Přes měsíc nevyplacené ošetřovné
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nezaplacené ošetřovné
Manžel byl na ošetřovném, protože já byla nemocná a máme 2letého chlapečka, o kterého se musel starat. Uschopněná jsem byla před 35 dny, manžel odevzdal lístek na ošetřovné v práci a peníze zatím nedošly na účet. Zatím jsme s tím nikdy neměli problém, peníze vždy dorazily tak do 2 týdnů. Vím, že sociálka má na to 30 dní, ale i ty už uběhly. Setkaly jste se s tím někdy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@sovapalena já bych si teda místo zakládání diskuse v sobotu, kdy asi těžko něco vyřešíš už minimálně v pondělí 13 ho volala na OSSZ, kde máme peníze.
Tam bych se toho určitě dozvěděla víc, než tady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovapalena Zjistit na OSSZ, zda byly všechny poklady OK a od kdy tam jsou… nejčastěji bývá chyba zde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oni na to mají 2 nebo 3 měsíce, já stále čekám na ošetřovné za unor, tak snad se dočkám. Já po každém paragrafu na to čekám sakra dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovapalena Oni na to mají 30 dní, ale od zaslání posledního dokumentu..což může být klidně 3 týdny po tom, co ošetřovačku měl..My čekali skoro 2 měsíce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@-Sára píše:
Oni na to mají 2 nebo 3 měsíce, já stále čekám na ošetřovné za unor, tak snad se dočkám. Já po každém paragrafu na to čekám sakra dlouho.
Mají na to 30 dní od zaslání kompletních podkladů… problém většinou bývají ty kompletní a správné podklady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4
dlouho jsem se tak od srdce nezasmála, děkuji za pěkný sobotní večer:-)))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit