Newborn - plenky pro novorozence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1049
21.1.16 12:36

Mame Naty a Max. spokojenost…zatim 1, necela 4kg…a jsou super..nesmrdi, malej není opruzenej..nicmene bych řekla, ze oproti Pampers jsou maličko menší..brzy prejdeme na 2…Jinak 1 jsme využili tak 5 balicku, malej je prutokovej, takže furt prebalujeme..nachystane jsme měli balíčky 2…jsou to menší baleni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
21.1.16 13:15

Holky, ty malý plenky mají všechny vykrojení na pupík? Pampers Premium care mají teď v Kaufland letáku, ale na diskuzích jsem se dočetla, že je to nějaký nový druh bez síťky a protíkají. Ale někdo je zas chválí… ach jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.1.16 13:25

Já už teda nevím, jak Pampers konkrétně, ale pamatuju si, že i ty plenky s tím vykrojením jsem přehýbala, protože ta plena byla vysoká a k tomu pupíku prostě dosáhla. Zrovna to vykrojení mi nepřijde jako nějaké velké plus u plen.

• Citovat
  • Upravit
72725
21.1.16 13:29
@LauraLola píše:
Ahoj, jaké plenky se vám osvědčily pro novorozence? Některé prý mají vykrojení na pupík, ale jsou to všechny newborn? Nebo musí být nějak označené? Nevím, jestli Pampers, Tesco… A nějaké neparfémované, nedráždivé (ne látkové ;) ). Chtěla bych si udělat zásobu, ať to pak nemusím řešit s miminkem. Kolik balíků jste spotřebovali, než jste přešli na větší? Děkuji

ani jedny, kluk se mi do nich nevešel - doporučuju - nedělej zásoby, né vždy se to vyplatí.. :think: my využili tzv. newborn pouze v porodnici, pak jsem zbytek rozdala - prostě mu nebyly..

Příspěvek upraven 21.01.16 v 13:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
21.1.16 13:29

Jj, take jsem predni dil ohybala. happy maji urcite vykrojeny, pampersky si nejsem jista, aso taky. Meli jsme premiovky, sitku mely a neprotekaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
21.1.16 13:40

Holky moc děkuji, koupím jen od každého balík a když tak potom přikoupím. Ono je tam těch plenek hodně a dokoupíme až po návratu z porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.4.16 22:29

Holky zkoušel jste nekdo tesco a albert newborn plenky? :kytka: konkrétně tyto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.4.16 13:37

My měli u Apolináře Bella Happy, ale jen na první den. Pak jsem si nechala přinést PAmpers Premium, které jsme používali ve vel. 1 a 2. Pak jsme přešli na zelené Pampers Active Baby, které používáme dodnes. Pampers jsou perfekt, nedám na ně dopustit. Zkoušela jsem i jiné levnější značky, no name, ale vždy jsem s nimi měla nějaký problém. Takže vyhledávám akce na Pampersky..skoro vždy nějaká v okolí je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.1.19 15:27

Shrnutí

Ahojte, prohledávám net a dělám si poznámky. Ze všech příspěvků tady jsem udělala tento výcuc:
Pleny
Newborn - pouze menší děti, někdy vykrojené jindy ne
Bella Happy - nižší než Huggyes a Pampers, bez parfemace - akce v Albertu, ok
Huggyes superflex - s gumičkou, vyšší, ok
Pampers 1 Newborn - fajn ale bez gumičky, vysoké, často akce Kaufland, Teta drog., ok
Pampers sleep and Play - moc tenké
Pampersky activ baby - bez gumičky
Pampers Premium Care 1 - měkké, ok
Pampers zelené Active Baby - ok
Pampers bílé sensitiv - indikátor moči, ok
Pampers 3 - ok
Fixies - vykrojené (bacha když jsou větší sunou se nahoru), jedna alergie, o něco větší než Pampers a měkčí, ok
Fixies New Life - ok
Tesco fialové- s gumičkou
Babylove DM - bez gumičky, ok, menší než Pampers, neparfemované, DM slevové kupony
Rossmann newborn - s gumičkou, ok
Babydream z Rossmann - bez parfemace, ok
Cien Lidl - s gumičkou, ok
Nappy 1 - ekologické plenky, užší, menší než Pampers, ok

Jdu dál doplňovat poznámky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
20.1.19 16:36

Ja moc doporucuji jednicky Bella happy s vykrojem na pupik nebo DM plenky nature :palec: za super cenu a ekologicke.
Tady najdete recenze a budu moc rada, za pridani vasich zkusenosti :kytka:
 https://www.emimino.cz/…jednorazove/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
26.1.19 08:02

Já si teď do porodnice koupila z DMka, jedny žluté 1 Newborn a pak jsem vzala jedny 2 Nature. Tak potom dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
23.2.19 19:16

Pleny z DM žluté 1 jsou docela super, ale mám je jako nouzovku :) jinak používám pleny Eco Bamboo a taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí