Nezájem od partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30875
5.8.23 20:38
@Anonymní píše:
@Lorre já jsem zamilovaná a mam asi pořád i po skoro roce růžové brýle a nepoznám to. Navíc je to můj první vztah. Zkusím to s ním nějak probrat, ale je s ním těžká řeč..

Já myslím žes to naopak poznala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.23 20:39

@markytka3 penize urcite ne 😂 jednoduše jsem na starší a on byl ten, s kterým jsem si ze začátku sedla a rozuměli jsme si. Naučil mě se mít ráda v určitých věcech a nestydět se. Proste já ho miluju jako člověka, ne jako člověka co má peníze. Ty mi mimo jiné nedává a jak jsem psala, nekupuje mi drahé věci.

• Citovat
  • Upravit
13197
5.8.23 20:41
@Anonymní píše:
@markytka3 penize urcite ne 😂 jednoduše jsem na starší a on byl ten, s kterým jsem si ze začátku sedla a rozuměli jsme si. Naučil mě se mít ráda v určitých věcech a nestydět se. Proste já ho miluju jako člověka, ne jako člověka co má peníze. Ty mi mimo jiné nedává a jak jsem psala, nekupuje mi drahé věci.

ale zivi te, bydlis u nej zadarmo, nebo mu davas nejake penize? a ze te naucil mit se rada? proto ti povida o ex, jak ji miluje? :zed: ne, nasel si mladou naivku, kterou si ohnul k obrazu svemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.23 20:41

@markytka3 to si nemyslím, on furt pracuje a je unavenej, kolikrát jde po práci na pivo se mnou a hned doma jde spát. Já jsem spíš ta, co by to chtěla a né on. Sex nemáme zas tak často, jak si asi myslíte

• Citovat
  • Upravit
6422
5.8.23 20:42
@Anonymní píše:
@ZuzaM bohužel to představa není. Vím to. Říkal jí, že ji miluje, snažil se o ni a vše co bych si přála i já teď.

A to víš jen od něj nebo i od někoho jiného? Pokud o ní před tebou básní, tak je to deb.il.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.23 20:43

@markytka3 živí mě, o ex mi neříká, že ji miluje to jsem nikde nenapsala. Jen jí říkal, že ji miluje a mně to neřekne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.23 20:44

@ZuzaM od něj moc nevím, spíš od ostatních.

• Citovat
  • Upravit
30875
5.8.23 20:45
@Anonymní píše:
@markytka3 živí mě, o ex mi neříká, že ji miluje to jsem nikde nenapsala. Jen jí říkal, že ji miluje a mně to neřekne.

Počkej jako tobě řekl, že miluje svou ex? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4351
5.8.23 20:46
@Anonymní píše:
@ZuzaM bohužel to představa není. Vím to. Říkal jí, že ji miluje, snažil se o ni a vše co bych si přála i já teď.

v tom pripade je to jasne…
na prvni prispevek jsem chtela napsat precti si 5 jazyku lasky (pac lidi jsou opravdu ruzni), ale tohle neni ono, je mi lito, proste te nemiluje :hug:
posli ho do historie, poplakej si a bude lip :palec: slibuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
5.8.23 20:49

@Lorre nee. V jejich vztahu jí to řekl. V našem vztahu mi to slovo miluju te nerekl. O jeho bývalé se ve vztahu nebavime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.23 20:51

@maminaAJ už jsem se na jazyky lásky divala a v něčem mezi tema 5 je

• Citovat
  • Upravit
6422
5.8.23 20:57
@Vlacilova píše:
@Lorre nee. V jejich vztahu jí to řekl. V našem vztahu mi to slovo miluju te nerekl. O jeho bývalé se ve vztahu nebavime

A jak to teda víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.23 21:01

@ZuzaM divala jsem se mu do telefonu, vim ze se to delat nema, ale nebyla jsme si jista jestli nemá jinou, když mi nerekne miluju te. S jeho ex si nepise vubec, ale videla jsem chaty s jeho kamoskama z doby kdy s ní ješte byl (je to hodne dlouhá doba co spolu nejsou) a v tech chatech slo videt, ze mu na ni zalezi atd..

• Citovat
  • Upravit
4351
5.8.23 21:05
@Anonymní píše:
@maminaAJ už jsem se na jazyky lásky divala a v něčem mezi tema 5 je

no ono jde jaky typ je, pokud na darky, a ty od nej nedostanes ani tu blbou kytku… tak smula…
byl k tomu tusim i dotaznik, udelejte si ho spolu a uvidis jak jste na tom vy dva… kazdymu vyjde 1 typ, maximalne kombinace dvou… nikdo neni od vseho trochu…

ja jsem trebas dotykovy (pozor, muzi to radi zamenuji za sex, ale mysli se tim fyzicka pritomnost, doteky, usinani spolu) a trosku zazitkovy (je dulezite pro me chodit do spolecnosti jako par, nebo na prochazky do prirody…)… byt tvuj chlap, tak se ode me kytky ani vyznani nedockas i kdyby tam laska byla… ale kdybych se s partnerem prestala vodit za ruku nebo chodila spat sama tak muze tusit ze mame problem… vysvetlila jsem to snad srozumitelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.23 21:05

Takhle blbě se nechová ani někdo, kdo jen hraje, že má zájem. Navíc starší chlap, co by už měl vědět, že chovat se jako kretén 24/7 není žádoucí. Je furt zabouchlej do té minulé. Kopni ho do zadku a počkej si na někoho, kdo si tě bude vážit. A ber to jako cennou lekci, ať z toho máš aspoň něco pozitivního.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky