Nevystojím tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3608
29.5.19 12:39

@Hanka1 to ani já ne, mě točí když k nám přijede máma s manželem, nabízím jim pití dají si kafe a nic víc nikdo nechce a za chvíli její manžel vyskočí v lince si vezme skleničku a v lednici minerálku pro mě je návštěva a může snad říct :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.5.19 13:24

@lilith1 Nezamena ze pokud je byt pritele tak zakladatelka bude drzet pusu co to jako je?? 8o Nekdy se domluvit s tchýni proste nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
29.5.19 13:27
@terynka006 píše:
@Ou no u nás to úplně nesedí tchyně je dost dominantní a já teda rozhodně ne :lol: hrozně nerada se hádám a radši ustoupím abych měla klid :mrgreen: tak jsme asi výjimka potvrzující pravidlo :lol:

Manželova matka je fakt psycho a vždy o mě měli zájem kluci, jejichž matky považuji za minimálně psychicky nevyrovnané. Kromě jedné teda, ta byla zlatá. Tak doufám, že jsem také výjimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
29.5.19 13:33

A nebojíš se, že její syn bude taky jednou po bytě sypat sůl a jinak čarovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
29.5.19 13:56
@Anonymní píše:
@Lalelale kež by ji bylo 90,všichni mi řikaji, neboj ona tady věčně nebude, ale za pár to taky nemá

To myslis vazne? 8o 8o 8o Aby tady nebyla dele nez ty :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
29.5.19 14:08
@Anonymní píše:
@Lalelale kež by ji bylo 90,všichni mi řikaji, neboj ona tady věčně nebude, ale za pár to taky nemá

Spoléhat na toho je opravdu ubohé, bez ohledu na to, jak se tchýně chová. Problém totiž není v ní, ale ve tvém chlapovi, který se s tím neumí vypořádat. Můj názor: buď se s ním rozejdeš a najdeš chlapa, co má normální vztah s mámou a jehož matka je normální, nebo s ním zůstaň a dalších 40 let se doma kvůli tchýni rozčilujte a čekejte, až paní konečně zemře. Utekla bych od něj, dokud nejsou děti.

• Citovat
  • Upravit
4672
29.5.19 14:13

Tohle nemůžeš vyhrát. :nevim: (Nesype tam tu sůl proti tobě? :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
29.5.19 14:20
@stín katedrál píše:
Tohle nemůžeš vyhrát. :nevim: (Nesype tam tu sůl proti tobě? :mrgreen: )
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
29.5.19 14:40

Zakladatelko, jak se k tomu staví přítel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.19 14:50
@Barry1997 píše:
Zakladatelko, jak se k tomu staví přítel?

Jak řikam zastavá se jak matky tak mě neví na čí straně má stát, ale nikdy to nebylo tak abychom se vșichni dokázali shodnout na nějakejch pravidlech prostě ona je starší, a,měla být moudřejší ale ona narušuje soukromý a já si to nenechám libit, a když chodí někdo přes mrtvoly, tak se neznám

• Citovat
  • Upravit
26747
29.5.19 14:54
@Venetia píše:
asi bych se odstehovala… a přítel at si to s matkou pořeší a rozhodne se co chce…tohle bych teda nesnesla

Jenže synovi to nejspíš nevadí :D já nevím, proč se musí používat slovo závislá. Oni jsou si blízcí, mají se rádi, navštěvují se, pak přijde nějaká dvacetiletá chytracka, další v řadě, a maminka se synem pálí mosty? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
29.5.19 14:57

@Bubla_Bučková přece není potřeba pálit mosty já mám se svojí mámou vztah super vidíme se jednou týdně, klíče od našeho bytu nemá, my od jejího taky ne, a když přijde doma taky neuklízí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
29.5.19 15:07
@Bubla_Bučková píše:
Jenže synovi to nejspíš nevadí :D já nevím, proč se musí používat slovo závislá. Oni jsou si blízcí, mají se rádi, navštěvují se, pak přijde nějaká dvacetiletá chytracka, další v řadě, a maminka se synem pálí mosty? :nevim:

Tak musí být ten syn co k čemu a s oběma babama si to vyřešit, říct svou představu…a někdo komu se to nelíbí holt vypadne z kola ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.5.19 15:30

@Bubla_Bučková To jw hezke ze jsou si blizci a maji se radi to same ma zakladatelka s pritelem… může se stat ze tchyne bude do bytu lezt porad a synacek nakonec zustane stary mladenec jelikoz ho zadna zenska nebude chtit protoze mu maminka bude neustale narusovat soukromí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.19 15:40

Pokud je doma uklizeno tak vím ze u nas byla tchýně. Taky mě umí vytočit. Řekne ze bude malovat a pak dodá,, u vás v obýváku".

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová