Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pripomnelo mi to Cindu a Medu Bedu - ona na nej taky porad dotirala: " rikej mi sladky nesmysly!" A on ji tedy odpovedel:„nesmysl nesmysl nesmysl“.
Dulezitejsi nez pouha slova jsou ciny, uz jsi to nekdy slysela?
A to tvoje vynucovani koupeni kytek, to je trapny a hodne za carou, tak zatahni za brzdu pokud nechces byt brzy opustena, musi to byt hrozne pro toho kluka otravny ![]()
@sobospaly píše:
Ne.Tu pasáž o tom, že mu brečela v posteli, jsi četla?
Četla. A bylo by mi to velmi nepříjemné, být na jeho místě.
Asi jsou každý na jiné vlně.
@Ahep ale ty činy taky moc v tom vztahu nejsou, kdyby jsi cetla poradne 🙂
@Cheetaah píše:
Jako na mě by toto nebylo. Citila bych se odmitanaJá jsem i na slovíčka.
Ale respektuji, že někdo to takto má a vyhovuje mu to a určitě se sejdou dva, kterým to šlape
Já taky! Ale nepotřebuju „miluju tě“, mně by stačilo, že mi to třeba sluší
Ještě že mám kolegyni, která mi to občas říká. ![]()
@Lorre píše:
Jako milku?
Tak jako milou (malou) pozornost…když se sotva poznali, tak co. Tam bych problém neviděla
@Taktinevím píše:
Já taky! Ale nepotřebuju „miluju tě“, mně by stačilo, že mi to třeba slušíJeště že mám kolegyni, která mi to občas říká.
Chlap říká jen, že ti to nesluší? ![]()
@Lorre píše:
Chlap říká jen, že ti to nesluší?
Ne, ale že prej mi to sluší skoro furt, tak se mu to nechce furt říkat
(teda aspoň tak nějak to tenkrát řekl).
@Taktinevím píše:
Ne, ale že prej mi to sluší skoro furt, tak se mu to nechce furt říkat(teda aspoň to tak tenkrát řekl).
To i celkem chápu
. Lepší je číhat a vystihnout moment, kdy nevypadáš dobře a zdůraznit to
@Lorre píše:
To i celkem chápu. Lepší je číhat a vystihnout moment, kdy nevypadáš dobře a zdůraznit to
To občas dělám já
![]()
@Anonymní píše:
@Veruš1 být na jeho místě? Vždyť on ji to neřekl během roku ve vztahu
A když po tobě někdo bude pořád šlapat a chtít, abys mu řekla/udělala/nedělala něco a i s pláčem, ty mu to budeš říkat/dělat/nedělat? Já ne.
Mě tohle přijde zabiják vztahů a je celkem jedno, zda partnerských či kamarádských.
Já chápu, že jí to je líto. Ale tak prostě nejsem rok ve vztahu, kde nemám, co bych si přála. Nebo se s tím smířím a nešlapu po něm.
@Lorre píše:
Jako sama sobě?
PARTNEROVI
(ale sama u sebe to zvládám taky)