Nezájem od partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7138
5.8.23 21:32

Holka zlatá, copak to vážně nevidíš?
Neřekne to, protože to na jeho straně tak není. Možná jsi mu příjemná, nic víc, nic míň. O všechno si v podstatě musíš říct - škemráš o slůvka, škemráš o kytku, o prstýnek.. Na nic neslyší, nechce. A když chlap nechce… tak s ním nic nehne. A ještě píšeš, že ani ten sex není takový, jak si představujeme.
Vztahy po necelém roce jsou o zamilování, pobláznění tím druhým, sexu několikrát denně. Ne kecech, že nějaký šunt z Pandory je drahý :-o Navíc, když je to údajně velice pracující muž.
Je mi jasné, že ho k vodě nepustíš. Každej si tu hu*u musí nabít sám. Škoda, že zkušenosti nejsou přenosné. Takhle ale vážně nevypadá fajn vztah, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7827
5.8.23 21:46

Prostě se mu kvůli tobě nechce tak moc snažit, no. A třeba mu přijdeš jako fňukna. Aspoň ten tvůj příspěvek na mě teda tak působí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7827
5.8.23 21:54
@Lorre píše:
Počkej jako tobě řekl, že miluje svou ex? :think:

Ježiš marjá ne! Když chodil se svou e, říkal jí „miluju tě“. Té naší - současné to neříká. Kapišto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.23 22:57
@Lorre píše:
Tojo ale jak se to člověk dozví když ji to teda partner neříkal :P

to prý byla pravá láska, určitě ji říkal miluju tě a kupoval jí dárky.
V dalším příspěvku píše, že ví, že jí to říkal. Podle toho „to prý byla pravá láska“ se dá usuzovat, že on zakladatelce o tom vztahu vyprávěl. Což samo o sobě je docela divoké. Napsal jsem to jako anonym na předchozí straně a napíšu to znovu. Ať ho kopne do zadku. A když nechce, ať si následky nese sama.

Divím se těm ženským (a některým chlapům), že s takovými píčusi (kravkami) ztrácejí čas a přicházejí o iluze, které už možná nikdy nezískají zpět.

• Citovat
  • Upravit
5629
5.8.23 23:01
@Lorre píše:
Tojo ale jak se to člověk dozví když ji to teda partner neříkal :P

No, podle mne se láska dokazuje jinak. Já miluji te neřekla nikomu za celý život. Já taky teda několikrát. Co má taky člověk dělat, když to někdo řekne jemu :mrgreen:
Já o citech nemluvím. Ale teda v konverzaci na viberu jsem se jednou překonala a napsala „mám tě moc ráda“. Ale dlouho jsem přemýšlela, aby to nevypadalo blbě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
5.8.23 23:03

Jsme s manželem 20 let. On nikdy nebyl na tu romantiku, aby se mi vyznával a tak. Ale z chování jsem věděla, že to tak cítí. Kytky nekupoval, natrhal mi na louce. Když ho fakt zaujaly. Ale NIKDY, jsem se nesnižovala k tomu, si o dárky a vyznání říkat. Prostě jsem ho brala takového, že na to není, ale z chování jsem věděla, že jsem jeho milovaná. Možná bych ubrala na tom si vynucovat dary a vyznání. Jestli se jinak chová hezky, nech ho dýchat. My jsme po tolika letech jak kdybychom se zrovna seznámili. Tokáme, flirtujeme, milujeme se, ale neříkáme si to. Už máme dva teenagery. Jen nikdo netrvá na těch darech a vyznáních. My si to říkáme v chování. Od začátku. Seznámili jsme se v sobě, kdy mě bylo o rok víc, než je tobě. Láska není o darech a slovech, ale o vzájemné účtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.23 23:14
@Veruš1 píše:
Jsme s manželem 20 let. On nikdy nebyl na tu romantiku, aby se mi vyznával a tak. Ale z chování jsem věděla, že to tak cítí. Kytky nekupoval, natrhal mi na louce. Když ho fakt zaujaly. Ale NIKDY, jsem se nesnižovala k tomu, si o dárky a vyznání říkat. Prostě jsem ho brala takového, že na to není, ale z chování jsem věděla, že jsem jeho milovaná. Možná bych ubrala na tom si vynucovat dary a vyznání. Jestli se jinak chová hezky, nech ho dýchat. My jsme po tolika letech jak kdybychom se zrovna seznámili. Tokáme, flirtujeme, milujeme se, ale neříkáme si to. Už máme dva teenagery. Jen nikdo netrvá na těch darech a vyznáních. My si to říkáme v chování. Od začátku. Seznámili jsme se v sobě, kdy mě bylo o rok víc, než je tobě. Láska není o darech a slovech, ale o vzájemné účtě.

