Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Lexter i kdyby mi ji navrhl někde jen tak, tak me to potěší a uvidim, ze ten zajem ma. Nejradsi mam kopretiny a obyčejné kytky, ale i to je asi moc a ja jsem fňukna, co neví na cem je, protoze pritel neprojevuje city nijak.
No tak já to dělám běžně když jdu třeba za mamkou, po cestě natrhám kytku když na něco narazím. Bo bejvalce donesl mísu třešní když mi v cestě zavazel strom. Nebo si člověk vzpomene v obchodě že má ráda tuhle čokošku. Běžné pozornosti.
Ale že nedělá nic? To už je trochu varovné.
@Polední bouře píše:
No, podle mne se láska dokazuje jinak. Já miluji te neřekla nikomu za celý život. Já taky teda několikrát. Co má taky člověk dělat, když to někdo řekne jemu
Já o citech nemluvím. Ale teda v konverzaci na viberu jsem se jednou překonala a napsala „mám tě moc ráda“. Ale dlouho jsem přemýšlela, aby to nevypadalo blbě
No ty si taky ženská za všecky prachy ![]()
@Lorre píše:
No ty si taky ženská za všecky prachy
Jako na mě by toto nebylo. Citila bych se odmitana
Já jsem i na slovíčka.
Ale respektuji, že někdo to takto má a vyhovuje mu to a určitě se sejdou dva, kterým to šlape ![]()
@Lorre píše:
No ty si taky ženská za všecky prachy
Tak mě zas přijde dementní, když člověk používá „miluji tě“ jako dobrý den. To pak význam toho sdělení úplně devalvuje.
@Polední bouře píše:
Tak mě zas přijde dementní, když člověk používá „miluji tě“ jako dobrý den. To pak význam toho sdělení úplně devalvuje.
Musí se u toho druhému koukat do očí a pořádně přirážet. Pak se to teprv dá brát vážně.
@sobospaly píše:
Musí se u toho druhému koukat do očí a pořádně přirážet. Pak se to teprv dá brát vážně.
Na tom něco bude, to někdy budu muset zkusit
![]()
@Polední bouře píše:
Nemusíš každý den, ale znis jak žena, co jí dá chlap dárek z pozornosti a ty na něj budeš čučet, co mu hrabě a strčis mu to max. tak do zadku ![]()
Jak tehdy říkala moje kamarádka ctitelovi: kytku si strč do pr.dele, já chci opíchat ![]()
@Lorre píše:
Nemusíš každý den, ale znis jak žena, co jí dá chlap dárek z pozornosti a ty na něj budeš čučet, co mu hrabě a strčis mu to max. tak do zadku
Jak tehdy říkala moje kamarádka ctitelovi: kytku si strč do pr.dele, já chci opíchat
To zas ne. ![]()
Ale je „miluju tě“ jediná možná reakce? Je třeba polibek místo slov špatně?
@Anonymní píše:
Ahoj. Chtěla bych slyšet váš názor na jistou věc. Jsem s partnerem už skoro rok (v říjnu). Za celou tu dobu mi sám od sebe neřekl,,miluju tě” a mně na to odpověděl, když jsem mu to řekla,,já taky”. Celkem mě tá odpověď zarazila, protože to zní jako by on sebe taky miloval a přitom nemiloval mě. Už jsem to s ním i řešila, jednou mu i v noci brečela, že to prostě do vztahu patří a já bych to chtěla slyšet, on mi na to řekl,,tobě nestačí, že se o tebe starám, sem furt s tebou” a dál si už nepamatuju co řekl.. před tímto mi ale řekl, že se to neříká jen tak, že to pak ztrácí význam to slovo a to mi řekl zhruba po 3 měsících ve vztahu. Příjde mi, že z jeho strany není takový zájem jako z mojí. Já ho opravdu miluju i přes to všechno, jen mě to mrzí. Možná tam je i blok kvůli bývalé.. to prý byla pravá láska, určitě ji říkal miluju tě a kupoval jí dárky. Mně bohužel ani obyčejný prstýnek nekoupí, ukazovala jsem mu z pandory a ta je prý drahá, ale mně nemusí kupovat drahé věci. Kytky mi koupil jednou k svátku, ale to bylo asi nuceně, protože jsem mu furt říkala, že by mi mohl koupit kytku a pak když jsme byli v nákupáku tak šel se mnou a koupil ji, ale to jsem mu řekla hele kytky nebo něco v tom smyslu. Ani fotit se semnou nechce, s jeho bývalou de ale fotil.. nevím co si o tom myslet, ale není to, že se za mě stydí, před ostatníma mi normálně dává pusinky a hladí mě třeba po noze..
A cobti tedy dava za darky? K vanocum, narozkam?
@Polední bouře píše:
To dementní je, stejně jako neříkat to vůbec nikdy.
Ale tak, proti gustu…
@Lexter píše:
To dementní je, stejně jako neříkat to vůbec nikdy.Ale tak, proti gustu…
Tak ja myslím, že se to dá vyjádřit i beze slov. ![]()
@Polední bouře píše:
Tak ja myslím, že se to dá vyjádřit i beze slov.
Určitě, když je druhý naladěn na podobnou vlnu. ![]()
@lilith1 k Vánocům mi dal rifle, poukaz do obchodu a zaplatil mi nehty. Nehty jsem už mela a dal mi za to penize, poukaz a rifle jsme kupovali spolu.
@Polední bouře on to beze slov nevyjadřuje. Pusinky mu davam jen tak spis ja. Na mazleni moc neni a tak..
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan mně je 19, mu 30. Ano vím je tam věkový rozdíl, ale než jsme přešli do vztahu, tak vše bylo krásné, ale po vztahu je to takový jak jsem to napsala..
V 19 ještě sama nevíš, co láska je. Někdo ti řekl, že to patří ke vztahu, tak teď řešíš, jestli so dost vyznáváte lásku? Neřeš blbosti a užívej si.