš mi jich par poslat poštou když ti to tak jde?
Pro zakl. Sepiš si výdaje a pak uvidíš kde ušetřit. A začni s tím hned
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hudečice píše:
Každý krabičku na den a půl, ne dohromady.
Kolik teď stojí..80-100? Takže dohromady 400 na tři dny
Mazec když se to sečte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dcera je nedonošená kvůli preeklampsii, vy už nevíte kam rýpnout. Je to k smíchu. Sama jsem sem psala, že zbytečný výdaje jsou za cigerety. Vím to. Já sama jsem kouřila dvě krabičky denně ted to kouřím tři dny. Omezila jsem se dost. V těhotenství jsem vůbec nekouřila a ty dluhy a problémy tu byli také.
k smíchu? mi je spíše k pláči taková matka…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No k smichu to je. ALE ne tobe.
Promin, ale skucet nad cenou mlika, kdyz prokourim tisice a k tomu si pujcovat, tak to musi byt člověk slabomyslnej anebo rovnou blb.
Fakt ne im, co tu cekas za rady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová Předepisuje,ale to které předepisuje už není na trhu, takže kupujeme jiné, na které pojištna nepřiplácí. Je za 425 kč. Malá jí dost. Týdně kupujem tak dvě až tři krabice…
Syn byl taky jedlik, take vypil hodne mleka
V tomto veku ona pije jenom to, tak se to nasklada, no, ale neboj, nebude to navzdy, za chvilku zacnete prikrmy ![]()
Hele, na rodicaku se omezit musi kazda rodina, pokud nejste Babisovci nebo nekradete
Myslim si, ze bez omezeni utraceni to nepujde a to vis no, bude to bolet… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hudečice píše:
Nn, kazdy si dopra vic jak krabku za 2 dny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše:
Každý krabičku na den a půl, ne dohromady.
Kolik teď stojí..80-100? Takže dohromady 400 na tři dnyMazec když se to sečte.
Ale hlavne, ze resi cenu UM ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jak rikam, utraceci schovavaji penize pred sebou na sporici ucty. Nechas si urcitou castku, s tou musis vyjit. Nemuzes pak bez rozmyslu koupit vsehcno, co chces. Kdyz penize nutn epotrebujes, mas je do dvou dnu na beznem ucte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Doe_Jane píše:
Já mám třeba štěstí na losy, vždy když si koupím jeden druh losu, za stovku, tak tam mám minimálně 300 Kč, kdybych nebyla poseroutka a koupila si za celou výplatu losy tak bych byla asi v balíku při mém štěstíale kolikrát prostě koupím tři losy a mám tam 3 tisíce
tak můžeš zkusit koupit los
Dobrá rada na cestu do pekla. Od sousedky tchyně takhle v losech prosázela byt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jipo píše:
Dobrá rada na cestu do pekla. Od sousedky tchyně takhle v losech prosázela byt.
tak to je každého problém
to mi cesta do pekla přijde i alkohol nebo jiné drogy když se to přežene ![]()
- Citovat
- Upravit