Nezájem od partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5629
8.8.23 19:24
@Taktinevím píše:
Mě teda bolely vždycky všechny…i takový ty malý :oops:

Njn, urazená ješitnost je sviňa, no :lol:

Příspěvek upraven 08.08.23 v 19:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
8.8.23 19:27
@Taktinevím píše:
Já taky! Ale nepotřebuju „miluju tě“, mně by stačilo, že mi to třeba sluší :roll: Ještě že mám kolegyni, která mi to občas říká. :pankac:

A pak tě vášnivé políbí… :lol:

Mi to připomnělo baby na vesnici. Mařenko, tobě to dneska sluší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
8.8.23 19:27

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
8.8.23 20:39
@Polední bouře píše:
Njn, urazená ješitnost je sviňa, no :lol:Příspěvek upraven 08.08.23 v 19:28

Proč ješitnost? Mě bylo líto prostě, že mě nechtí  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
8.8.23 20:42
@Taktinevím píše:
Proč ješitnost? Mě bylo líto prostě, že mě nechtí :nevim:

Tak to mě se nikdy nestalo. Já pro jistotu nikdy radši nedala najevo, že se mi někdo líbí, abych nemohla být odmítnuta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
8.8.23 20:42
@Polední bouře píše:
A pak tě vášnivé políbí… :lol:Mi to připomnělo baby na vesnici. Mařenko, tobě to dneska sluší :lol:

Ale to zase neeeee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
8.8.23 20:43
@Taktinevím píše:
Ale to zase neeeee.

Ani na tvář? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
8.8.23 20:43
@Polední bouře píše:
Tak to mě se nikdy nestalo. Já pro jistotu nikdy radši nedala najevo, že se mi někdo líbí, abych nemohla být odmítnuta :mrgreen:

Já to myslela, když už jsme měli vztah. Tak rozchod i po krátkém vztahu mě mrzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
8.8.23 20:46
@Polední bouře píše:
Ani na tvář? 8o :mrgreen:

Sice je to holka hezká, ale ne. (díky :lol: ). Ale už jsme si jednou se smíchem říkaly, že dělá práci za mýho chlapa, že mi třeba pochválí kalhoty, účes…nebo mi přinese sušenku do práce jako pozornost. Ale to je prostě takový to holčičí, no. A to jsme věkově od sebe 26 let. Hádej, kdo je starší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
8.8.23 20:47
@Taktinevím píše:
Já to myslela, když už jsme měli vztah. Tak rozchod i po krátkém vztahu mě mrzel.

Tak u mě to teda vždycky nějak oboustranné vysumnelo. Mrzel mne jen jeden rozchod z rozumu z mé strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
8.8.23 20:50
@Taktinevím píše:
Sice je to holka hezká, ale ne. (díky :lol: ). Ale už jsme si jednou se smíchem říkaly, že dělá práci za mýho chlapa, že mi třeba pochválí kalhoty, účes…nebo mi přinese sušenku do práce jako pozornost. Ale to je prostě takový to holčičí, no. A to jsme věkově od sebe 26 let. Hádej, kdo je starší :lol:

Tak podle stylu psaní budeš starší asi ty. Ale já to z práce taky znam :lol: Když jsou narozky, tak je i olibavani. Většinou hromadné. Ale to popravdě moc nemusím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
9.8.23 00:06
@Polední bouře píše:
Tak podle stylu psaní budeš starší asi ty. Ale já to z práce taky znam :lol: Když jsou narozky, tak je i olibavani. Většinou hromadné. Ale to popravdě moc nemusím :?

Jé, to právě ani já. Ani narozky (vlastní nebo cizí) ani olíbávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.24 06:22

Vim, ze je to tezky si to priznat. Ja s tim taky bojovala, ale proste te fakt nema rad. Muj prvni vztah byl dost podobnej. Vydrzela jsem v nem 4 roky vykresavat co tam nikdy nebylo. Nejde o darky a miluju te, ale stejne jako ted ty i ja jsem citila, ze jsem mu proste dost lhostejna. Dokud jsem se mu prizpusobovala tak si me nechal, jakmile jsem chtela prizpusobeni od nej, vymenil me. Cely ten vztah jsem prakticky probrecela, kdyz na nej vzpominam po letech neni v tom zadna radost, jsem jen rada, ze uz to nikdy nemusim znovu zazit. Potkala jsem pak manzela a ac mi nerika miluju te a kytky nenosi, ten zajem je tam citit kazdy den a citim se fakt milovana.

• Citovat
  • Upravit
809
5.8.24 09:31

Buď je emočně chladný (což jsi vyvratila, když se k byvalce choval jinak), nebo minulý vztah ještě nemá úplně zpracovaný, nebo tě má sice rád, ale není to pro něj „ono“ a nemilujete. Mně z toho, co jsi napsala, přijde, že tě má jako příjemnou a přátelskou společnost na doma, výlety, občas sex, ale není z tebe paf a není zamilovaný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí