Nevystojím tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26864
29.5.19 17:28

A co kdyz je to takto:
Mama: Tak co, jak to vidis do budoucna? Co svatba? Deti?
Syn: No vis mami, ja ti uplne nevim, jestli s xy chci byt cely zivot. Ona je fajn, je mi s ni dobre, ale fakt nevim. Tak uvidime, jo? Zatim zadne deti ani svatba.

Proc to chlapec hraje na obe strany? Mama je jista.

No a ted je po operaci, tak se nedivte, ze za nim mama chodi kazdy den. Copak vy byste se o sve dite, byt uz dospele (kolik je jim vlastne let?), nebaly a nezajimaly? Ja ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
30.5.19 00:15

Mila zakladatelkou, jak já ti rozumím.
S byvalim přítelem jsem též bydlela v jeho baráku, kde žila i jeho matka. Nikdy víc co já jsem zažívala. Neskutečný její nálady, jak přítele navadela proti. Naštěstí se me tedy vždy zastal.
Manžel ji umřel, ma sice 4 děti ale ten můj bývalí byl její nejlepší syn, takže b, la na něm závislá a nedokázala si představit ze tráví čas semnou a ne s ni tolik kolik by si představovala…tenkrát to začalo, když jsem se přestěhovala k ním. prvně to klapalo, než jsem pochopila o co go a začala jsem se od ni oddalovat. To byly její hysterické výlevy po celém baráku křik například jak si mohu dovolit si jít po obědě lehnout a podobně prostě hovadiny. Druhy den přišla s brekem jak se mi moc omlouvá a takhle to bylo dokola.
Došlo to do toho stadia, ze jsem se sbalila a odešla jsem od nich…(pravda, mela jsem s přítelem dlouho neshody)
A odstěhovala jsem se do bytu. Pak jsme se k sobě vrátili a on se ke me nastěhoval a maminka se začala k nám vtirat do bytu. Řekla jsem mu, ze si nepreji aby byla na návštěvě když jsem doma já.
Jsou to asi 2 roky a odešla jsem od přítele úplně. A řeknu, ze nikdy vic…maminka od nynějšího už manžela je k nezaplacení…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80109
30.5.19 10:52

@terynka006 Ano ty máš tenhle vztah a ni mají jiný, co na tom? Jim by zase třeba nevyhovoval tvůj vztah. A co kdyby partner tě nutil do toho dát mámě klíče a navštěvovat se denně? Nechápu. A my třeba máme klíče od syna i dcery a oni od nás. A jak se to občas hodí - potřeba pohlídat poštu, řemeslníka, vyzvednou děti anebo když některý z nás klíče zabouchne doma. Jo a klidně při hlídání dětí uklízím nebo peru nebo žehlí. Je to pomoc, ne vměšování se do chodu rodiny ani vyčítání. Oni pomáhají nám, my jim, jak kdo může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
30.5.19 11:26

@inkakřivák já neříkám že to je špatně říkám že chápu zakladatelku a to bez ohledu na to či je byt, ona tam s ním žije tak se na tomhle měli dohodnout protože v bytě má svoje věci i ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.19 11:40
@Leontys píše:
Mila zakladatelkou, jak já ti rozumím.
S byvalim přítelem jsem též bydlela v jeho baráku, kde žila i jeho matka. Nikdy víc co já jsem zažívala. Neskutečný její nálady, jak přítele navadela proti. Naštěstí se me tedy vždy zastal.
Manžel ji umřel, ma sice 4 děti ale ten můj bývalí byl její nejlepší syn, takže b, la na něm závislá a nedokázala si představit ze tráví čas semnou a ne s ni tolik kolik by si představovala…tenkrát to začalo, když jsem se přestěhovala k ním. prvně to klapalo, než jsem pochopila o co go a začala jsem se od ni oddalovat. To byly její hysterické výlevy po celém baráku křik například jak si mohu dovolit si jít po obědě lehnout a podobně prostě hovadiny. Druhy den přišla s brekem jak se mi moc omlouvá a takhle to bylo dokola.
Došlo to do toho stadia, ze jsem se sbalila a odešla jsem od nich…(pravda, mela jsem s přítelem dlouho neshody)
A odstěhovala jsem se do bytu. Pak jsme se k sobě vrátili a on se ke me nastěhoval a maminka se začala k nám vtirat do bytu. Řekla jsem mu, ze si nepreji aby byla na návštěvě když jsem doma já.
Jsou to asi 2 roky a odešla jsem od přítele úplně. A řeknu, ze nikdy vic…maminka od nynějšího už manžela je k nezaplacení…:)

Jj tak to je taky tak přijde na návštěvu huláká na celý byt jen jenom ječí a ječí, musim si vždy dát panáka na uvolnění. Už začala chodit i 2 x denně ráno když se probudim a večer když přijdu z práce :cert:

• Citovat
  • Upravit
26569
30.5.19 12:16

2× denne a po navsteve panak? No, tak to brzo nebudes mit problem s tchyni, ale s necim uplne jinym… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
30.5.19 12:30
@Anonymní píše:
@Lalelale kež by ji bylo 90,všichni mi řikaji, neboj ona tady věčně nebude, ale za pár to taky nemá

Hustá drsňačka, viď? 8o
No, jak píše @Ou - když se sejdou dvě podobné, je to průšvih a jediný, koho tam lituju, je tvůj přítel. Obě jste sociálně zdatné jak patníky u cesty. Ohleduplnost nulová.
Chodí tam takhle od začátku, nebo teď po jeho operaci?
On je s ní v bytě, kde začne pobíhat a přerovnávat police a nic jí neřekne? Nevadí mu to?

Píšeš, že přítel s tvým názorem na chování mámy souhlasí - nezvládli byste se domluvit, všichni 3 si sednout a říct si, co je pro vás už přes čáru? Pár základních pravidel… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.5.19 12:41
@Anonymní píše:
Jj tak to je taky tak přijde na návštěvu huláká na celý byt jen jenom ječí a ječí, musim si vždy dát panáka na uvolnění. Už začala chodit i 2 x denně ráno když se probudim a večer když přijdu z práce :cert:

no tak to bych byla radsi rozvedena nez alkoholicka… :roll:

• Citovat
  • Upravit
26864
30.5.19 13:26
@Anonymní píše:
Jj tak to je taky tak přijde na návštěvu huláká na celý byt jen jenom ječí a ječí, musim si vždy dát panáka na uvolnění. Už začala chodit i 2 x denně ráno když se probudim a večer když přijdu z práce :cert:

Tak najdi jine bydleni, odstehuj se, treba pritel pujde s tebou, a mas vystarano. Do sveho bytu nemusis poustet kazdeho.

Proste te nema rada. Pokud s pritelem zustanes, tak to musis prijmout jako fakt. Ona nema rada tebe, ty nemas rada ji, ale obe mate rady stejneho muze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80109
30.5.19 15:18
@terynka006 píše:
@inkakřivák já neříkám že to je špatně říkám že chápu zakladatelku a to bez ohledu na to či je byt, ona tam s ním žije tak se na tomhle měli dohodnout protože v bytě má svoje věci i ona.

To jistě, měli by se dohodnout, ale bohužel se nedomluvili. Takže jedině sednout s chlapem a hledat kompromis. A pozor kompromis pro mne není vyrazím s babou dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
30.5.19 19:12
@Anonymní píše:

Ona ma klice od bytu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.19 22:39
@Leontys píše:
Ona ma klice od bytu?

Ano

• Citovat
  • Upravit
80109
31.5.19 10:27

Klíče jí tedy vezmi anebo vyměn zámek. Případně dej na dveře zástrčku, at si chodí když nejsi doma, ale když jsi, tak to zavři. Ovšem nejlepší by bylo domluvit se s manželem na kompromisu a ten babičce předestřít a trvat na dodržování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
31.5.19 10:48
@inkakřivák píše:
Klíče jí tedy vezmi anebo vyměn zámek. Případně dej na dveře zástrčku, at si chodí když nejsi doma, ale když jsi, tak to zavři. Ovšem nejlepší by bylo domluvit se s manželem na kompromisu a ten babičce předestřít a trvat na dodržování.

jenze ten byt je pritele a ten sam dal matce klice. Takze tezko si zakladatelce rekne matce o klice, když ji tam nepatri ani klika od dveri…navíc matka tam chodi, když zakladatelka není doma…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová