Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Lorre já jsem zamilovaná a mam asi pořád i po skoro roce růžové brýle a nepoznám to. Navíc je to můj první vztah. Zkusím to s ním nějak probrat, ale je s ním těžká řeč..
Já myslím žes to naopak poznala ![]()
@markytka3 penize urcite ne 😂 jednoduše jsem na starší a on byl ten, s kterým jsem si ze začátku sedla a rozuměli jsme si. Naučil mě se mít ráda v určitých věcech a nestydět se. Proste já ho miluju jako člověka, ne jako člověka co má peníze. Ty mi mimo jiné nedává a jak jsem psala, nekupuje mi drahé věci.
@Anonymní píše:
@markytka3 penize urcite ne 😂 jednoduše jsem na starší a on byl ten, s kterým jsem si ze začátku sedla a rozuměli jsme si. Naučil mě se mít ráda v určitých věcech a nestydět se. Proste já ho miluju jako člověka, ne jako člověka co má peníze. Ty mi mimo jiné nedává a jak jsem psala, nekupuje mi drahé věci.
ale zivi te, bydlis u nej zadarmo, nebo mu davas nejake penize? a ze te naucil mit se rada? proto ti povida o ex, jak ji miluje?
ne, nasel si mladou naivku, kterou si ohnul k obrazu svemu
@markytka3 to si nemyslím, on furt pracuje a je unavenej, kolikrát jde po práci na pivo se mnou a hned doma jde spát. Já jsem spíš ta, co by to chtěla a né on. Sex nemáme zas tak často, jak si asi myslíte
@Anonymní píše:
@ZuzaM bohužel to představa není. Vím to. Říkal jí, že ji miluje, snažil se o ni a vše co bych si přála i já teď.
A to víš jen od něj nebo i od někoho jiného? Pokud o ní před tebou básní, tak je to deb.il.
@markytka3 živí mě, o ex mi neříká, že ji miluje to jsem nikde nenapsala. Jen jí říkal, že ji miluje a mně to neřekne.
@Anonymní píše:
@markytka3 živí mě, o ex mi neříká, že ji miluje to jsem nikde nenapsala. Jen jí říkal, že ji miluje a mně to neřekne.
Počkej jako tobě řekl, že miluje svou ex? ![]()
@Anonymní píše:
@ZuzaM bohužel to představa není. Vím to. Říkal jí, že ji miluje, snažil se o ni a vše co bych si přála i já teď.
v tom pripade je to jasne…
na prvni prispevek jsem chtela napsat precti si 5 jazyku lasky (pac lidi jsou opravdu ruzni), ale tohle neni ono, je mi lito, proste te nemiluje ![]()
posli ho do historie, poplakej si a bude lip
slibuju ![]()
@Lorre nee. V jejich vztahu jí to řekl. V našem vztahu mi to slovo miluju te nerekl. O jeho bývalé se ve vztahu nebavime
@Vlacilova píše:
@Lorre nee. V jejich vztahu jí to řekl. V našem vztahu mi to slovo miluju te nerekl. O jeho bývalé se ve vztahu nebavime
A jak to teda víš?
@ZuzaM divala jsem se mu do telefonu, vim ze se to delat nema, ale nebyla jsme si jista jestli nemá jinou, když mi nerekne miluju te. S jeho ex si nepise vubec, ale videla jsem chaty s jeho kamoskama z doby kdy s ní ješte byl (je to hodne dlouhá doba co spolu nejsou) a v tech chatech slo videt, ze mu na ni zalezi atd..
@Anonymní píše:
@maminaAJ už jsem se na jazyky lásky divala a v něčem mezi tema 5 je
no ono jde jaky typ je, pokud na darky, a ty od nej nedostanes ani tu blbou kytku… tak smula…
byl k tomu tusim i dotaznik, udelejte si ho spolu a uvidis jak jste na tom vy dva… kazdymu vyjde 1 typ, maximalne kombinace dvou… nikdo neni od vseho trochu…
ja jsem trebas dotykovy (pozor, muzi to radi zamenuji za sex, ale mysli se tim fyzicka pritomnost, doteky, usinani spolu) a trosku zazitkovy (je dulezite pro me chodit do spolecnosti jako par, nebo na prochazky do prirody…)… byt tvuj chlap, tak se ode me kytky ani vyznani nedockas i kdyby tam laska byla… ale kdybych se s partnerem prestala vodit za ruku nebo chodila spat sama tak muze tusit ze mame problem… vysvetlila jsem to snad srozumitelne
Takhle blbě se nechová ani někdo, kdo jen hraje, že má zájem. Navíc starší chlap, co by už měl vědět, že chovat se jako kretén 24/7 není žádoucí. Je furt zabouchlej do té minulé. Kopni ho do zadku a počkej si na někoho, kdo si tě bude vážit. A ber to jako cennou lekci, ať z toho máš aspoň něco pozitivního.