Z jednoho pohledu snižování o říkání si dárků (pitomé kytky), z jiného dávání najevo, že by jí udělala občas pitomá kytka radost a jemu je i taková peechovina zatěžko. :roll:

• Citovat
  • Upravit
13415
5.8.23 23:21
@sobospaly píše:
Z jednoho pohledu snižování o říkání si dárků (pitomé kytky), z jiného dávání najevo, že by jí udělala občas pitomá kytka radost a jemu je i taková peechovina zatěžko. :roll:

Tobě by se líbila ženská, která by si říkala o dárky? Možná by jí tu kytku dal, kdyby nebyl nucen a někdy časem by ho to napadlo samotného. Někomu to trvá prostě déle. Ale být nucena do dárku, tak bych ho nedala. No, možná bych přemýšlela, podle podání žádosti.
Hele nevím, já to mám nastavené asi jinak. Já nejsem náročná na dary, já mám ráda upřímnost, ochotu a lásku. I bez darů. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.23 23:38
@Veruš1 píše:
Tobě by se líbila ženská, která by si říkala o dárky? Možná by jí tu kytku dal, kdyby nebyl nucen a někdy časem by ho to napadlo samotného. Někomu to trvá prostě déle. Ale být nucena do dárku, tak bych ho nedala. No, možná bych přemýšlela, podle podání žádosti.
Hele nevím, já to mám nastavené asi jinak. Já nejsem náročná na dary, já mám ráda upřímnost, ochotu a lásku. I bez darů. :)

Ne.

Tu pasáž o tom, že mu brečela v posteli, jsi četla?

• Citovat
  • Upravit
7692
6.8.23 00:16

Možná jen přeháníš ale z tvého popisu mi přijde že na tebe jak na placatej kámen i kdyby byl ledoborec. Kytka přece nikoho nezabije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
6.8.23 00:23
@Veruš1 píše:
Jsme s manželem 20 let. On nikdy nebyl na tu romantiku, aby se mi vyznával a tak. Ale z chování jsem věděla, že to tak cítí. Kytky nekupoval, natrhal mi na louce. Když ho fakt zaujaly. Ale NIKDY, jsem se nesnižovala k tomu, si o dárky a vyznání říkat. Prostě jsem ho brala takového, že na to není, ale z chování jsem věděla, že jsem jeho milovaná. Možná bych ubrala na tom si vynucovat dary a vyznání. Jestli se jinak chová hezky, nech ho dýchat. My jsme po tolika letech jak kdybychom se zrovna seznámili. Tokáme, flirtujeme, milujeme se, ale neříkáme si to. Už máme dva teenagery. Jen nikdo netrvá na těch darech a vyznáních. My si to říkáme v chování. Od začátku. Seznámili jsme se v sobě, kdy mě bylo o rok víc, než je tobě. Láska není o darech a slovech, ale o vzájemné účtě.

Veruško, je to jedině o tom, zda se cítíš milovaná :kytka: A když jo, je to v nejlepším pořádku. Prostě rozumíš jeho „jazyku lásky“, dokážeš to vnímat. Průšvih je tehdy, kdy to ke druhýmu jaksi nedolehne a necítí se milovaný. To vnímání máme každý někde jinde.
Já mám partnera, u kterého není potřeba si něco vynucovat. Dělá všechno sám, nikdy jsem nemusela říct věc typu ty mi ani nekoupíš kytku nebo mě nevemeš do sauny. Poslouchá, co se mi líbí, vnímá o čem spolu mluvíme a sám mi chce dělat radost a plnit mi přání. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
6.8.23 00:26
@Lexter píše:
Možná jen přeháníš ale z tvého popisu mi přijde že na tebe jak na placatej kámen i kdyby byl ledoborec. Kytka přece nikoho nezabije.

No jak se to vezme. Já jednou v práci dostala kytku, tedy v květináči, a protože jsem chtěla udělat dotyčnému radost, vystavila jsem si ji v kanclu. Měla ovšem velmi intenzivní vůní. Přišel mi tam člověk na jednání a hned řekl, že tohle teda ne, že je silný alergiky. No, nakonec jsem ji dala pryč, protože by mne to opravdu zabilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
6.8.23 00:29
@Polední bouře píše:
No jak se to vezme. Já jednou v práci dostala kytku, tedy v květináči, a protože jsem chtěla udělat dotyčnému radost, vystavila jsem si ji v kanclu. Měla ovšem velmi intenzivní vůní. Přišel mi tam člověk na jednání a hned řekl, že tohle teda ne, že je silný alergiky. No, nakonec jsem ji dala pryč, protože by mne to opravdu zabilo :mrgreen:

Od toho člověka to bylo velmi necitlivé. Strčil bych mu ji do nosu a zjistil, jestli je na ni skutečně alergický. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.23 00:35

@Lexter i kdyby mi ji navrhl někde jen tak, tak me to potěší a uvidim, ze ten zajem ma. Nejradsi mam kopretiny a obyčejné kytky, ale i to je asi moc a ja jsem fňukna, co neví na cem je, protoze pritel neprojevuje city nijak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky